Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. من یه آدم بی تربیتم
استفاده از منابع با PDF و فیلم‌های آموزشی برای یادگیری ریاضی و استاد ملاک پور
2
سلام عزیزان، ببخشید مزاحمتون می‌شوم. من امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم، اما به دلایلی نتوانستم مطالعه کنم. تصمیم دارم این تابستان را به مطالعه کامل دهم اختصاص دهم. برای این کار، می‌خواهم درباره روش مطالعه درس ریاضی از شما کمک بگیرم. من تا به حال در هیچ کلاس آنلاینی شرکت نکرده‌ام و قصد دارم از تلگرام فیلم‌های آموزشی را آفلاین ببینم. در فیلم‌ها دیدم که استادها به دانش‌آموزان فرصت می‌دهند تا تست‌ها را خودشان حل کنند. آیا من هم باید همین روش را پیش ببرم و ویدیو را قطع نکنم تا از وقت‌ام به خوبی استفاده کنم؟ و ضمناً در کلاس‌های آنلاین، شما چگونه عمل می‌کردید بزای پرکردن جزوه و تست ها؟ آیا بعد از کلاس جزوه‌ها را پر می‌کردید؟ همچنین، می‌دانید که هر دبیر یک جزوه و کتاب کمک درسی معرفی می‌کند. هزینه کتاب‌ها زیاد است و من می‌خواهم از فایل‌های PDF برای کتاب کمک درسی استفاده کنم. آیا استفاده از کتاب کمک درسی قلم چی آبی که رایگان دارم، به جای کتاب خیلی سبز با PDF مناسب تر است؟ عزیزان لطفاً روش‌ مطالعه درس ریاضی را هم بهم بگید. و عزیزان من امسال یک دبیری داشتم که می گفت بهتر از ملاک پور برای آموزش ریاضی نیست و مفهومی آموزش می دهد ولی امّا متاسفانه ملاک پور دهم را آموزش نمی دهد، عزیزان لطفاً شما یک دبیر مثل ملاک پور خوب باشد بهم معرفی کنید برای دهم. ممنون از راهنمایی‌هاتون.
سوال مشاوره ای
راهنمایی برای برنامه ریزی مطالعه زیست دهم - نیازمند راهنمایی شما هستم 🤲🏼😔
2
سلام علیکم ⚘️ امیدوارم حالتون خوب باشه. من امسال پایه دهم تجربی بودم و متاسفانه هیچ مطالعه‌ای نداشتم. حالا تصمیم گرفتم تابستون دهم به یازدهم رو به خوندن دروس دهم اختصاص بدم و برای این کار نیاز به راهنمایی شما دارم. چندتا سوال در مورد درس زیست شناسی و روش مطالعه با فیلم‌های استاد فرهمندیا دارم. لطفا با دقت متن رو بخونید و کامل و منطقی راهنماییم کنید. 1️⃣ من قصد دارم فیلم‌های استاد فرهمندیا رو ببینم که فقط کتاب درسی رو تدریس می‌کنن. آیا خوبه؟ من بین این همه اساتید مختلف گیج شدم همچنین روش مطالعه‌ی زیر رو در نظر گرفتم: ️دیدن فیلم و نوشتن نکات آن در کتاب درسی. (مشکل: آیا نوشتن همزمان با فیلم سخت نیست؟ آیا بهتره بعد از تموم شدن یه مبحث این کارو انجام بدم؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی. ️حل تست. (مشکل: استاد خیلی سبز رو پیشنهاد کرده و گفته بار اول مضربی فرد و بار دوم مضربی زوج حل کنیم تست هارو. آیا این روش خوبه؟ چقدر تست آموزشی و چقدر مبحثی حل کنم؟ بعد از هر تست باید جواب رو ببینم یا نه؟) ️مرور مباحث در شب و روز جمعه. 2️⃣ عزیزان من برای کتاب تست؛ کتاب‌های "زیست شناسی تصویری" قلم چی و "اشتباهات متداول" قلم چی رو دارم. آیا بهتره اول همه تست‌های کتاب زیست شناسی تصویری رو به شیوه آموزشی بزنم؟ بعدش تست‌های اشتباهات متداول رو کامل به صورت فصلی هستش حل کنم و آخر سر هم تست‌های کنکور سراسری رو بزنم؟ عزیزان این ترتیب مناسب هست؟ 3️⃣ بنده می خواهم مطالعه خود خوان داشته باشم برای بعضی مباحث، میخوام خودم بخونم. روش زیر مناسبه؟ ️خوندن کتاب درسی. ️خوندن کتاب "زیست شناسی تصویری" قلم چی + حل تست‌ها و نوشتن نکات تستی در کتاب. (مشکل: آیا باید درسنامه‌ی قلم چی رو بخونم؟ یا فقط تست هایش رو حل کنم کافیه؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی + تحلیل نکات. بنده تصمیم گرفتم فصل‌های 2, 4, 6, 7 رو فقط با فیلم بخونم. نظر شما چیه؟ 4️⃣ برای حفظ کردن درس زیست چیکار کنم؟ زیست خیلی سخته و حفظ کردنش برام استرس‌زا شده چیکار کنم خیلی خوب حفظ کنم؟ میگن مفهومی بخون آخه چطوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوال مشاوره ای
مشاور؟!
SharllotS
سلام امیدوارم که هرروز تلاشتون برای رسیدن به هدفتون بیشتر شه ️ دوستان کسی مشاور خوب با قیمت مناسب میشناسه؟ یا رایگان حالا اگه باشه .. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
سوال مشاوره ای
دوازدهم غیرحضوری
E
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه. نظرتون درباره غیرحضوری کردن پایه دوازدهم چیه؟ چند تا نکته هم در ادامه میخواستم بگم اینکه من مشکلی با خونه موندن ندارم (یعنی با اون خستگی و فرسایشی بودن روند میتونم کنار بیام) و اینکه با تدریس مدرسه هم ارتباط نمی‌گیرم یعنی وقتی خودم میخونم و کلاس شرکت میکنم بهتر متوجه میشم. الان من بین دوراهی هستم ممنون میشم راهنمایی کنید. @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
😔 “راهی از صفر تا صد شیمی دهم و...
2
سلام علیکم امیدوارم حال شما خوب باشد ببخشید که مزاحمتان می‌شوم، من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و می‌خواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم. من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس می‌کنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزه‌ام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم. حالا می‌خواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم. برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلم‌هایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر می‌گویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم. همچنین، توصیه‌هایی مانند دیدن فیلم و حل کتاب از خیلی سبز نیز به گوشم رسیده است. حالا بنده چیکار کنم برای روش مطالعه؟ و ضمناً در خصوص دروسی که فقط تدریسشان به صورت جزوه است، راهنمایی بفرمایید که برای حل کتاب باید چه کار کنم؟ اکنون من نمی‌دانم کدام روش را انتخاب کنم. اگر شما بسته‌ای را در آلا می‌شناسید لطفاً معرفی کنید تا تهیه کنم؛ چه پولی باشد یا نباشد، فقط خوب و عالی باشد و روش مطالعه اش را هم بهم بگید. ️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟ ابتدا فیلم‌های خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات به‌صورت رایگان گذاشته‌اند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم. سپس فیلم‌های کنکوری رایگان استاد هادی در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمول‌ها و تست‌های مهم را در دفترم خلاصه‌برداری کنم. اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد می‌کنید؟) آیا این روش‌ها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا می‌توانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمی‌دانم باید چه کار کنم. خیلی‌ها می‌گویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟ همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصه‌برداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دوره‌های جمع‌بندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم. از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. با احترام.
سوال مشاوره ای
آقای گودرزی شیمی 📖🧪🧪
2
سلام علیکم ببخشید برای دیدن فیلم های آلای استاد گودرزی باید کتاب نشرالگو شیمی دهم را تهیه کنم؟ آیا استاد کامل کتاب نشرالگو را حل می کند؟ یا نه بخشی از آن را و ما باید خودمان تکمیل کنیم؟ ضمناً اون درسنامه ای که استاد آموزش می دهد مربوط به نشرالگو هست یا ابداعی هستش؟ و یک سئوال دیگر در 3 ماه کامل می توانم ویدیو هاشو ببینم!؟
سوال مشاوره ای
نهایی vs کنکور 🦅🦅📖
2
سلام علیکم امیدوارم حالتون خوب باشد. ببخشید یک سئوال درسی داشتم. ️ چطوری همزمان هم برای کنکور درس بخوانیم و هم برای نهایی؟ کلاس های آنلاین سالیانه موسسات ثبت نام کنیم هم نهایی را یاد می گیریم و هم روش تستی را؟ و دیگه اینطوری می توانم آزمون های قلمچی را پاسخ دهم!؟ لطفاً کامل راهنمایی کنید و روش های خودتان را بهم بگید.
سوال مشاوره ای
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم ‍️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای

من یه آدم بی تربیتم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
64 دیدگاه‌ها 11 کاربران 538 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • هویجججه آفلاین
    هویجججه آفلاین
    هویججج
    دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکی
    نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده

بچه ها من خیلی پرخاشگرم
    زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️
    اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
    اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
    اینا واقعا دارم آزارم میدن
    Any idea?

MSinaM lO_OlL Narges_N Zaahra._.Z _ Reza __ 7 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • هویجججه آفلاین
      هویجججه آفلاین
      هویججج
      نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط انجام شده

دانش-آموزان-آلاء
      دانشجویان-مهندسی
      دانشجویان-پزشکی
      دانشجویان-پیراپزشکی
      فارغ-التحصیلان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • هویجججه هویججج

بچه ها من خیلی پرخاشگرم
        اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
        اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
        Any idea?

MSinaM آفلاین
        MSinaM آفلاین
        MSina
        فارغ التحصیلان آلاء

هویججج
        مثل استاد اوگوی
        چشماتو ببند
        دستاتو به نرمی ببر سمت هم
        با خودت آروم تکرار کن:
        ""آرامش درووووون"😁

بماند
        .

هویجججه 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • MSinaM MSina

هویججج
          مثل استاد اوگوی
          چشماتو ببند
          دستاتو به نرمی ببر سمت هم
          با خودت آروم تکرار کن:
          ""آرامش درووووون"😁

هویجججه آفلاین
          هویجججه آفلاین
          هویججج

MSina
          واااایی اصلا نمیتونم مخصوصا توی بحث کردن همه بهم میگن نباید بحث کنی ولی وقتی حس میکنم حقم داره پایمال میشه یا طرف منو خنگ فرض کرده گلوله آتیش میشم

2
          • هویجججه هویججج

MSina
            واااایی اصلا نمیتونم مخصوصا توی بحث کردن همه بهم میگن نباید بحث کنی ولی وقتی حس میکنم حقم داره پایمال میشه یا طرف منو خنگ فرض کرده گلوله آتیش میشم

هویجججه آفلاین
            هویجججه آفلاین
            هویججج

توی چت میتونم خیلی خودم رو کنترل کنم
            امروز نزدیک بود چندتا از همکلاسی های پسر رو جر بدم چون من واقعا چیز بدی نگفته بودم اونا شروع کردن به بحث کردن ولی سعی کردم مثل یه آدم پخته و بالغ رفتار کنم برای همین جندبار تایپ کردم بعد پاک کردم رفتم ۱ ساعت بعد جواب دادم
            مجازی تا یه حد میشه کنترل کرد ولی حضوری اصلا 🫠

MSinaM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • MaaahM آفلاین
              MaaahM آفلاین
              Maaah
              دانشجویان پیراپزشکی دانشجویان درس خون

طبق تجربه شخصی‌م میگم و حرفام هیچ منبع موثق و علمی نداره. وقتی بیشتر تو اجتماع باشی درست میشه. من خودم خیلییی رفتارای بدی داشتم بعد دیدم اگه ایجوری رفتار کنم هم‌اتاقیام و همکلاسیام اذیت میشن و کمتر شد (هنوز حذف نشده)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • هویجججه هویججج

توی چت میتونم خیلی خودم رو کنترل کنم
                امروز نزدیک بود چندتا از همکلاسی های پسر رو جر بدم چون من واقعا چیز بدی نگفته بودم اونا شروع کردن به بحث کردن ولی سعی کردم مثل یه آدم پخته و بالغ رفتار کنم برای همین جندبار تایپ کردم بعد پاک کردم رفتم ۱ ساعت بعد جواب دادم
                مجازی تا یه حد میشه کنترل کرد ولی حضوری اصلا 🫠

MSinaM آفلاین
                MSinaM آفلاین
                MSina
                فارغ التحصیلان آلاء
                نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط MSina انجام شده

هویججج
                هووووم...
                خب من در جایگاهی نیستم ک بدونم چه کاری بهتره...😅
                اما میتونم پیشنهاد بدم که خودتو دور کنی
                از این مسائلی که ذهنتو بهم میریزه
                میشه هم اینطور گفت ک خودت رو در معرض همچین موقعیت‌هایی نذاری...

من انجام میدم...بمدت ۲۲ ساله ک جواب میده😂😅 هرچند بعضی وقتا دوری اجتناب ناپذیره ولی تا همون جایی ک دست خودمه سعی میکنم با اینجور مسائل فاصله‌مو حفظ کنم تا اون حالت پایدار و آرامش بمونه

ولی خب در نهایت باید کنترل کردنش یادبگیری
                این فقط راه حل موقته

بماند
                .

0
                • MaaahM آفلاین
                  MaaahM آفلاین
                  Maaah
                  دانشجویان پیراپزشکی دانشجویان درس خون

مثلن من پشت کنکور که بودم نسبت به هر حرفی گارد میگرفتم و سعی میکردم طرفو به زور متوجه کنم اشتباه میکنه بعد که وارد دانشگاه شدم و رفتار یه سری استادامو دیدم یکم بهتر شدم. کلا حس میکنم اجتماع درستت میکنه

0
                  • MSinaM MSina

هویججج
                    هووووم...
                    خب من در جایگاهی نیستم ک بدونم چه کاری بهتره...😅
                    اما میتونم پیشنهاد بدم که خودتو دور کنی
                    از این مسائلی که ذهنتو بهم میریزه
                    میشه هم اینطور گفت ک خودت رو در معرض همچین موقعیت‌هایی نذاری...

من انجام میدم...بمدت ۲۲ ساله ک جواب میده😂😅 هرچند بعضی وقتا دوری اجتناب ناپذیره ولی تا همون جایی ک دست خودمه سعی میکنم با اینجور مسائل فاصله‌مو حفظ کنم تا اون حالت پایدار و آرامش بمونه

ولی خب در نهایت باید کنترل کردنش یادبگیری
                    این فقط راه حل موقته

هویجججه آفلاین
                    هویجججه آفلاین
                    هویججج

MSina
                    نمیشه برادر من
                    قراره توی‌ اجتماع باشم
                    هم بواسطه شغل هم اینکه آدم اجتماعی و برون‌گرایی هستم
                    دقیقا یاد حرف سونیا میافتم که می‌گفت خب خطرناکه اسنپ نگیر
                    نخیر من راه حل پیدا کردم اسپری فلفل خریدم اجازه نمیدم یه سری چیزا منو محدود کنن
                    الان واقعا این بداخلاقی داره محدودم میکنه باید راه حل پیدا کنم براش🤦‍♀️

MSinaM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • MaaahM Maaah

مثلن من پشت کنکور که بودم نسبت به هر حرفی گارد میگرفتم و سعی میکردم طرفو به زور متوجه کنم اشتباه میکنه بعد که وارد دانشگاه شدم و رفتار یه سری استادامو دیدم یکم بهتر شدم. کلا حس میکنم اجتماع درستت میکنه

هویجججه آفلاین
                      هویجججه آفلاین
                      هویججج

Maaah
                      وای مهدیه جون خیلی قشنگ صحبت میکنی مرسی 🫂
                      منم ترم اول با استاد اندیشه مون بحث میکردم بعد دیدم نتیجه نمیده چون امتحانش از کتابه و کتاب درس نمیده منم ترم دوم دیگه بهش گوش ندادم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • هویجججه آفلاین
                        هویجججه آفلاین
                        هویججج

سرچ کردم نتونستم پادکست پیدا کنم 🫠

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • هویجججه هویججج

بچه ها من خیلی پرخاشگرم
                          Any idea?

lO_OlL آفلاین
                          lO_OlL آفلاین
                          lO_Ol
                          دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده

هویججج
                          من پشت کنکور بودنی خیلی اینجوری بودم
                          برا اینکه کسی چیزیو نمی‌فهمه خب یکم تمرین کن که سطح ایکیوی همه یکی نیست اینا
                          ولی کسی بهت زور میگه پرخاش کن راحت باش😂

1
                          • Reza-HR آفلاین
                            Reza-HR آفلاین
                            Reza-H
                            فارغ التحصیلان آلاء

سلام
                            امیدوارم خوب باشید

یکی دو تا نکته به ذهنم می رسه.
                            فک کنم کمک کننده باشه

1- این موضوع خیلی خیلی وابسته به دید کلی ما نسبت به آدمای اطرافمون داره.

اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه

واقعیت اینه که ماها، یکسریامون یک حس خودبرتر بینی داریم. که با هر کس که مواجه میشیم، اون حس، در ناخودآگاه ما، روی اون فرد اعمال میشه.
                            در حالیکه معمولا آدما خنگ یا احمق نیستن، بلکه با یه دید دیگه به مسائل نگاه میکنن (هر چند با یه دید اشتباه). چه بسا اگه ما هم با اون دید به قضیه نگاه کنیم، نظر ما هم همون میشه. (البته این نظر الزاما منظورم نظر سیاسی، دینی و... نیست. حتی توی زندگی روزمره هم این نظرات وجود داره.)
                            یعنی انگار شما این نظر رو دارید که یکسریا خنگن، ولی من نمیتونم خودم رو جلوشون کنترل کنم. درحالیکه یه قدم باید بیاید عقب تر. اصلا اونا خنگ نیستن :))
                            2- نکته دوم درباره صبوری اینه که تمرین کنید. یعنی خودتون رو در معرض بحث و گفت و گو قرار بدین و سعی کنید هر جمله ای که میگید رو دو سه بار بجوید و بعد بگید.
                            و اینکه خیلی بیشتر از اینکه حرف بزنید، گوش بدید. اینم باز تمرین میخواد. مخصوصا برای شما که برون گرایی.
                            گوش دادن باعث میشه حرف طرف رو بهتر بفهمید و پاسختون پخته تر باشه

موفق باشید🌹🌹

در به در به دنبال خود

3
                            • هویجججه هویججج

بچه ها من خیلی پرخاشگرم
                              Any idea?

Narges_N آفلاین
                              Narges_N آفلاین
                              Narges_
                              تجربی

هویججج سلام
                              به نظرم باید تمرین کنی به شنونده ی بهتری تبدیل بشی
                              فورا جواب دادن منجر به این میشه که هم تو نتونی درست منظور خودت رو به طرف مقابلت برسونی و هم طرف مقابلت فرصت نکنه حرفش رو اونطور که لازمه انتقال بده
                              و این که گفتی کسی زور میگه یا چرت و پرت میگه دوست داری سریع واکنش نشون بدی
                              بخشیش به برون‌گرایی شدیدت برمیگرده اما بخشیش هم قطعا قابل کنترله
                              اولا باید ببینی اون زوری که میگی در چه جهتیه
                              تو فکر میکنی طرف زور میگه یا واقعا داره زور میگه
                              و یا برای بخش دوم
                              تو فکر میکنی چرت و پرت میگه یا واقعا چرت و پرت میگه

...Life goes on
                              زندگی سوپه و من چنگالم...

1
                              • Reza-HR Reza-H

سلام
                                امیدوارم خوب باشید

یکی دو تا نکته به ذهنم می رسه.
                                فک کنم کمک کننده باشه

1- این موضوع خیلی خیلی وابسته به دید کلی ما نسبت به آدمای اطرافمون داره.

اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه

واقعیت اینه که ماها، یکسریامون یک حس خودبرتر بینی داریم. که با هر کس که مواجه میشیم، اون حس، در ناخودآگاه ما، روی اون فرد اعمال میشه.
                                در حالیکه معمولا آدما خنگ یا احمق نیستن، بلکه با یه دید دیگه به مسائل نگاه میکنن (هر چند با یه دید اشتباه). چه بسا اگه ما هم با اون دید به قضیه نگاه کنیم، نظر ما هم همون میشه. (البته این نظر الزاما منظورم نظر سیاسی، دینی و... نیست. حتی توی زندگی روزمره هم این نظرات وجود داره.)
                                یعنی انگار شما این نظر رو دارید که یکسریا خنگن، ولی من نمیتونم خودم رو جلوشون کنترل کنم. درحالیکه یه قدم باید بیاید عقب تر. اصلا اونا خنگ نیستن :))
                                2- نکته دوم درباره صبوری اینه که تمرین کنید. یعنی خودتون رو در معرض بحث و گفت و گو قرار بدین و سعی کنید هر جمله ای که میگید رو دو سه بار بجوید و بعد بگید.
                                و اینکه خیلی بیشتر از اینکه حرف بزنید، گوش بدید. اینم باز تمرین میخواد. مخصوصا برای شما که برون گرایی.
                                گوش دادن باعث میشه حرف طرف رو بهتر بفهمید و پاسختون پخته تر باشه

موفق باشید🌹🌹

هویجججه آفلاین
                                هویجججه آفلاین
                                هویججج

Reza-H در من یه آدم بی تربیتم گفته است:

آره درست میگین کلمه اشتباهی رو بکار بردم
                                یه سری اطرافیان من بیش فعالن
                                یه همکلاسی دارم واقعا بیش فعاله کل کلاس رو دیوونه کرده
                                مثلا یه سوال میپرسه حالا فرض کنید سوال غیر درسی کامل براش توضیح میدم
                                اصلا حواسش نیست بعد دوباره همون سوالو میپرسه
                                و خب من عصبی میشم ( نه اینکه دعواش کنم و داد بزنم ولی مثلا بهش میگن فلانی الان توضیح دادم خب خیلی زشته من اینجوری بهش بگم باید آروم باشه و با لحن دوباره بهش توضیح بدم ولی اصلا اون آدم مهربون و گوگولی نیستم واضح تر بگم متاسفانه اصلا ادم صبوری نیستم)

Reza-HR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • lO_OlL lO_Ol

هویججج
                                  من پشت کنکور بودنی خیلی اینجوری بودم
                                  برا اینکه کسی چیزیو نمی‌فهمه خب یکم تمرین کن که سطح ایکیوی همه یکی نیست اینا
                                  ولی کسی بهت زور میگه پرخاش کن راحت باش😂

هویجججه آفلاین
                                  هویجججه آفلاین
                                  هویججج

lO_Ol در من یه آدم بی تربیتم گفته است:

ولی کسی بهت زور میگه پرخاش کن راحت باش

عاشقتم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • هویجججه هویججج

MSina
                                    نمیشه برادر من
                                    قراره توی‌ اجتماع باشم
                                    هم بواسطه شغل هم اینکه آدم اجتماعی و برون‌گرایی هستم
                                    دقیقا یاد حرف سونیا میافتم که می‌گفت خب خطرناکه اسنپ نگیر
                                    نخیر من راه حل پیدا کردم اسپری فلفل خریدم اجازه نمیدم یه سری چیزا منو محدود کنن
                                    الان واقعا این بداخلاقی داره محدودم میکنه باید راه حل پیدا کنم براش🤦‍♀️

MSinaM آفلاین
                                    MSinaM آفلاین
                                    MSina
                                    فارغ التحصیلان آلاء

هویججج نمیگم که بری تو غار خودتو حبس کنی😂😅
                                    منظورم اینه خیلی از این بحث‌ها و صحبت‌ها و موقعیت‌ها غیرضروریه...اصلا لازم نیست خودتو نخود هر آشی کنی💀

منم تو همین اجتماعی که میگی تا حدودی هستم...میبینم چه خبره و چه اتفاقایی میفته
                                    خیلی شرایط هست که هرچی بیشتر درگیرش بشی، بیشتر توش غرق میشی
                                    مثل یه مردابه که هرچی بیشتر دست و پا بزنی، بیشتر فرو میری...
                                    اینکه گفتم دوری کنی برا این قسمت بود
                                    وگرنه شرایط دیگه‌ای هم هست ک برعکس باید همه رو آتیش بزنی😂😂
                                    حالا اینکه کجا و کی و چطوری آتیش بزنی رو باید تو موقعیتش باشی، چندبار اشتباه کنی تا یادبگیری بفهمی کی باید چجوری رفتار کنی....

بماند
                                    .

2
                                    • هویجججه هویججج

بچه ها من خیلی پرخاشگرم
                                      Any idea?

Zaahra._.Z آفلاین
                                      Zaahra._.Z آفلاین
                                      Zaahra._.
                                      دانش آموزان آلاء

هویججج
                                      هر کسی یه شخصیتی داره و چون برون گرا و اجتماعی این مورد درونت شدیدتره
                                      بنظرم فقط با تمرین بیشتر درست میشه
                                      همینکه همش تکرار کنی

1
                                      • Narges_N Narges_

هویججج سلام
                                        به نظرم باید تمرین کنی به شنونده ی بهتری تبدیل بشی
                                        فورا جواب دادن منجر به این میشه که هم تو نتونی درست منظور خودت رو به طرف مقابلت برسونی و هم طرف مقابلت فرصت نکنه حرفش رو اونطور که لازمه انتقال بده
                                        و این که گفتی کسی زور میگه یا چرت و پرت میگه دوست داری سریع واکنش نشون بدی
                                        بخشیش به برون‌گرایی شدیدت برمیگرده اما بخشیش هم قطعا قابل کنترله
                                        و یا برای بخش دوم

هویجججه آفلاین
                                        هویجججه آفلاین
                                        هویججج

Narges_ در من یه آدم بی تربیتم گفته است:

و یا برای بخش دوم

واقعا داره زور میگه واقعا داره چرت و پرت میگه
                                        ولی یه آدم بالغ و پخته چیکار میکنه ؟
                                        به روش نمیاری
                                        باید فقط بشنوی و بگذری نه اینکه بهش ثابت کنی🤦‍♀️

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • MSinaM MSina

هویججج نمیگم که بری تو غار خودتو حبس کنی😂😅
                                          منظورم اینه خیلی از این بحث‌ها و صحبت‌ها و موقعیت‌ها غیرضروریه...اصلا لازم نیست خودتو نخود هر آشی کنی💀

منم تو همین اجتماعی که میگی تا حدودی هستم...میبینم چه خبره و چه اتفاقایی میفته
                                          خیلی شرایط هست که هرچی بیشتر درگیرش بشی، بیشتر توش غرق میشی
                                          مثل یه مردابه که هرچی بیشتر دست و پا بزنی، بیشتر فرو میری...
                                          اینکه گفتم دوری کنی برا این قسمت بود
                                          وگرنه شرایط دیگه‌ای هم هست ک برعکس باید همه رو آتیش بزنی😂😂
                                          حالا اینکه کجا و کی و چطوری آتیش بزنی رو باید تو موقعیتش باشی، چندبار اشتباه کنی تا یادبگیری بفهمی کی باید چجوری رفتار کنی....

هویجججه آفلاین
                                          هویجججه آفلاین
                                          هویججج

MSina
                                          حس کنم یکی داره به یکی دیگه زور میگه حتی اگه من مخاطب نباشم میرم از حقش دفاع میکنم آخرشم مثل سلیطه ها میشم 🥸😂

MSinaM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه