من یه آدم بی تربیتم
-
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم
️
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
اینا واقعا دارم آزارم میدن
Any idea? -
هویججج
مثل استاد اوگوی
چشماتو ببند
دستاتو به نرمی ببر سمت هم
با خودت آروم تکرار کن:
""آرامش درووووون" -
MSina
واااایی اصلا نمیتونم مخصوصا توی بحث کردن همه بهم میگن نباید بحث کنی ولی وقتی حس میکنم حقم داره پایمال میشه یا طرف منو خنگ فرض کرده گلوله آتیش میشمتوی چت میتونم خیلی خودم رو کنترل کنم
امروز نزدیک بود چندتا از همکلاسی های پسر رو جر بدم چون من واقعا چیز بدی نگفته بودم اونا شروع کردن به بحث کردن ولی سعی کردم مثل یه آدم پخته و بالغ رفتار کنم برای همین جندبار تایپ کردم بعد پاک کردم رفتم ۱ ساعت بعد جواب دادم
مجازی تا یه حد میشه کنترل کرد ولی حضوری اصلا 🫠 -
طبق تجربه شخصیم میگم و حرفام هیچ منبع موثق و علمی نداره. وقتی بیشتر تو اجتماع باشی درست میشه. من خودم خیلییی رفتارای بدی داشتم بعد دیدم اگه ایجوری رفتار کنم هماتاقیام و همکلاسیام اذیت میشن و کمتر شد (هنوز حذف نشده)
-
توی چت میتونم خیلی خودم رو کنترل کنم
امروز نزدیک بود چندتا از همکلاسی های پسر رو جر بدم چون من واقعا چیز بدی نگفته بودم اونا شروع کردن به بحث کردن ولی سعی کردم مثل یه آدم پخته و بالغ رفتار کنم برای همین جندبار تایپ کردم بعد پاک کردم رفتم ۱ ساعت بعد جواب دادم
مجازی تا یه حد میشه کنترل کرد ولی حضوری اصلا 🫠هویججج
هووووم...
خب من در جایگاهی نیستم ک بدونم چه کاری بهتره...
اما میتونم پیشنهاد بدم که خودتو دور کنی
از این مسائلی که ذهنتو بهم میریزه
میشه هم اینطور گفت ک خودت رو در معرض همچین موقعیتهایی نذاری...من انجام میدم...بمدت ۲۲ ساله ک جواب میده
هرچند بعضی وقتا دوری اجتناب ناپذیره ولی تا همون جایی ک دست خودمه سعی میکنم با اینجور مسائل فاصلهمو حفظ کنم تا اون حالت پایدار و آرامش بمونه
ولی خب در نهایت باید کنترل کردنش یادبگیری
این فقط راه حل موقته -
مثلن من پشت کنکور که بودم نسبت به هر حرفی گارد میگرفتم و سعی میکردم طرفو به زور متوجه کنم اشتباه میکنه بعد که وارد دانشگاه شدم و رفتار یه سری استادامو دیدم یکم بهتر شدم. کلا حس میکنم اجتماع درستت میکنه
-
هویججج
هووووم...
خب من در جایگاهی نیستم ک بدونم چه کاری بهتره...
اما میتونم پیشنهاد بدم که خودتو دور کنی
از این مسائلی که ذهنتو بهم میریزه
میشه هم اینطور گفت ک خودت رو در معرض همچین موقعیتهایی نذاری...من انجام میدم...بمدت ۲۲ ساله ک جواب میده
هرچند بعضی وقتا دوری اجتناب ناپذیره ولی تا همون جایی ک دست خودمه سعی میکنم با اینجور مسائل فاصلهمو حفظ کنم تا اون حالت پایدار و آرامش بمونه
ولی خب در نهایت باید کنترل کردنش یادبگیری
این فقط راه حل موقتهMSina
نمیشه برادر من
قراره توی اجتماع باشم
هم بواسطه شغل هم اینکه آدم اجتماعی و برونگرایی هستم
دقیقا یاد حرف سونیا میافتم که میگفت خب خطرناکه اسنپ نگیر
نخیر من راه حل پیدا کردم اسپری فلفل خریدم اجازه نمیدم یه سری چیزا منو محدود کنن
الان واقعا این بداخلاقی داره محدودم میکنه باید راه حل پیدا کنم براش
️
-
مثلن من پشت کنکور که بودم نسبت به هر حرفی گارد میگرفتم و سعی میکردم طرفو به زور متوجه کنم اشتباه میکنه بعد که وارد دانشگاه شدم و رفتار یه سری استادامو دیدم یکم بهتر شدم. کلا حس میکنم اجتماع درستت میکنه
-
سرچ کردم نتونستم پادکست پیدا کنم 🫠
-
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
️
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
Any idea?هویججج
من پشت کنکور بودنی خیلی اینجوری بودم
برا اینکه کسی چیزیو نمیفهمه خب یکم تمرین کن که سطح ایکیوی همه یکی نیست اینا
ولی کسی بهت زور میگه پرخاش کن راحت باش -
سلام
امیدوارم خوب باشیدیکی دو تا نکته به ذهنم می رسه.
فک کنم کمک کننده باشه1- این موضوع خیلی خیلی وابسته به دید کلی ما نسبت به آدمای اطرافمون داره.
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه
واقعیت اینه که ماها، یکسریامون یک حس خودبرتر بینی داریم. که با هر کس که مواجه میشیم، اون حس، در ناخودآگاه ما، روی اون فرد اعمال میشه.
در حالیکه معمولا آدما خنگ یا احمق نیستن، بلکه با یه دید دیگه به مسائل نگاه میکنن (هر چند با یه دید اشتباه). چه بسا اگه ما هم با اون دید به قضیه نگاه کنیم، نظر ما هم همون میشه. (البته این نظر الزاما منظورم نظر سیاسی، دینی و... نیست. حتی توی زندگی روزمره هم این نظرات وجود داره.)
یعنی انگار شما این نظر رو دارید که یکسریا خنگن، ولی من نمیتونم خودم رو جلوشون کنترل کنم. درحالیکه یه قدم باید بیاید عقب تر. اصلا اونا خنگ نیستن :))
2- نکته دوم درباره صبوری اینه که تمرین کنید. یعنی خودتون رو در معرض بحث و گفت و گو قرار بدین و سعی کنید هر جمله ای که میگید رو دو سه بار بجوید و بعد بگید.
و اینکه خیلی بیشتر از اینکه حرف بزنید، گوش بدید. اینم باز تمرین میخواد. مخصوصا برای شما که برون گرایی.
گوش دادن باعث میشه حرف طرف رو بهتر بفهمید و پاسختون پخته تر باشهموفق باشید
-
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
️
Any idea?هویججج سلام
به نظرم باید تمرین کنی به شنونده ی بهتری تبدیل بشی
فورا جواب دادن منجر به این میشه که هم تو نتونی درست منظور خودت رو به طرف مقابلت برسونی و هم طرف مقابلت فرصت نکنه حرفش رو اونطور که لازمه انتقال بده
و این که گفتی کسی زور میگه یا چرت و پرت میگه دوست داری سریع واکنش نشون بدی
بخشیش به برونگرایی شدیدت برمیگرده اما بخشیش هم قطعا قابل کنترله
اولا باید ببینی اون زوری که میگی در چه جهتیه
تو فکر میکنی طرف زور میگه یا واقعا داره زور میگه
و یا برای بخش دوم
تو فکر میکنی چرت و پرت میگه یا واقعا چرت و پرت میگه -
سلام
امیدوارم خوب باشیدیکی دو تا نکته به ذهنم می رسه.
فک کنم کمک کننده باشه1- این موضوع خیلی خیلی وابسته به دید کلی ما نسبت به آدمای اطرافمون داره.
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه
واقعیت اینه که ماها، یکسریامون یک حس خودبرتر بینی داریم. که با هر کس که مواجه میشیم، اون حس، در ناخودآگاه ما، روی اون فرد اعمال میشه.
در حالیکه معمولا آدما خنگ یا احمق نیستن، بلکه با یه دید دیگه به مسائل نگاه میکنن (هر چند با یه دید اشتباه). چه بسا اگه ما هم با اون دید به قضیه نگاه کنیم، نظر ما هم همون میشه. (البته این نظر الزاما منظورم نظر سیاسی، دینی و... نیست. حتی توی زندگی روزمره هم این نظرات وجود داره.)
یعنی انگار شما این نظر رو دارید که یکسریا خنگن، ولی من نمیتونم خودم رو جلوشون کنترل کنم. درحالیکه یه قدم باید بیاید عقب تر. اصلا اونا خنگ نیستن :))
2- نکته دوم درباره صبوری اینه که تمرین کنید. یعنی خودتون رو در معرض بحث و گفت و گو قرار بدین و سعی کنید هر جمله ای که میگید رو دو سه بار بجوید و بعد بگید.
و اینکه خیلی بیشتر از اینکه حرف بزنید، گوش بدید. اینم باز تمرین میخواد. مخصوصا برای شما که برون گرایی.
گوش دادن باعث میشه حرف طرف رو بهتر بفهمید و پاسختون پخته تر باشهموفق باشید
Reza-H در من یه آدم بی تربیتم گفته است:
آره درست میگین کلمه اشتباهی رو بکار بردم
یه سری اطرافیان من بیش فعالن
یه همکلاسی دارم واقعا بیش فعاله کل کلاس رو دیوونه کرده
مثلا یه سوال میپرسه حالا فرض کنید سوال غیر درسی کامل براش توضیح میدم
اصلا حواسش نیست بعد دوباره همون سوالو میپرسه
و خب من عصبی میشم ( نه اینکه دعواش کنم و داد بزنم ولی مثلا بهش میگن فلانی الان توضیح دادم خب خیلی زشته من اینجوری بهش بگم باید آروم باشه و با لحن دوباره بهش توضیح بدم ولی اصلا اون آدم مهربون و گوگولی نیستم واضح تر بگم متاسفانه اصلا ادم صبوری نیستم) -
هویججج
من پشت کنکور بودنی خیلی اینجوری بودم
برا اینکه کسی چیزیو نمیفهمه خب یکم تمرین کن که سطح ایکیوی همه یکی نیست اینا
ولی کسی بهت زور میگه پرخاش کن راحت باش -
MSina
نمیشه برادر من
قراره توی اجتماع باشم
هم بواسطه شغل هم اینکه آدم اجتماعی و برونگرایی هستم
دقیقا یاد حرف سونیا میافتم که میگفت خب خطرناکه اسنپ نگیر
نخیر من راه حل پیدا کردم اسپری فلفل خریدم اجازه نمیدم یه سری چیزا منو محدود کنن
الان واقعا این بداخلاقی داره محدودم میکنه باید راه حل پیدا کنم براش
️
هویججج نمیگم که بری تو غار خودتو حبس کنی
منظورم اینه خیلی از این بحثها و صحبتها و موقعیتها غیرضروریه...اصلا لازم نیست خودتو نخود هر آشی کنیمنم تو همین اجتماعی که میگی تا حدودی هستم...میبینم چه خبره و چه اتفاقایی میفته
خیلی شرایط هست که هرچی بیشتر درگیرش بشی، بیشتر توش غرق میشی
مثل یه مردابه که هرچی بیشتر دست و پا بزنی، بیشتر فرو میری...
اینکه گفتم دوری کنی برا این قسمت بود
وگرنه شرایط دیگهای هم هست ک برعکس باید همه رو آتیش بزنی
حالا اینکه کجا و کی و چطوری آتیش بزنی رو باید تو موقعیتش باشی، چندبار اشتباه کنی تا یادبگیری بفهمی کی باید چجوری رفتار کنی.... -
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
️
Any idea? -
هویججج سلام
به نظرم باید تمرین کنی به شنونده ی بهتری تبدیل بشی
فورا جواب دادن منجر به این میشه که هم تو نتونی درست منظور خودت رو به طرف مقابلت برسونی و هم طرف مقابلت فرصت نکنه حرفش رو اونطور که لازمه انتقال بده
و این که گفتی کسی زور میگه یا چرت و پرت میگه دوست داری سریع واکنش نشون بدی
بخشیش به برونگرایی شدیدت برمیگرده اما بخشیش هم قطعا قابل کنترله
و یا برای بخش دوم
تو فکر میکنی چرت و پرت میگه یا واقعا چرت و پرت میگهNarges_ در من یه آدم بی تربیتم گفته است:
و یا برای بخش دوم
تو فکر میکنی چرت و پرت میگه یا واقعا چرت و پرت میگهواقعا داره زور میگه واقعا داره چرت و پرت میگه
ولی یه آدم بالغ و پخته چیکار میکنه ؟
به روش نمیاری
باید فقط بشنوی و بگذری نه اینکه بهش ثابت کنی
️
-
هویججج نمیگم که بری تو غار خودتو حبس کنی
منظورم اینه خیلی از این بحثها و صحبتها و موقعیتها غیرضروریه...اصلا لازم نیست خودتو نخود هر آشی کنیمنم تو همین اجتماعی که میگی تا حدودی هستم...میبینم چه خبره و چه اتفاقایی میفته
خیلی شرایط هست که هرچی بیشتر درگیرش بشی، بیشتر توش غرق میشی
مثل یه مردابه که هرچی بیشتر دست و پا بزنی، بیشتر فرو میری...
اینکه گفتم دوری کنی برا این قسمت بود
وگرنه شرایط دیگهای هم هست ک برعکس باید همه رو آتیش بزنی
حالا اینکه کجا و کی و چطوری آتیش بزنی رو باید تو موقعیتش باشی، چندبار اشتباه کنی تا یادبگیری بفهمی کی باید چجوری رفتار کنی.... -
هویججج
هر کسی یه شخصیتی داره و چون برون گرا و اجتماعی این مورد درونت شدیدتره
بنظرم فقط با تمرین بیشتر درست میشه
همینکه همش تکرار کنی -
هویججج
ببین واقعا کار سختیه ها
فک نکن همه آدما همیشه اینجورین و میتونن خود کنترلی داشته باشن
من خودم درون گرام ارومم صبورم
ولی یه سری وقتا اینجوری هستم بعدشم اعصابم خورد میشه که این چه رفتاری بود داشتم یا چه حرکتی بود زدم
ولی کم کم با تمرین و تکرار زیاد بهتر میشه
در نهایت هم از خودت انتظار خیلی زیادی نداشته باشه که مثلاً یک ماهه این رفتارت بهتر بشه یا دیگه همیشه خود کنترلی رو داشته باشی