-
اره . ایلولا
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون آلا
-
ببخشید فیلمه ناقصه ؟
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@helen_amorخیلی ممنونم ...البته من برای ریاضی خیلی سبز دارم ولی برای ازمون جواب نمیده درصدام نمیاد بالا:\فیزیک گاج نقره ای رو خوندم ولی برای سطح بالاتر بین نشر الگو و فار نمیدونم کدوم بهتره...
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
از زحماتتون
لطفا با تدریس کامل و سریعتون ما را از هر کتابی بی نیاز کنید -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنکیو ور ماچ//فقط لطفا واسه قسمت های بعدمارو مثل این قسمت اذیت نکنید...گناه داریم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
سلام ببخشید من سری کامل شیمی اقای اقاجانی مال کنکور 95رو کاملا دانلود کردم . بنظر شما ایا نیاز هست که مال سال 96رو دوباره دانلود کنم ؟لطفا راهنمایی کنید
-
مثه پارسال عالی __
مرسی -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا فوق العادست ایشالا جزوشم بذارین محشرمیشه
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه رو هم میزارین یا باید کتاب تهیه کنیم...... لطفا زود بگین تا اگه از رو کتابه امروز سفارش بدم .
-
سلام ببخشید من سری کامل شیمی اقای اقاجانی مال کنکور 95رو کاملا دانلود کردم . بنظر شما ایا نیاز هست که مال سال 96رو دوباره دانلود کنم ؟لطفا راهنمایی کنید
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh4257 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ویرایش کردم نوشته بودید زیست اقاجانی
Ali_bar77 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جزوه رو هم میزارین یا باید کتاب تهیه کنیم...... لطفا زود بگین تا اگه از رو کتابه امروز سفارش بدم .
سلام فکر میکنم باید کتاب تهیه بشه چون ایشون کتابشون چاپ شده
جواب نهایی رو میدم خدمتتون
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
مىدونم سوالى ک مىپرسم ربطى ب اىنجا نداره
ولى مىپرسم (:
فىزىک ان شاءالله کى شروع مىشه؟ -
سلام.میشه ازاستاد عزیز بپرسین موج ازمون باید بگیریم یا فار؟پایه و پیش ؟یا هرسالی رو یه کتاب؟مثلا2 و3 وپیش رو جدا؟فقط یکم سریع ترجواب بدین.ممنونم
-
سلام.میشه ازاستاد عزیز بپرسین موج ازمون باید بگیریم یا فار؟پایه و پیش ؟یا هرسالی رو یه کتاب؟مثلا2 و3 وپیش رو جدا؟فقط یکم سریع ترجواب بدین.ممنونم
-
@helen_amorخیلی ممنونم ...البته من برای ریاضی خیلی سبز دارم ولی برای ازمون جواب نمیده درصدام نمیاد بالا:\فیزیک گاج نقره ای رو خوندم ولی برای سطح بالاتر بین نشر الگو و فار نمیدونم کدوم بهتره...
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmobinaha77 فکر میکنم برای فیزیک الگو بهتر باشه البته فارو اطلاعی ندارم ولی تعریفی هم ازش نشنیدم
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sani اهان ممنون ک نظرت رو گفتی..
-
mobinaha77 فکر میکنم برای فیزیک الگو بهتر باشه البته فارو اطلاعی ندارم ولی تعریفی هم ازش نشنیدم
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSani در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mobinaha77 فکر میکنم برای فیزیک الگو بهتر باشه البته فارو اطلاعی ندارم ولی تعریفی هم ازش نشنیدم
سلام
به نظر من برا شیمی و فیزیک گاج بهترینه ... -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
taha 20 شیمی فک نکنم گاج خوب باشه تا حالا نشنیده بودم برای شیمی گاج پیشنهاد کنه کسی