جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور
-
@dr-bernosi
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))VictorKeke در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))
یعنی آلا است دیگر
-
VictorKeke در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))
یعنی آلا است دیگر
@m-an
دمتون گرم خدایی، حالا من داشتم راهمو میرفتم هاااااا،
ولی خب آلا کمک کرد دو ماه زودتر از برنامه خودم درصدام برسن به هشتاد نود
من در نظر داشتم اواخر فروردین اختصاصی هارو برسونم تازه شصت هفتاد، ولی دیدم حیفه آقای طلوعی و امینی راد باشن ولی فیزیک ریاضی رو هشتاد نود نزنم. و دمتون گرم واقعا -
@dr-bernosi
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))VictorKeke در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
@dr-bernosi
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))من شب کنکور 95 یه فیلم همایش ترجمشو دیدم از صفر به 30 رسیدم
-
VictorKeke در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
@dr-bernosi
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))من شب کنکور 95 یه فیلم همایش ترجمشو دیدم از صفر به 30 رسیدم
@dr-bernosi
نخیر من عرب ترم -
دوستان من باpsiphonالان وارد تخته خاک می خوام بشم رمز واینا رو میزنم باز نمی کنه که برم صفحه ی تماشای جمع بندی ولی خارج از اون با مرور گر خودم باز می کنه چکار کنم!!
@zahra-m1999 اول بدون سایفون وارد شو بعدش روشن کن
-
سلام خانم مدیر،
خانم مدیر یه سوال!
امشب ویدئو هست؟ سر ساعته؟
ما اینترنت ساعتی میگیریم، بعد واس همون -
سلام خانم مدیر،
خانم مدیر یه سوال!
امشب ویدئو هست؟ سر ساعته؟
ما اینترنت ساعتی میگیریم، بعد واس همون -
VictorKeke
سلام
بله هست
بازپخش هم داره از فردا@m-an
ممنونم، دارم نگاه میکنم الان
واقعا ممنونم -
@m-an
ممنونم، دارم نگاه میکنم الان
واقعا ممنونم -
@dr-bernosi
با یه جلسه از ده درصد برسی به 60 درصد میدونی یعنی چی؟ :)))VictorKeke با کدوم جلسه ب ۶۰رسیدید؟؟؟
-
VictorKeke با کدوم جلسه ب ۶۰رسیدید؟؟؟
@dr-lila جلسه اول ترجمه :))))
آزمون های 21 مهر، 5 آبان و 19 آبان، درصد عربی م حدود 20الی30 بود، از اون به بعد فقط با تستهای ترجمه درصدام از 55تا60 هست، که اینبار با همایش 14 ساعته ایشاللا میبرم بالاتر -
@dr-lila جلسه اول ترجمه :))))
آزمون های 21 مهر، 5 آبان و 19 آبان، درصد عربی م حدود 20الی30 بود، از اون به بعد فقط با تستهای ترجمه درصدام از 55تا60 هست، که اینبار با همایش 14 ساعته ایشاللا میبرم بالاترVictorKeke من تقریبا عربی نصف خوندم ولی حوصله و وقت بقیه رو نداشتم و چند وقتی گذاشتم کنار پس با این اوصاف من اگ فقط فقط همین همایش ۱۴ساعته رو ببینم میتونم ب ۵۰_۶۰برسم ت کنکور
-
VictorKeke من تقریبا عربی نصف خوندم ولی حوصله و وقت بقیه رو نداشتم و چند وقتی گذاشتم کنار پس با این اوصاف من اگ فقط فقط همین همایش ۱۴ساعته رو ببینم میتونم ب ۵۰_۶۰برسم ت کنکور
@dr-lila
صددرصد، فقط لازمه تکالیفی که میگن رو تمرین کنید حتما -
@dr-lila
صددرصد، فقط لازمه تکالیفی که میگن رو تمرین کنید حتماVictorKeke تکالیف ک میگن از کتاب خودشونه؟؟
-
VictorKeke تکالیف ک میگن از کتاب خودشونه؟؟
@dr-lila
کتاب؟؟ نه لازم نیست
نکاتی که در ویدئو ها و جزوات گفتن کامله، بعدش صرفا تستهای سراسری رو "بررسی" کنید.
بررسی کامل هااااا! نه اینکه زودی تست رو زدید جوابش رو چک کنید! تک تک ترحمه ها رو مثلا بررسی منید با تک تک گزینه ها. -
-
دوستان شما برای باز کردن جزوه ترجمه از چه برنامه ای استفاده میکنین
جزوه جلسه سوم برام باز میشه ولی جزوه ترجمه نه...
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء