1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
عربی صفر تا صد یا همایش استاد ناصح زاده؟!
-
سلام
بنده تازه عربی رو شروع کردم! عربیم هم خیلی ضعیفه!!! به نظرتون با فیلم های صفر تا صد استاد پیش برم یا با فیلم های همایش؟
با سپاس -
farzad_1 در عربی صفر تا صد یا همایش استاد ناصح زاده؟! گفته است:
سلام
بنده تازه عربی رو شروع کردم! عربیم هم خیلی ضعیفه!!! به نظرتون با فیلم های صفر تا صد استاد پیش برم یا با فیلم های همایش؟
با سپاسسلام اگه مشکلی با انلاین دیدن و حجم ترافیک ندارین بهتره از همایش ایون استفاده کنین
-
زمان هنوز هس که با صفر تاصد پیش برید
بستگی به خودتون هم داره....که چقدر زمان میتونین برای عربی بذارید.
فک میکنم فیلمای همایش خوب باشه تو زمان هم صرفه جویی میشه
باز نظر بقیه دوستان هم ...
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
دوستان خوبم خیلی ممنونم بابت پاسخ هاتون
خوبی همایش ها اینه که اولا نیاز به کتاب عربی استاد نیست دوما خیلی تو وقتم صرفه جویی میشه ! فقط ان شاء الله مطالب رو استاد کامل تدریس کنن! -
Vezra در عربی صفر تا صد یا همایش استاد ناصح زاده؟! گفته است:
زمان هنوز هس که با صفر تاصد پیش برید
بستگی به خودتون هم داره....که چقدر زمان میتونین برای عربی بذارید.
فک میکنم فیلمای همایش خوب باشه تو زمان هم صرفه جویی میشه
باز نظر بقیه دوستان هم ...
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیارسلام . من فقط موندم چطور تو زمان صرفه جویی میشه !!!
البته بستگی به نوع نگاه کردن به قضیه هستش ....
همایش درسته 14 ساعته ولی هفته ای 2 جلسه تازه اگه عقب نیافته و سر وقت انجام بشه ----> حدودا میشه 7 هفته یعنی 49 روز اونم دیدن آنلاین که اگه نت خوب باشه و بدون قطع شدن فیلم بتونی ببینی و .... .
حالا نظر من به عنوان همیار درس عربی :
ولی اگه فقط روزی 1 جلسه از فیلم های کلاس استاد ببینی (حدودا هر فیلم 1 ساعت البته 40 دقیقه هم داره ) با نرم افزار های پخش فیلم میشه سرعت پخش رو هم بالاتر برد که زمان کمتری بگیره..... میشه 44 روز و همه عربی رو هم دیدی . من پارسال این پیش نهاد رو به یکی از دوستان دادم بعد کنکور پیام داد گفت همین کار رو انجام داده حتی بدون زدن 1 تست (2 ماه تا کنکور داشتیم ) عربی 96 رو 68 درصد زده بود ....حالا تصمیم با خودتون
4 ماه داریم تست هم بزن (اولویت اول سراسری بعد سنجش بعدااااا تالیفی ) -
سلام
با سپاس
چون خیلی ضعیفی طبق تدریس استاد ناصح زاده توی فیلم های کلاس کنکور اول عربی 1 بعد ترجمه رو ببین
بعدش عربی 2 و 3 و شکل و تحلیل صرفی و متن رو ببیننظر قبلی رو هم که دادم حتما بخون ..... خودت تصمیم بگیر
-
خوبی همایش ها اینه که اولا نیاز به کتاب عربی استاد نیست دوما خیلی تو وقتم صرفه جویی میشه ! فقط ان شاء الله مطالب رو استاد کامل تدریس کنن!کتاب رو تهیه کن روش تهیه اش رو قبلا گفتم
اگر هم نمیخوای تهیه کنی فیلم کلاس کنکور رو ببین و از جزوه همایش رو استفاده کن
-
Drmehdi اره مسائلی ک شما هم میفرمایین بابت نت و به موقع آماده شدن فیلمها کاملا درسته.
من مثبت به قضیه نگاه کردم ک همه چی خوب باشه
چون خودشون پرسیدن بابت همایش...به نظرم اومد از نظر نت مشکلی نیس...و فیلما هم فرضا بخواد به موقع آماده نشه...
حداکثرشم در نظر بگیریم ..میتونن تا نیمه اردبیهشت یا اصلا تا اخر اردیبهشت تموم کنن...
بهرحال منم گفتم هنوز زمان دارن ک صفرتا صد هم استفاده کنن...
به نظرم همایش ها مناسب تر اومد هم جزوش امادس هم زمان....
نظر شما هم محترم -
Drmehdi در عربی صفر تا صد یا همایش استاد ناصح زاده؟! گفته است:
خوبی همایش ها اینه که اولا نیاز به کتاب عربی استاد نیست دوما خیلی تو وقتم صرفه جویی میشه ! فقط ان شاء الله مطالب رو استاد کامل تدریس کنن!کتاب رو تهیه کن روش تهیه اش رو قبلا گفتم
متاسفانه من هرچی گشتم نتونستم پستی که در مورد روش تهیه کتاب ارسال کردید رو پیدا کنم اگه امکان داره روش تهیه کتاب رو بفرمایید؟ چون از کانون هم پرسیدم گفتند معلوم نیست کی چاپ بشه!
-
Drmehdi در عربی صفر تا صد یا همایش استاد ناصح زاده؟! گفته است:
کسایی که میخوان کتاب قرمز قلم چی (دبیران پر مخاطب) استاد میلاد ناصح زاده رو تهیه کنند روی لینک زیر کلیک کنند
http://selfpub.kanoon.ir/Default.aspx?pid=11یا تماس با: آموزشگاه علمی عرفان
نمایندگی کانون فرهنگی آموزش
قلم چی شهر ری
تلفن تماس: 55971897
این 2 تا رو امتحان کن اگه نشد یک راه دیگه هم هست . ولی الان هرچی گشتم نمیدونم کجا نوشتمش اکه نشد بگو تا پیداش کنم .