کدوم استاد شیمی!؟
-
قطعا آقای گودرزی
اینم تحلیلش https://forum.alaatv.com/topic/28193/تحلیل-دبیر-آقای-گودرزی/1?_=1613315452237matin shirinkam اینو ببینین
-
استاد پویان نظر بنظرم خیلی عالیه
Kosar Dadashzadeh
سلام شماصقرتاصدشو دیدید؟؟برای کنکورچطوره تستای چهارگزینه ای حل نمیکنه مشکلی ندارید توازمونا؟؟؟محاباتشو چی میگه چ کنیم؟ -
@یاسمن-کیانی از لحاظ درس دادن هم آقای گودرزی و هم آقای پویان نظر عالی ان
فقط تنها نکته ای ک هست اینه که آقای پویان نظر جزوه ندارن و خودتون باید بنویسید ولی آقای گودرزی جزوشون میتونید پرینت بگیرینSJY در کدوم استاد شیمی!؟ گفته است:
فقط تنها نکته ای ک هست اینه که آقای پویان نظر جزوه ندارن و خودتون باید بنویسید ولی آقای گودرزی جزوشون میتونید پرینت بگیرینسلام عزیزم خب چهارگزینه ای حل نمیکنه مشکلی نداره براکنکور و محاسباتش چی؟؟؟میتونم باهاش درصد بالابزنم؟
-
سلام دوستان.
میشه لطفا یه راهنمایی کنین بگین فیلمای کدوم استاد شیمی برا دهم بهتره ؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
دهم
یازدهم
ریاضیا
تجربیا@یاسمن-کیانی
سلام دوست عزیزمن خودم از دوره صفرتاصد شیمی استاد پویان نظر استفاده کردم،و واقعا راضی هستم.....
استاد پویان نظر از روی جزوه تدریس میکنن
من جزوه شیمی دهم را کامل دارم
اگه نیاز داشتید در خدمتم -
@یاسمن-کیانی
سلام دوست عزیزمن خودم از دوره صفرتاصد شیمی استاد پویان نظر استفاده کردم،و واقعا راضی هستم.....
اگه نیاز داشتید در خدمتمN Ab 0 خب اگه دارید بفرستید خیلی نیاز دارم
-
بستگی به خودتون داره.
دبیرای خوبی که میشناسم فرشاد هادیان فرد و حامد پویان نظر -
@یاسمن-کیانی
اگه نیاز داشتید در خدمتماین پست پاک شده! -
سلام ببخشید شما جزوه آقای گودرزی رو دارین ؟!
-
@یاسمن-کیانی
اگه نیاز داشتید در خدمتمN Ab 0 سلام
ببخشید من جزوه شیمی دهم رو میخواستم
چجوری باید تهیه کنم؟ -
سلام برای شیمی دوازدهم تجربی تدریس استاد پویان نظر نیست چه استادی رو جایگزین کنم ؟
-
پرهام خرازی زاده
چه عالی اتفاقا کتاب تست من نشر الگو هست
ممنونم از پاسخگویی تونMaryam Nateqi سلام علیکم
ببخشید برای دیدن فیلم های آلای استاد گودرزی باید کتاب نشرالگو شیمی دهم را تهیه کنم؟ آیا استاد کامل کتاب را حل می کند؟ یا نه بخشی از آن را و ما باید خودمان تکمیل کنیم؟ ضمناً اون درسنامه ای که استاد آموزش می دهد مربوط به نشرالگو هست یا ابداعی هستش؟
-
قطعا آقای گودرزی
اینم تحلیلش https://forum.alaatv.com/topic/28193/تحلیل-دبیر-آقای-گودرزی/1?_=1613315452237matin shirinkam سلام علیکم
ببخشید برای دیدن فیلم های آلای استاد گودرزی باید کتاب نشرالگو شیمی دهم را تهیه کنم؟ آیا استاد کامل کتاب را حل می کند؟ یا نه بخشی از آن را و ما باید خودمان تکمیل کنیم؟ ضمناً اون درسنامه ای که استاد آموزش می دهد مربوط به نشرالگو هست یا ابداعی هستش؟
-
آقای گودرزی هنه نکات کتاب رو میگن بعد حدود 3 تا سوال تشریحی حل میکنن و با توجه به اهمیت اون مبحث تست حل میکنن ینی هرچه اهمیت بیشتر تست بیشتر
حداقل 20 تست برای هر مبحث حل میکنن و با این کار یادگیری کاملا تثبیت میشود
منبع تست ها سری تست نشر الگو هست
ایشون با قاطعیت بهترین دبیر شیمی آلا نظام جدید هستنAli shirinkam سلام علیکم
-
فقط تنها نکته ای ک هست اینه که آقای پویان نظر جزوه ندارن و خودتون باید بنویسید ولی آقای گودرزی جزوشون میتونید پرینت بگیرینSJY سلام علیکم
-
مهران رحیمی 0 حاجی اینایی که گفتی پول میگیرن استاد گودرزی رایگانه.
حسین نادری سلام علیکم
-
حسین نادری سلام علیکم
2b53502a55cf50
سلام وقتتون بخیر
ایشون فکر کنم همه مباحث رو نرسیدن برسی کنند و خب در نتيجه تست ها شم نزدن (برای همه پایه ها منظورمه) فکر کنم دهم کامل باشه
تقریبا همه تست ها رو می زدن
اابته باز شما چک کنید ببینید اون پایه ای که مد نظرتون هست رو کامل تدریس کردن یا نه چون فکر نکنم همه پایه ها رو گفته باشند کامل
و اینکه این فیلم ها برای سال ها قبل اگر کتاب جدید بگیرید ممکنه یک سری تست ها بهش اضافه شده باشه که ایشون حل نکردن
اگر که دهممی هستید توضیحات شون خیلی خوب هست برای شروع شیمی باهاشون پیش برید
و به نظرم اگر می تونید همون موقع قبل از اینکه ایشون تست ها رو حل کنند فیلم رو متوقف کنید و خودتون حل کنید یا اینکه از سوالا عکس بگیرید حل کنید اگر این کتاب رو ندارید
چون این منبع دیگه خیلی برای شیمی استفاده نمیشه به جاش منابع دیگه رو هم کارکنید اون تست ها رو بزارید تست ها آموزشی (البته اینا پیشنهاد هرطور صلاح می دونید)
خیلی سبز مبتکران و.. اینا.جزوه هم جزوه خودشون هست و خلاصه نشرالگو نیست فکرنکنم تا جای که یادمه
من چند سال قبل دیدم فیلم هاشون -
Ali shirinkam سلام علیکم
2b53502a55cf50 و اینکه اولین جلسه یا جلسه صفر خود استاد توضیحات لازم رو دادند در رابطه با اینکه چطور تست ها رو می زنند