Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. فیزیک
  4. فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94)
رفع اشکال
Ali KhajouiA
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک یازدهم - اصل بر هم نهی های الکترواستاتیکی
Sd ali RazaviS
Topic thumbnail image
فیزیک
مطالعه فیزیک
8
سلام وقت بخیر به نظر شما اول فیلم های راه ابریشم ببینیم بعد بریم سراغ درسنامه کتاب تست یا بلعکس ؟
فیزیک
فیزیک
م
میشه بهترین راهی که امتحان کردین واسه فیزیک خوندن و جواب داده بگین
فیزیک
فیزیک 3|حرکت شناسی
HakoH
پرنده 4 متر به پایین سپس 3 متر شرق و 5 متر شمال میرود جابه جایی و مسافت؟ توی این سوال شمال رو درون سو میگیرم پس چطوری باید مسافت یا جابه جایی حساب بشه نسبت به درون سو بودنش؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک 3|حرکت شناسی
HakoH
متحرک 200 متر اول با سرعت 4 متر بر ثانیه و 100 متر بعدی را با 2 متر بر ثانیه بر میگردد سرعت متوسط و تندی کدامند؟ من توی این سوال سرعت و اوردم 1 متر بر ثانیه و تندی و 3 متر بر ثانیه اما تو جزوه استادم نوشته تندی 6 متر بر ثانیه چطوری شده 6 متر بر ثانیه؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک 3 |حرکت شناسی
HakoH
چرا مسافر دورن قطار نسبت به قطار ساکن و نسبت به زمین متحرکه @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک دهم فصل چهارم
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فشار
آیلینآ
Topic thumbnail image
فیزیک
سینماتیک
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
فیزیک
دینامیک
سونیا محمدپورس
سلام خسته نباشید من در سوالاتی که آسانسور حرکت شتابدار دارد،نمیتونم تشخیص بدم که چه زمانی طول فنر افزایش و چه زمانی کاهش میابد میشه لطفاً توضیح بدید خیلی ممنون
فیزیک
سینماتیک سینماتیک
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک
6
عرض سلام . چرا فیزیک دوازدهم آقای داداشی از فصل ۳ به بعد رو نداره؟
فیزیک
سوال شتاب-زمان
Anzw 18A
Topic thumbnail image
فیزیک
دبیر فیزیک یاری یا داداشی
matin shirinkamM
سلام ببخشید دبیر فیزیک(پایه فرقی نداره) داداشی بهتره یا یاری؟ فرقشون چیه؟ حتما و لطفا پاسخ بدین
فیزیک
فیزیک دهم فصل سوم
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک دهم-فصل سوم(کار و انرژی)
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک دهم فصل دوم
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فعالیت نوسان
Anzw 18A
Topic thumbnail image
فیزیک
قانون لنز
م
این دم آخری کسی هس بتونه توضیح بده برام؟ خوندمش ولی یادم رفته میدونم ی تست رو حتمن داره @_-Reza-_ اگه توام کمک کنی ممنون میشم
فیزیک

فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده فیزیک
477 دیدگاه‌ها 133 کاربران 73.1k بازدیدها 126 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M آفلاین
    M آفلاین
    MAHMOOD
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام .
    برای پرینت بعضی از جزوات مثل این (فصل دوم فیزیک(٣): الکتریسیته ساکن) پسورد نیازه ؟
    آخه میگه سطح دسترسی کم است

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • ع آفلاین
      ع آفلاین
      علی قاریان

اومدم اینجا تا فقط از استاد کازرانیان به خاطر تدریس فوق العاده و عالیشون تشکر کنم به نظر من تو کل ایران رو بگردی از این معلم بهتر پیدا نمیکنی خوبیش هم اینه که فقط و فقط مبنای کارش اینه که فیزیک رو یاد بگیری نه اینکه حفظ کنی . آهای دوستی که دنبال معلم فیزیک و دیفرانسیلی فیزیک فقط استاد کازرانیان دیفرانسیل هم فقط استاد شامیزاده والسلام. این معلم هایی هم که امسال گذاشتن البته برا قضاوت زوده ولی فکر نمیکنم کسی رو تا سطح کنکور بالا بیارن.

zahra1303Z NGUN 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • ع علی قاریان

اومدم اینجا تا فقط از استاد کازرانیان به خاطر تدریس فوق العاده و عالیشون تشکر کنم به نظر من تو کل ایران رو بگردی از این معلم بهتر پیدا نمیکنی خوبیش هم اینه که فقط و فقط مبنای کارش اینه که فیزیک رو یاد بگیری نه اینکه حفظ کنی . آهای دوستی که دنبال معلم فیزیک و دیفرانسیلی فیزیک فقط استاد کازرانیان دیفرانسیل هم فقط استاد شامیزاده والسلام. این معلم هایی هم که امسال گذاشتن البته برا قضاوت زوده ولی فکر نمیکنم کسی رو تا سطح کنکور بالا بیارن.

zahra1303Z آفلاین
        zahra1303Z آفلاین
        zahra1303

علی قاریان درسته استاد کازرانیان واقعا دبیر پری هستند و خیلی مفهومی و خوب فیزیک رو یاد میدن ، واقعا آدم چنین دبیرایی برای هر درسش داشته باشه دیگه از هیچ درسی بدش نمیاد .. دکتر شکیباییان هم شیمی رو خیلی خوب تدریس میکنن ..

%(#b700ff)[چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد]
        %(#b700ff)[من نه آنم كه زبوني كشم از چرخ فلك]

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • ع علی قاریان

NGUN آفلاین
          NGUN آفلاین
          NGU
          دانش آموزان آلاء

علی قاریان
          سلام در مورد اینکه استاد کازرانیان و استاد شامی زاده فوق العاده تدریس میکنند هیچ شکی نیست .ولی فکر نمیکنین قسمت آخر رو یه کم تند رفتین؟؟؟

آلا همیشه زنده باشی☺

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • ح آفلاین
            ح آفلاین
            حسین ثار الله
            دانش آموزان آلاء

سلام استاد مغناطیسو فقط تو یه جلسه تدریس کردن؟

کدخدایی همه غم و هوس است کد رها کن تو را خدای بس است

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • ع آفلاین
              ع آفلاین
              علی قاریان

در جواب اقای NGU باید بگم که این فقط یه پیشی بینی هست که از دو حالت خارج نیست یا برای مثال تعداد جلسات دیفرانسیلی که آقای ثابتی درس میدن به بالای 200 جلسه میرسه و نیمه کاره میمونه یا اینکه تا سطح کنکور بچه هارو بالا نمیاره، که احتمال اولی کمتره، اینو با توجه به این میگم که خیلی مبتدیانه تدریس میکنن خب بالاخره دانش آموز خودش مجبوره مدرسه رو بره و یه چیزایی رو توی مدرسه یاد میگیره که میشه از گفتنش توی این کلاسا صرف نظر کرد همون کاری که معلمای پارسال میکردن و کلا جو کلاسای پارسال بهتر بود چون دانش اموز سر کلاس نشسته بود و از لحاظ روانی دانش اموزانی که فیلم هارو نگاه میکردند رو توی شرایط یه رقابت ناخواسته قرار میداد که مثلا من اگه این یه تیکه ی درس رو متوجه نشدم فقط من نیستم که اینطورم بلکه بچه هایی که سر کلاس هستند هم متوجه نشدن معلم هم شرایط بهتری داشت و بدون استرس تدریس میکرد که توی فیلم های امسال استرس رو میشه توی چشمای معلم دید طبیعی هم هست ما هیت نیگا کردن به دوربین همینه فرقی هم نداره چند بار این کارو کرده باشی همیشه نیگا کردن به دوربین اعتماد به نفس آدم رو میگیره

DrD 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • F آفلاین
                F آفلاین
                faezenj
                خیرین کوچک دریا دل

ببخشید جزوه گرما آقای کازرانیان تو سایت نیس؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • ع علی قاریان

در جواب اقای NGU باید بگم که این فقط یه پیشی بینی هست که از دو حالت خارج نیست یا برای مثال تعداد جلسات دیفرانسیلی که آقای ثابتی درس میدن به بالای 200 جلسه میرسه و نیمه کاره میمونه یا اینکه تا سطح کنکور بچه هارو بالا نمیاره، که احتمال اولی کمتره، اینو با توجه به این میگم که خیلی مبتدیانه تدریس میکنن خب بالاخره دانش آموز خودش مجبوره مدرسه رو بره و یه چیزایی رو توی مدرسه یاد میگیره که میشه از گفتنش توی این کلاسا صرف نظر کرد همون کاری که معلمای پارسال میکردن و کلا جو کلاسای پارسال بهتر بود چون دانش اموز سر کلاس نشسته بود و از لحاظ روانی دانش اموزانی که فیلم هارو نگاه میکردند رو توی شرایط یه رقابت ناخواسته قرار میداد که مثلا من اگه این یه تیکه ی درس رو متوجه نشدم فقط من نیستم که اینطورم بلکه بچه هایی که سر کلاس هستند هم متوجه نشدن معلم هم شرایط بهتری داشت و بدون استرس تدریس میکرد که توی فیلم های امسال استرس رو میشه توی چشمای معلم دید طبیعی هم هست ما هیت نیگا کردن به دوربین همینه فرقی هم نداره چند بار این کارو کرده باشی همیشه نیگا کردن به دوربین اعتماد به نفس آدم رو میگیره

DrD آفلاین
                  DrD آفلاین
                  Dr
                  دانش آموزان آلاء
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr انجام شده

علی قاریان من خودم دوست دارم تو کلاس دانش آموز باشه وفیلم های پارسالو می بینم ولی خوب شاید خیلی ها دوست داشته باشن کلاس بدون دانش آموز برگزار بشه وخیلی راحتر از فیلم ها استفاده کنن بالاخره آلاء همه ی سلیقه هارو پوشش میده .شما فقط به فکر خودت نباش شاید یکی مدرسه نره ودوست داره دبیر از ابتدا همه چی رو بگه حتی اون چیزی که از نظر تو آسون هست ونباید گفته بشه شاید از نظر 1نفردیگه سخت باشه بخاطره دوربودن از درس .خودت یه نگاه تو انجمن بندازی متوجه میشی خیلی ها بعداز چندسال دور بودن از درس میخوان شروع کنن واین آدم ها احتیاج دارن حتی اون چیزی های مبتدیانه ام گفته بشه. باتمام احترامی که برای آقای کازرانیان دارم ولی من سبک درس دادن ایشونو نمیپسندم الان چون شما با این دبیر ارتباط برقرار کردی باید فقط از ایشون فیلم بذارن؟؟؟؟ممکنه 1نفردیگه ام مثل من باشه والبته رشته ی ریاضی و درس دادن آقای ثابتی براش جذابتر باشه. موفق باشی دوست عزیز یاعلی

نگران فردایت نباش خدای دیروز وامروز خدای فردا هم هست...ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند پس به خدایی او اعتماد کن وفردا را به او بسپار....

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • DrD Dr

علی قاریان من خودم دوست دارم تو کلاس دانش آموز باشه وفیلم های پارسالو می بینم ولی خوب شاید خیلی ها دوست داشته باشن کلاس بدون دانش آموز برگزار بشه وخیلی راحتر از فیلم ها استفاده کنن بالاخره آلاء همه ی سلیقه هارو پوشش میده .شما فقط به فکر خودت نباش شاید یکی مدرسه نره ودوست داره دبیر از ابتدا همه چی رو بگه حتی اون چیزی که از نظر تو آسون هست ونباید گفته بشه شاید از نظر 1نفردیگه سخت باشه بخاطره دوربودن از درس .خودت یه نگاه تو انجمن بندازی متوجه میشی خیلی ها بعداز چندسال دور بودن از درس میخوان شروع کنن واین آدم ها احتیاج دارن حتی اون چیزی های مبتدیانه ام گفته بشه. باتمام احترامی که برای آقای کازرانیان دارم ولی من سبک درس دادن ایشونو نمیپسندم الان چون شما با این دبیر ارتباط برقرار کردی باید فقط از ایشون فیلم بذارن؟؟؟؟ممکنه 1نفردیگه ام مثل من باشه والبته رشته ی ریاضی و درس دادن آقای ثابتی براش جذابتر باشه. موفق باشی دوست عزیز یاعلی

F آفلاین
                    F آفلاین
                    farhan44

sohrab سلام. خسته نباشید. جزوه بردار ها ، سه صفحه آخر حدود 45 تست هست .... پاسخش کجاست ؟؟ چون آقای کازرانیان تو کلاس ذکر کردند که پاسخش به دانش آموزان ارائه شده حالا یا تشریحیش بوده یا کلید سوالات ( قسمت 4) ولی هیشکدوم نیست ... اگه ممکنه حداقل کلید سوالاتش رو بزارید ممنون . از دوستان دیگه هم اگه کسی میدونن جواب بدن

_Mohammad_reza__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • F farhan44

sohrab سلام. خسته نباشید. جزوه بردار ها ، سه صفحه آخر حدود 45 تست هست .... پاسخش کجاست ؟؟ چون آقای کازرانیان تو کلاس ذکر کردند که پاسخش به دانش آموزان ارائه شده حالا یا تشریحیش بوده یا کلید سوالات ( قسمت 4) ولی هیشکدوم نیست ... اگه ممکنه حداقل کلید سوالاتش رو بزارید ممنون . از دوستان دیگه هم اگه کسی میدونن جواب بدن

_Mohammad_reza__ آفلاین
                      _Mohammad_reza__ آفلاین
                      _Mohammad_reza_

farhan44
                      توی جزوه ی فیزیک پایه...پاسخ تشریحی تستا نیاورده شده...استادم چندتا تست برگزیده انتخاب میکنن..بعد اونا رو حل میکنن...و دانش آموزان اون جواب اون تستارو وارد جزوه میکنن....همه تستاشون هم سراسری هستن...توی کتاب گاج هم میتونین نمونه اش رو پیدا کنین

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • _Mohammad_reza__ _Mohammad_reza_

farhan44
                        توی جزوه ی فیزیک پایه...پاسخ تشریحی تستا نیاورده شده...استادم چندتا تست برگزیده انتخاب میکنن..بعد اونا رو حل میکنن...و دانش آموزان اون جواب اون تستارو وارد جزوه میکنن....همه تستاشون هم سراسری هستن...توی کتاب گاج هم میتونین نمونه اش رو پیدا کنین

F آفلاین
                        F آفلاین
                        farhan44

@reza77 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:

farhan44

بله یه چنتا تست برای تمرین در جزوه قرار داره که بچه های میان پای تخته و حل میکنن ولی حدود 45 تا تست آخر فصل آورده ولی حل نکردن توی کلاس .... مطمئنین همش مال سراسریه ؟ تو کتاب گاجم میشه این سوالا رو پیدا کرد ؟ توی خیلی سبز که استاد پیشنهاد داده بود پیدا نکردم ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • F آفلاین
                          F آفلاین
                          fazl

ایا صفر تا صد فیزیک کنسل شده یا مثل بقیه فیلم ها قرار می گیره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • A admin

نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس فیزیک آقای کازرانیان

• اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)

• نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.

• مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.

جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.

M آفلاین
                            M آفلاین
                            Mr.Dr
                            دانش آموزان آلاء

تابستون داره تموم میشه و من هنوز نتونستم با فیزیک ارتباط بگیرم حتی ی تست
                            اصلا جرئت برم بخونمش ندارم
                            فیزیکم ویراااننننننننننننه

و خدایی که در این نزدیکیست...
                            +
                            نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست...

M.anM Taha 76T 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • M Mr.Dr

M.anM آفلاین
                              M.anM آفلاین
                              M.an
                              مدیر

@_Mr.Gentleman_
                              شما باید اول مفاهیم رو یاد بگیرین
                              نترس بلاخره که چی ؟باید بخونید
                              ترستون رو بذارین کنار
                              کدوم فیلم ها رو دیدین؟
                              استاد فدایی فرد مفهومی درس میدن
                              به نظرم با آقای رفیعی شروع کنید کلاس شادی دارن تدریسشون هم خوبه

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • M Mr.Dr

Taha 76T آفلاین
                                Taha 76T آفلاین
                                Taha 76

@_Mr.Gentleman_ در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:

سلام
                                با استاد فدایی فرد بخون
                                ارتباط که سهله عاشق فیزیک میشی

اگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
                                اگر گویی که بتوانم ، قدم در نه که بتوانی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • M.anM M.an

@_Mr.Gentleman_
                                  شما باید اول مفاهیم رو یاد بگیرین
                                  نترس بلاخره که چی ؟باید بخونید
                                  ترستون رو بذارین کنار
                                  کدوم فیلم ها رو دیدین؟
                                  استاد فدایی فرد مفهومی درس میدن
                                  به نظرم با آقای رفیعی شروع کنید کلاس شادی دارن تدریسشون هم خوبه

M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  Mr.Dr
                                  دانش آموزان آلاء

roz مفهومی درس میدن یعنی بدرد دانشاموزی که فیزیکش خوب نیس نمیخوره؟
                                  و اینکه استاد رفیعی کامله؟

+

zahra1303Z M.anM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • M Mr.Dr

roz مفهومی درس میدن یعنی بدرد دانشاموزی که فیزیکش خوب نیس نمیخوره؟
                                    و اینکه استاد رفیعی کامله؟

zahra1303Z آفلاین
                                    zahra1303Z آفلاین
                                    zahra1303

@_Mr.Gentleman_ اتفاقا چون مفهومی درس میدن خوبه

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • zahra1303Z zahra1303

@_Mr.Gentleman_ اتفاقا چون مفهومی درس میدن خوبه

M آفلاین
                                      M آفلاین
                                      Mr.Dr
                                      دانش آموزان آلاء

zahra1303 ی سوال الان من دقیقا نمیدونم جوری شروع کنم اول کتاب بخونم یا اول فیلم و جزوه بعد تست؟

+

zahra1303Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • M Mr.Dr

zahra1303 ی سوال الان من دقیقا نمیدونم جوری شروع کنم اول کتاب بخونم یا اول فیلم و جزوه بعد تست؟

zahra1303Z آفلاین
                                        zahra1303Z آفلاین
                                        zahra1303

@_Mr.Gentleman_ فکر میکنم اول کتابو بخونید ی پیش زمینه ی کلی داشته باشید ک بدونید چی ب چیه بعد فیلم ها .. بعدن بیاین روی کتاب دقیق تر بشین .. وقتی فیلم ها رو دیدین دیگه کتاب خوندش راحت تره سری اول برای خوندن کتاب خیلی سخت گیری نکنید ...

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • zahra1303Z zahra1303

@_Mr.Gentleman_ فکر میکنم اول کتابو بخونید ی پیش زمینه ی کلی داشته باشید ک بدونید چی ب چیه بعد فیلم ها .. بعدن بیاین روی کتاب دقیق تر بشین .. وقتی فیلم ها رو دیدین دیگه کتاب خوندش راحت تره سری اول برای خوندن کتاب خیلی سخت گیری نکنید ...

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Mr.Dr
                                          دانش آموزان آلاء

zahra1303 ممنون

+

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 23
                                          • 24
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه