“راهی از صفر تا صد شیمی دهم و...
-
سلام علیکم
امیدوارم حال شما خوب باشد
ببخشید که مزاحمتان میشوم، من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و میخواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم.
من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس میکنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم میشود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزهام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم.
حالا میخواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم. برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلمهایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر میگویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم. همچنین، توصیههایی مانند دیدن فیلم و حل کتاب از خیلی سبز نیز به گوشم رسیده است. حالا بنده چیکار کنم برای روش مطالعه؟
و ضمناً در خصوص دروسی که فقط تدریسشان به صورت جزوه است، راهنمایی بفرمایید که برای حل کتاب باید چه کار کنم؟
اکنون من نمیدانم کدام روش را انتخاب کنم. اگر شما بستهای را در آلا میشناسید لطفاً معرفی کنید تا تهیه کنم؛ چه پولی باشد یا نباشد، فقط خوب و عالی باشد و روش مطالعه اش را هم بهم بگید.
️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟
- ابتدا فیلمهای خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات بهصورت رایگان گذاشتهاند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم.
- سپس فیلمهای کنکوری رایگان استاد هادی در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمولها و تستهای مهم را در دفترم خلاصهبرداری کنم.
- اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد میکنید؟)
آیا این روشها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا میتوانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمیدانم باید چه کار کنم. خیلیها میگویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟
همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصهبرداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دورههای جمعبندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم.
از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.
با احترام. -
-
-
سلام من برای دهم و یازدهم شیمی امید مصلایی رو پیشنهاد میکنم واقعا جدی و خوب و کامل توضیح میده اصلا بخوای هم نمیتونی نفهمی. بنظرم یازدهم رو تابستون که میخواد شروع کنه باهاش همگام بخون خودش یه سری چیزای پایه که مربوط به دهم هست رو هم توضیح میده . بعد جزوه ی خیلی خوبی رو داره تیپ تستای رو کامل شامل میشه بعد از دیدن هر مبحث کلاس که به یه قسمت خوبی رسید اول کتابو بخون و متنشو حفظ کن . به شکل ها دقت کن و تیپ تستای داخل جزوشو خودت یه دور حل کن . بعد برو از روی یه کتابی مثلا خیلی سبز یا مبتکران فرقی نداره هر کودوم راحتی تست بزن و جاهایی که نفهمیدی رو از رو کتاب بخون . نکته های تستارو توی کتاب یا جزوت یادداشت کن .همینجوری پیش برو خیلی کمکت میکنه . خیلی هم درگیر فیلم و کلاس نشو همین کلاسی که بهت گفتم واقعا خوب و کامله . حالا اگر معلم دیگری هم بود باهاش اوکی بودی مشکلی نیست با اون پیش برو ولی من چون اکثرا رو دیدم با مصلایی نتیجه گرفتن بهت گفتم. اینکارو تابستون سالی که داری میری یازدهم انجام بدی و بتونی نصف شیمی یازدهمتو بخونی خیلی کمکت میکنه . بعد برای سال دوازدهمت هم اگر تا اون زمان شیمی پایت خوب شد هم دیگه خودت میتونی بخونی و پیش بری یا میتونی کلاسای جامع شرکت کنی . واسه خلاصه برداریم خیلی به نظرم جالب نیست چون حفطیاتش که همه مهم ان و نمیتونی کل کتابو خلاصه بنویسی .ولی برای فرمول ملکولی ترکیبات یا فرمول حل سوالات به نظرم خوبه. بعد اینکه حتما نیازی نیست مبتکران باشه تو صرفا باید نکات رو یاد بگیری روش حل یاد بگیری حالا ببین خودت با کودوم کتاب راحتی . مبتکران خودش تیپ بندی کرده که اگه وقت نداری کودوما رو بزنی بعد که اونا رو زدی چیکار کنی به خاطر همین نگران نباش که همرو باید بزنی . بازم اگه سوالی داشتی بگو
-
سلام من برای دهم و یازدهم شیمی امید مصلایی رو پیشنهاد میکنم واقعا جدی و خوب و کامل توضیح میده اصلا بخوای هم نمیتونی نفهمی. بنظرم یازدهم رو تابستون که میخواد شروع کنه باهاش همگام بخون خودش یه سری چیزای پایه که مربوط به دهم هست رو هم توضیح میده . بعد جزوه ی خیلی خوبی رو داره تیپ تستای رو کامل شامل میشه بعد از دیدن هر مبحث کلاس که به یه قسمت خوبی رسید اول کتابو بخون و متنشو حفظ کن . به شکل ها دقت کن و تیپ تستای داخل جزوشو خودت یه دور حل کن . بعد برو از روی یه کتابی مثلا خیلی سبز یا مبتکران فرقی نداره هر کودوم راحتی تست بزن و جاهایی که نفهمیدی رو از رو کتاب بخون . نکته های تستارو توی کتاب یا جزوت یادداشت کن .همینجوری پیش برو خیلی کمکت میکنه . خیلی هم درگیر فیلم و کلاس نشو همین کلاسی که بهت گفتم واقعا خوب و کامله . حالا اگر معلم دیگری هم بود باهاش اوکی بودی مشکلی نیست با اون پیش برو ولی من چون اکثرا رو دیدم با مصلایی نتیجه گرفتن بهت گفتم. اینکارو تابستون سالی که داری میری یازدهم انجام بدی و بتونی نصف شیمی یازدهمتو بخونی خیلی کمکت میکنه . بعد برای سال دوازدهمت هم اگر تا اون زمان شیمی پایت خوب شد هم دیگه خودت میتونی بخونی و پیش بری یا میتونی کلاسای جامع شرکت کنی . واسه خلاصه برداریم خیلی به نظرم جالب نیست چون حفطیاتش که همه مهم ان و نمیتونی کل کتابو خلاصه بنویسی .ولی برای فرمول ملکولی ترکیبات یا فرمول حل سوالات به نظرم خوبه. بعد اینکه حتما نیازی نیست مبتکران باشه تو صرفا باید نکات رو یاد بگیری روش حل یاد بگیری حالا ببین خودت با کودوم کتاب راحتی . مبتکران خودش تیپ بندی کرده که اگه وقت نداری کودوما رو بزنی بعد که اونا رو زدی چیکار کنی به خاطر همین نگران نباش که همرو باید بزنی . بازم اگه سوالی داشتی بگو
Neo.. از راهنماییهای شما بسیار سپاسگزارم.
متأسفانه به دلیل محدودیتهای مالی، نمیتوانم در کلاسهای استاد مصلایی شرکت کنم؛ اما میتوانم از کلاسهای آلا استفاده کنم چون بورسیه هستم. همچنین، کلاسهای دیگر که ذکر کردم، مربوط به استاد محسن هادی است و به صورت رایگان برگزار میشود می توانم شرکت کنم که آفلاین هستش.
و چند سوال دیگر نیز برایم پیش آمده است:
️ آیا منظور شما این است که روش تدریس استاد بر مبنای جزوه است و باید جزوه را تهیه کنیم و سپس به سراغ کتاب برویم و دوباره تستهای جزوه را حل کنم؟ برخی افراد جزوهها را پرینت میگیرند؛ دلیل این کار چیست؟ خب که نمیتوان در شب امتحان جزوه را مطالعه کرد چرا جزوه را پرینت می گیرند؟ آیا شما نکات مهم جزوه و تستها را هنگام دیدن فیلم کلاس در دفتر خود خلاصهبرداری میکنید یا روش دیگری دارید؟ واقعاً در این مورد کمی گیج شدهام.
️ سوال دیگری که دارم این است که شما که فیلمهای استاد را مشاهده میکنید، آیا این باعث شده که از روشهای تشریحی برای نهایی و تست قلم چی اطمینان خاطر پیدا کنید و یاد بگیرید؟ برای یادگیری استوکیومتری دهم ک یازدهم، دیگه باید روش تشریحی را یاد بگیرم؟ برای یادگیری روش تشریحی چه کار باید انجام دهم؟ آیا فقط کافی است فیلمها را ببینم و آیا این روش برای نهایی نیز کافی خواهد بود؟ همچنین، زمانی که کتاب تست را مطالعه میکردید، آیا درسنامه آن را نیز میخواندید یا خیر؟ آیا تست پاسخنامهها هم بر اساس روش خود استاد بوده است؟
در مورد خلاصهبرداری هم، آیا منظور شما این است که یک دفتر بخرم و فقط تستها و فرمولها را هنگام دیدن فیلم در آن یادداشت کنم و نکات شکل ها و ... را هم در کتاب یاداشت کنم و برای شب امتحان کتابم و جزوه را بخوانم آیا روش را گفتید؟
لطفاً مرا به طور کامل راهنمایی کنید.
با احترام.
-
فقط یک سوال داشتم: آیا دیگر نیازی به خلاصهبرداری از فیلمهای استاد مصلایی در دفتر خودم نیست و فقط مطالعه جزوه کافی است؟ یا باید جزوه را هایلایت کنم و آن را چاپ کنم؟ این سوال را میپرسم چون برای مرور و آمادهسازی به کمک نیاز دارم و همچنین در آزمون قلمچی شرکت کردهام.
️ بر اساس توضیحاتی که ارائه دادید، من طبق این فرمول پیش میروم:
- تماشای فیلمهای استاد مصلایی و تکمیل جزوه با خلاصهبرداری از فرمولها و تستهای مهم در دفتر خودم.
- حل دوباره تستهای استاد.
- حل کامل کتاب درسی.
- حل تستهای کتاب خیلی سبز.
و در مورد درسنامه کتاب خیلی سبز، آیا مطالعه آن ضروری است؟ اگر پاسخنامه تستها مطابق با تدریس استاد نبود، چه باید بکنم؟
️ برای شب امتحان یا آزمون:
- مرور کتاب درسی و دفتر خلاصهبرداری خودم.
- حل تستهای قلمچی.
-
پیشنهاد من ابتدا برای شروع اولیه از کتاب درسی است. ابتدا کتاب درسی رو خوب و عمیق مطالعه کنید بعد به سراغ فیلم های آموزشی بروید. چون که بخش اعظمی از کنکور و نهایی رو حفظیات و مفاهیم تشکیل میده که باید به خوبی به کتاب درسی و تمرینات کتاب مسلط باشید. بعدش از فیلم های استاتید مطرح استفاده کنید. زیاد فرقی میان دبیر های آنلاین نیستش واقعا، مهم این که شما با نحوه تدریس و لحن استاد کنار می آیید یا خیر. برای کتاب کار هم پیشنهاد می کنم از یک منبع ساده-متوسط مثل خیلی سبز شیمی دهم استفاده کنید. یکی از اشتباهات من برای شیمی استفاده از منابع سخت و طولانی مثل مبتکران بود. شیمی خیلی سبز کتاب جامع و خوبیه. اگه این سه نکته رو رعایت کنید شیمی رو تبدیل به یک نقطه قوت تبدیل می کنین انشاالله.
-
پیشنهاد من ابتدا برای شروع اولیه از کتاب درسی است. ابتدا کتاب درسی رو خوب و عمیق مطالعه کنید بعد به سراغ فیلم های آموزشی بروید. چون که بخش اعظمی از کنکور و نهایی رو حفظیات و مفاهیم تشکیل میده که باید به خوبی به کتاب درسی و تمرینات کتاب مسلط باشید. بعدش از فیلم های استاتید مطرح استفاده کنید. زیاد فرقی میان دبیر های آنلاین نیستش واقعا، مهم این که شما با نحوه تدریس و لحن استاد کنار می آیید یا خیر. برای کتاب کار هم پیشنهاد می کنم از یک منبع ساده-متوسط مثل خیلی سبز شیمی دهم استفاده کنید. یکی از اشتباهات من برای شیمی استفاده از منابع سخت و طولانی مثل مبتکران بود. شیمی خیلی سبز کتاب جامع و خوبیه. اگه این سه نکته رو رعایت کنید شیمی رو تبدیل به یک نقطه قوت تبدیل می کنین انشاالله.
Moslem Parsarad داداش برنامه ی نهایی ام این شد خوبه
️ روش مطالعه درس شیمی :
- پرینت جزوه ی استاد جشانی + دیدن 4 قسمت از فیلم های استاد در هر هفته و تکمیل کردن جزوه ی استاد. 🧪 نکته ؛ قبل از حل کردن تست ها توسط استاد، توسط خودم حل شود.
- خواندن کتاب درسی.
- حل تست های کتاب خیلی سبز + مارک دار کردن تست های مهم و نوشتن نکات مهم در کتاب درسی. 🧪 نکته۱ ؛ درسنامه ی کتاب خیلی سبز خوانده شود و اگر هر مبحث کمتر از 20 تست داشت همه ی تست ها حل شود و اگر بشتر بود مضربی حل شود. 🧪 نکته۲ ؛ حل ۱/۳ تست ها به صورت آموشی و مابقی تست ها زمان دار.
- مرور درسنامه ی جزوه در شب و در روز جمعه.
-
Neo.. برنامه نهایی ام این شد : خوبه؟
️ روش مطالعه درس شیمی :
- پرینت جزوه ی استاد جشانی + دیدن 4 قسمت از فیلم های استاد در هر هفته و تکمیل کردن جزوه ی استاد. 🧪 نکته ؛ قبل از حل کردن تست ها توسط استاد، توسط خودم حل شود.
- خواندن کتاب درسی.
- حل تست های کتاب خیلی سبز + مارک دار کردن تست های مهم و نوشتن نکات مهم در کتاب درسی. 🧪 نکته۱ ؛ درسنامه ی کتاب خیلی سبز خوانده شود و اگر هر مبحث کمتر از 20 تست داشت همه ی تست ها حل شود و اگر بشتر بود مضربی حل شود. 🧪 نکته۲ ؛ حل ۱/۳ تست ها به صورت آموشی و مابقی تست ها زمان دار.
- مرور درسنامه ی جزوه در شب و در روز جمعه.