نتایج نهایی کنکور اومد
-
Aqua
Farhadd
mr.vinyzo
@_-Reza-_
ماهلین سایتمون
مآهوراز قبولی شما بیشتر از قبولی خودم خوشحال شدم :sparkles:
ان شاالله درجه یک ترین و خفن ترین فرد رشته خودتون بشین:flexed_biceps_light_skin_tone: -
mr.vinyzo بنازم پسررر بهت افتخار میکنم ❤️❤️❤️
@_-Reza-_ مرسییی رضا جون .🌹🌱
-
سلام
به همه تون خیلی خیلی تبریک میگم
انشالله تو هر مسیری که هستید به اوج موفقیت برسید و
از این مسیر لذت ببرید -
این پست پاک شده!
-
🎉✨
بچههااا! نتایج کنکور اومده!
میدونیم الان خیلیاتون قلبتون تند تند میزنه، بعضیا ذوق دارید، بعضیا استرس... همهمون این لحظه رو تجربه کردیمبیاید نتیجهتون رو با ما و دوستاتون به اشتراک بذارید
چه خبرای خوب داشته باشید، چه حتی اگه نتیجه اون چیزی که میخواستید نشده... بدونید اینجا کلی آدم هست که کنارتونه ❤️
یادتون باشه، کنکور فقط یه مسیر بود، نه همهی زندگی! راههای بزرگتر و قشنگتری جلوته ✨
ما اینجا تو انجمن مثل یه خانوادهایم؛ موفقیتت یا سختیاتو تنها تجربه نمیکنی. بیاید با هم خوشحال شیم، اشک بریزیم، بخندیم و ادامه بدیم 💪💫
پس همین الان برو نتیجهتو ببین و برگرد اینجا، توی این تاپیک بنویس!
منتظریم کنار هم این روز رو ثبت کنیم
اینو دوست داشتم اینجاهم بفرستم که بمونه=)
خداروشکر میکنم و به اتفاقات بهتری که پیش رومه امید دارم🌱
خیلی ممنونم بچهها به خاطر تبریکای صمیمانهتون و همه دلگرمیهایی که طول سال بهم دادین... بدونید که خیلی خوشحالم کردن و برام ارزشمند بودن💙
امیدوارم اگه امسال وارد دانشگاه میشید براتون بهترینها اتفاق بیوفته و قبولیتون نوش جون و مبارکتون. اگه یک سال دیگه تلاشتون برای ورود به رشته و دانشگاهی که دوست دارید تمدید شده، از ته دلم آرزو می کنم خدا براتون خیر رقم بزنه و سال بعد با خبر قبولیتون همهمون رو خوشحال کنید💙⚡من قرار بود رتبهم رو بعد قبولیا بیام این تاپیک بنویسم که یهو تاپیک تغییر کاربری داد😂 حالا برا اینکه تو دلم نمونه یه ۱۸۳۴ منطقه سهای هم اضافه کنم با اجازه:)
-

به پاس زحماتی که آلا تو این مسیر و رسیدن به این نتیجه کشید این عکس به یادگار بماند. -
بچه هایی که از قلم افتادید خیلییی مبارکتون باشه😍❤️
-
Hhh Hh مچکرم زهرا خانوم اگر اشتباه نکنم
-
پزشکی خرم آباد :)) بماند به یادگار ❤️
@_-Reza-_
عالیییی😇
عمیقا خوش حال شدم
بهتون تبریک میگم✨️ -
پزشکی شهید بهشتی تهران :)! روزانه نیم سال اول بلاخره شد ...
Michael Vey
به خاطر تو .....❤️🩹🫠 -
مامایی روزانه
تغذیه ازاد
باید بهتر میبودم ولی راضیم به رضاش
شکر خدا:heart_suit:ماهلین سایتمون
عالیییییییی🤩😭
تبررریک میگم بهت❤️ -
mr.vinyzo مبارکت باشه پسر❤️
-
پزشکی شهید بهشتی تهران :)! روزانه نیم سال اول بلاخره شد ...
Michael Vey
به خاطر تو .....❤️🩹🫠مآهور مبارکتون باشه خسته نباشید