Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. 😔 “راهی از صفر تا صد شیمی دهم و...
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

😔 “راهی از صفر تا صد شیمی دهم و...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
7 دیدگاه‌ها 3 کاربران 300 بازدیدها 3 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Danial_Kurd_MuslimD آفلاین
    Danial_Kurd_MuslimD آفلاین
    Danial_Kurd_Muslim
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Danial_Kurd_Muslim انجام شده

سلام علیکم 🌼 امیدوارم حال شما خوب باشد 😊 ببخشید که مزاحمتان می‌شوم، من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و می‌خواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم. 😔

من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس می‌کنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزه‌ام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم.

حالا می‌خواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم. برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلم‌هایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر می‌گویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم. همچنین، توصیه‌هایی مانند دیدن فیلم و حل کتاب از خیلی سبز نیز به گوشم رسیده است. حالا بنده چیکار کنم برای روش مطالعه؟ 🤔

و ضمناً در خصوص دروسی که فقط تدریسشان به صورت جزوه است، راهنمایی بفرمایید که برای حل کتاب باید چه کار کنم؟

اکنون من نمی‌دانم کدام روش را انتخاب کنم. اگر شما بسته‌ای را در آلا می‌شناسید لطفاً معرفی کنید تا تهیه کنم؛ چه پولی باشد یا نباشد، فقط خوب و عالی باشد و روش مطالعه اش را هم بهم بگید. 😢

✍️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟

1. ابتدا فیلم‌های خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات به‌صورت رایگان گذاشته‌اند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم.
    2. سپس فیلم‌های کنکوری رایگان استاد هادی در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمول‌ها و تست‌های مهم را در دفترم خلاصه‌برداری کنم.
    3. اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد می‌کنید؟)

آیا این روش‌ها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا می‌توانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمی‌دانم باید چه کار کنم. خیلی‌ها می‌گویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟

همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصه‌برداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دوره‌های جمع‌بندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم.

از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. 🌹
    با احترام.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Danial_Kurd_MuslimD Danial_Kurd_Muslim marked this topic as a question on
    • Danial_Kurd_MuslimD Danial_Kurd_Muslim marked this topic as a regular topic on
    • Neo.N آفلاین
      Neo.N آفلاین
      Neo.
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام من برای دهم و یازدهم شیمی امید مصلایی رو پیشنهاد میکنم واقعا جدی و خوب و کامل توضیح میده اصلا بخوای هم نمیتونی نفهمی. بنظرم یازدهم رو تابستون که میخواد شروع کنه باهاش همگام بخون خودش یه سری چیزای پایه که مربوط به دهم هست رو هم توضیح میده . بعد جزوه ی خیلی خوبی رو داره تیپ تستای رو کامل شامل میشه بعد از دیدن هر مبحث کلاس که به یه قسمت خوبی رسید اول کتابو بخون و متنشو حفظ کن . به شکل ها دقت کن و تیپ تستای داخل جزوشو خودت یه دور حل کن . بعد برو از روی یه کتابی مثلا خیلی سبز یا مبتکران فرقی نداره هر کودوم راحتی تست بزن و جاهایی که نفهمیدی رو از رو کتاب بخون . نکته های تستارو توی کتاب یا جزوت یادداشت کن .همینجوری پیش برو خیلی کمکت میکنه . خیلی هم درگیر فیلم و کلاس نشو همین کلاسی که بهت گفتم واقعا خوب و کامله . حالا اگر معلم دیگری هم بود باهاش اوکی بودی مشکلی نیست با اون پیش برو ولی من چون اکثرا رو دیدم با مصلایی نتیجه گرفتن بهت گفتم. اینکارو تابستون سالی که داری میری یازدهم انجام بدی و بتونی نصف شیمی یازدهمتو بخونی خیلی کمکت میکنه . بعد برای سال دوازدهمت هم اگر تا اون زمان شیمی پایت خوب شد هم دیگه خودت میتونی بخونی و پیش بری یا میتونی کلاسای جامع شرکت کنی . واسه خلاصه برداریم خیلی به نظرم جالب نیست چون حفطیاتش که همه مهم ان و نمیتونی کل کتابو خلاصه بنویسی .ولی برای فرمول ملکولی ترکیبات یا فرمول حل سوالات به نظرم خوبه. بعد اینکه حتما نیازی نیست مبتکران باشه تو صرفا باید نکات رو یاد بگیری روش حل یاد بگیری حالا ببین خودت با کودوم کتاب راحتی . مبتکران خودش تیپ بندی کرده که اگه وقت نداری کودوما رو بزنی بعد که اونا رو زدی چیکار کنی به خاطر همین نگران نباش که همرو باید بزنی . بازم اگه سوالی داشتی بگو

Danial_Kurd_MuslimD 3 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Neo.N Neo.

سلام من برای دهم و یازدهم شیمی امید مصلایی رو پیشنهاد میکنم واقعا جدی و خوب و کامل توضیح میده اصلا بخوای هم نمیتونی نفهمی. بنظرم یازدهم رو تابستون که میخواد شروع کنه باهاش همگام بخون خودش یه سری چیزای پایه که مربوط به دهم هست رو هم توضیح میده . بعد جزوه ی خیلی خوبی رو داره تیپ تستای رو کامل شامل میشه بعد از دیدن هر مبحث کلاس که به یه قسمت خوبی رسید اول کتابو بخون و متنشو حفظ کن . به شکل ها دقت کن و تیپ تستای داخل جزوشو خودت یه دور حل کن . بعد برو از روی یه کتابی مثلا خیلی سبز یا مبتکران فرقی نداره هر کودوم راحتی تست بزن و جاهایی که نفهمیدی رو از رو کتاب بخون . نکته های تستارو توی کتاب یا جزوت یادداشت کن .همینجوری پیش برو خیلی کمکت میکنه . خیلی هم درگیر فیلم و کلاس نشو همین کلاسی که بهت گفتم واقعا خوب و کامله . حالا اگر معلم دیگری هم بود باهاش اوکی بودی مشکلی نیست با اون پیش برو ولی من چون اکثرا رو دیدم با مصلایی نتیجه گرفتن بهت گفتم. اینکارو تابستون سالی که داری میری یازدهم انجام بدی و بتونی نصف شیمی یازدهمتو بخونی خیلی کمکت میکنه . بعد برای سال دوازدهمت هم اگر تا اون زمان شیمی پایت خوب شد هم دیگه خودت میتونی بخونی و پیش بری یا میتونی کلاسای جامع شرکت کنی . واسه خلاصه برداریم خیلی به نظرم جالب نیست چون حفطیاتش که همه مهم ان و نمیتونی کل کتابو خلاصه بنویسی .ولی برای فرمول ملکولی ترکیبات یا فرمول حل سوالات به نظرم خوبه. بعد اینکه حتما نیازی نیست مبتکران باشه تو صرفا باید نکات رو یاد بگیری روش حل یاد بگیری حالا ببین خودت با کودوم کتاب راحتی . مبتکران خودش تیپ بندی کرده که اگه وقت نداری کودوما رو بزنی بعد که اونا رو زدی چیکار کنی به خاطر همین نگران نباش که همرو باید بزنی . بازم اگه سوالی داشتی بگو

Danial_Kurd_Muslim

Neo.. از راهنمایی‌های شما بسیار سپاسگزارم. 🌹 متأسفانه به دلیل محدودیت‌های مالی، نمی‌توانم در کلاس‌های استاد مصلایی شرکت کنم؛ اما می‌توانم از کلاس‌های آلا استفاده کنم چون بورسیه هستم. همچنین، کلاس‌های دیگر که ذکر کردم، مربوط به استاد محسن هادی است و به صورت رایگان برگزار می‌شود می توانم شرکت کنم که آفلاین هستش.

و چند سوال دیگر نیز برایم پیش آمده است:

✍️ آیا منظور شما این است که روش تدریس استاد بر مبنای جزوه است و باید جزوه را تهیه کنیم و سپس به سراغ کتاب برویم و دوباره تست‌های جزوه را حل کنم؟ برخی افراد جزوه‌ها را پرینت می‌گیرند؛ دلیل این کار چیست؟ خب که نمی‌توان در شب امتحان جزوه را مطالعه کرد چرا جزوه را پرینت می گیرند؟ آیا شما نکات مهم جزوه و تست‌ها را هنگام دیدن فیلم کلاس در دفتر خود خلاصه‌برداری می‌کنید یا روش دیگری دارید؟ واقعاً در این مورد کمی گیج شده‌ام. 😔🌹

✍️ سوال دیگری که دارم این است که شما که فیلم‌های استاد را مشاهده می‌کنید، آیا این باعث شده که از روش‌های تشریحی برای نهایی و تست قلم چی اطمینان خاطر پیدا کنید و یاد بگیرید؟ برای یادگیری استوکیومتری دهم ک یازدهم، دیگه باید روش تشریحی را یاد بگیرم؟ برای یادگیری روش تشریحی چه کار باید انجام دهم؟ آیا فقط کافی است فیلم‌ها را ببینم و آیا این روش برای نهایی نیز کافی خواهد بود؟ همچنین، زمانی که کتاب تست را مطالعه می‌کردید، آیا درسنامه آن را نیز می‌خواندید یا خیر؟ آیا تست پاسخنامه‌ها هم بر اساس روش خود استاد بوده است؟

در مورد خلاصه‌برداری هم، آیا منظور شما این است که یک دفتر بخرم و فقط تست‌ها و فرمول‌ها را هنگام دیدن فیلم در آن یادداشت کنم و نکات شکل ها و ... را هم در کتاب یاداشت کنم و برای شب امتحان کتابم و جزوه را بخوانم آیا روش را گفتید؟

لطفاً مرا به طور کامل راهنمایی کنید.

با احترام.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Neo.N Neo.

Danial_Kurd_Muslim

فقط یک سوال داشتم: آیا دیگر نیازی به خلاصه‌برداری از فیلم‌های استاد مصلایی در دفتر خودم نیست و فقط مطالعه جزوه کافی است؟ یا باید جزوه را هایلایت کنم و آن را چاپ کنم؟ این سوال را می‌پرسم چون برای مرور و آماده‌سازی به کمک نیاز دارم و همچنین در آزمون قلمچی شرکت کرده‌ام.

✍️ بر اساس توضیحاتی که ارائه دادید، من طبق این فرمول پیش می‌روم:

1. تماشای فیلم‌های استاد مصلایی و تکمیل جزوه با خلاصه‌برداری از فرمول‌ها و تست‌های مهم در دفتر خودم.
          2. حل دوباره تست‌های استاد.
          3. حل کامل کتاب درسی.
          4. حل تست‌های کتاب خیلی سبز.

و در مورد درسنامه کتاب خیلی سبز، آیا مطالعه آن ضروری است؟ اگر پاسخنامه تست‌ها مطابق با تدریس استاد نبود، چه باید بکنم؟

✍️ برای شب امتحان یا آزمون:

1. مرور کتاب درسی و دفتر خلاصه‌برداری خودم.
          2. حل تست‌های قلمچی.
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Moslem ParsaradM آفلاین
            Moslem ParsaradM آفلاین
            Moslem Parsarad
            دانش آموزان آلاء

پیشنهاد من ابتدا برای شروع اولیه از کتاب درسی است. ابتدا کتاب درسی رو خوب و عمیق مطالعه کنید بعد به سراغ فیلم های آموزشی بروید. چون که بخش اعظمی از کنکور و نهایی رو حفظیات و مفاهیم تشکیل میده که باید به خوبی به کتاب درسی و تمرینات کتاب مسلط باشید. بعدش از فیلم های استاتید مطرح استفاده کنید. زیاد فرقی میان دبیر های آنلاین نیستش واقعا، مهم این که شما با نحوه تدریس و لحن استاد کنار می آیید یا خیر. برای کتاب کار هم پیشنهاد می کنم از یک منبع ساده-متوسط مثل خیلی سبز شیمی دهم استفاده کنید. یکی از اشتباهات من برای شیمی استفاده از منابع سخت و طولانی مثل مبتکران بود. شیمی خیلی سبز کتاب جامع و خوبیه. اگه این سه نکته رو رعایت کنید شیمی رو تبدیل به یک نقطه قوت تبدیل می کنین انشاالله.

Danial_Kurd_MuslimD 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Moslem ParsaradM Moslem Parsarad

پیشنهاد من ابتدا برای شروع اولیه از کتاب درسی است. ابتدا کتاب درسی رو خوب و عمیق مطالعه کنید بعد به سراغ فیلم های آموزشی بروید. چون که بخش اعظمی از کنکور و نهایی رو حفظیات و مفاهیم تشکیل میده که باید به خوبی به کتاب درسی و تمرینات کتاب مسلط باشید. بعدش از فیلم های استاتید مطرح استفاده کنید. زیاد فرقی میان دبیر های آنلاین نیستش واقعا، مهم این که شما با نحوه تدریس و لحن استاد کنار می آیید یا خیر. برای کتاب کار هم پیشنهاد می کنم از یک منبع ساده-متوسط مثل خیلی سبز شیمی دهم استفاده کنید. یکی از اشتباهات من برای شیمی استفاده از منابع سخت و طولانی مثل مبتکران بود. شیمی خیلی سبز کتاب جامع و خوبیه. اگه این سه نکته رو رعایت کنید شیمی رو تبدیل به یک نقطه قوت تبدیل می کنین انشاالله.

Danial_Kurd_Muslim

Moslem Parsarad داداش برنامه ی نهایی ام این شد خوبه ✍️ روش مطالعه درس شیمی :

1. پرینت جزوه ی استاد جشانی + دیدن 4 قسمت از فیلم های استاد در هر هفته و تکمیل کردن جزوه ی استاد. 🧪 نکته ؛ قبل از حل کردن تست ها توسط استاد، توسط خودم حل شود.
              2. خواندن کتاب درسی.
              3. حل تست های کتاب خیلی سبز + مارک دار کردن تست های مهم و نوشتن نکات مهم در کتاب درسی. 🧪 نکته۱ ؛ درسنامه ی کتاب خیلی سبز خوانده شود و اگر هر مبحث کمتر از 20 تست داشت همه ی تست ها حل شود و اگر بشتر بود مضربی حل شود. 🧪 نکته۲ ؛ حل ۱/۳ تست ها به صورت آموشی و مابقی تست ها زمان دار.
              4. مرور درسنامه ی جزوه در شب و در روز جمعه.
              1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Neo.N Neo.

Danial_Kurd_Muslim

Neo.. برنامه نهایی ام این شد : خوبه؟
                ✍️ روش مطالعه درس شیمی :

1. پرینت جزوه ی استاد جشانی + دیدن 4 قسمت از فیلم های استاد در هر هفته و تکمیل کردن جزوه ی استاد. 🧪 نکته ؛ قبل از حل کردن تست ها توسط استاد، توسط خودم حل شود.
                2. خواندن کتاب درسی.
                3. حل تست های کتاب خیلی سبز + مارک دار کردن تست های مهم و نوشتن نکات مهم در کتاب درسی. 🧪 نکته۱ ؛ درسنامه ی کتاب خیلی سبز خوانده شود و اگر هر مبحث کمتر از 20 تست داشت همه ی تست ها حل شود و اگر بشتر بود مضربی حل شود. 🧪 نکته۲ ؛ حل ۱/۳ تست ها به صورت آموشی و مابقی تست ها زمان دار.
                4. مرور درسنامه ی جزوه در شب و در روز جمعه.
                1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Danial_Kurd_MuslimD Danial_Kurd_Muslim marked this topic as a question
                • Danial_Kurd_MuslimD Danial_Kurd_Muslim marked this topic as a regular topic
                پاسخ
                • پاسخ به عنوان موضوع
                وارد شوید تا پست بفرستید
                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                • اولین پست
                  آخرین پست
                0