-
سلام . چرا امروز و فردا میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
javad__133
سلام آلا می خواد بهترین فیلم ها رو با بهترین کیفیت از هر لحاظ به شما ارائه بده پس ارزشش رو داره تحمل کنید
چقدر اینپیامتون منو یاد یه چیزی انداخت -
@hoomillas
قیمت کتاباشون سال 2 و 3 و پیش 1 جمعا میشه 85 هزار تومنه
بله بدون کتاب هم میشه استفاده کرد ولی کتاب باشه بهتره
در ضمن کلاسای پارسالو میتونی ببینی من خودم از کلاسای پارسال استفاده میکنم عالین اول سال 94_95 رو ببین بعد 95_96 که تیپ سوالای کنکوره بعدشم امسالو فکر میکنم کافی باشه -
helen_amor
اگر اىن کتابارو داشته باشم نىازى به مبتکران و بقىه انتشارات نیست ؟ -
helen_amor
اگر اىن کتابارو داشته باشم نىازى به مبتکران و بقىه انتشارات نیست ؟@Hoomillas
اگه میتونی بدون پاسخ تشریحی تمام مشکلاتت رو حل کنی نه نیازی نیست -
helen_amor
اگر اىن کتابارو داشته باشم نىازى به مبتکران و بقىه انتشارات نیست ؟@Hoomillas مبتکران حجمش زیاده وتست هاش برای کنکور مناسب نیست. البته بدون داشتن کتاب های آقای آقاجانی هم میتونی کلاس هارو نگاه کنی ولی خودت حتما نت بردار اگه وقتتو میگیره نوشتن نت چندتا پست بالاتر علیرضا یه سری جزوه گذاشته خیلی خوبه دان کن واستفاده کن.
-
alireza_ysf75
دستت درد نکنه خیلی خوب بودنhelen_amor در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
دستت درد نکنه خیلی خوب بودنخواهش میکنم
-
javad__133
سلام آلا می خواد بهترین فیلم ها رو با بهترین کیفیت از هر لحاظ به شما ارائه بده پس ارزشش رو داره تحمل کنید
چقدر اینپیامتون منو یاد یه چیزی انداختroz
میدونم این فیلم ها ارزش تحمل کردن رو داه ولی چون میگن امروز میزاریم به قدری دوست داریم ببینیم روزی 100 بار سایت رو چک میکنیم ...
بعد 100 بار باز میبینیم شد فردا ... -
سلام
ىکى از مشکل هاىى ک من دارم درسنامه و تدرىس هست
اىا با فيلم ها مىشه کل مطلب رو گرفت و بعد تست زد
با لازمه در کنار فبلما کتاباىى که درسنامه دارن رو کار کرد ؟ -
پس فیلم جلسه ی اول چی شد .
یعنی بارگزاری ها اینقدر طول می کشن
-
دوستان میتونید از فیلم های پارسال استفاده کنید تا فیلم های جدید بیان..
اینجوری وقتتونم نلف نمیشه الکی... -
sohrab س.کی میزارید؟؟چند روز هس ک الان منتظریم تا شما فقط جلسه اولو بزارین؟؟خواهش میکنم زودتر فیلمارو بارگزاری کنید
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار