استاد گودرزی
-
سلام ببخشید یه سوال داشتم چرا استاد گودرزی دبیر شیمی دیگه فیلم تدریس نمیزارن یعنی ویدیو های ضبط شده تکمیل نیست من از کجا میتونم بقیه ویدیو ها رو پیدا کنم ؟
همیار یازده تجربی یازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام ببخشید یه سوال داشتم چرا استاد گودرزی دبیر شیمی دیگه فیلم تدریس نمیزارن یعنی ویدیو های ضبط شده تکمیل نیست من از کجا میتونم بقیه ویدیو ها رو پیدا کنم ؟
همیار یازده تجربی یازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
همیار یازده تجربی یازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mammal من چند وقت پیش پرسیدم گفتن در حال ضبط هست حالا نمیدونم کی قرار میدن
-
@Mammal من چند وقت پیش پرسیدم گفتن در حال ضبط هست حالا نمیدونم کی قرار میدن
Mahdi Rezaie آهان ممنون
-
همیار یازده تجربی یازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Estelle سلام علیکم
ببخشید برای دیدن فیلم های آلای استاد گودرزی باید کتاب نشرالگو شیمی دهم را تهیه کنم؟ آیا استاد کامل کتاب را حل می کند؟ یا نه بخشی از آن را و ما باید خودمان تکمیل کنیم؟ ضمناً اون درسنامه ای که استاد آموزش می دهد مربوط به نشرالگو هست یا ابداعی هستش؟
-
@Estelle سلام علیکم
ببخشید برای دیدن فیلم های آلای استاد گودرزی باید کتاب نشرالگو شیمی دهم را تهیه کنم؟ آیا استاد کامل کتاب را حل می کند؟ یا نه بخشی از آن را و ما باید خودمان تکمیل کنیم؟ ضمناً اون درسنامه ای که استاد آموزش می دهد مربوط به نشرالگو هست یا ابداعی هستش؟
2b53502a55cf50
سلام ببخشید من اطلاع کاملی از این موضوع ندارم یعنی با استاد ادامه ندادم
ولی تا جایی که یادمه از همون کتاب نشر حل میکردن
متاسفانه تدریس کامل نیست.
به نظرم یه دوره دیگه رو انتخاب کنید.