سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مدرسه و بعد عید؟
-
سلام دوستان ببخشید برای بعد عید مدرسمون از ریاضی؛ انتگرال و احتمال مونده از فیزیک سال دوم و پیش 2
از شیمی هم الکتروشیمی و اسید و باز و محلول ها
به نظرتون نرم بهتره و خونه خودم بخونم و اگه اشکال داشتم فیلمای الا روببینم و تست کار کنم یا برم؟راستی برای فیزیک پیش 2، سال دوم و اینه ها اقای فدایی فرد خوبه؟
برای شیمی هم الکتروشیمی و اسید و باز ارزش داره؟ -
joy در مدرسه و بعد عید؟ گفته است:
مدرسه رو من اگه باشم میرم
جو مدرسه خیلی خوبه
اقای فدایی فرد خیلی با سواد هستن .مهم اینه شما میتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید یا نه !
الکترو راحته اسید و باز هم خیلی سخت نیست
ارزش داره ارهجو مدرسمون اصلا خوب نیست در حال حاضر متاسفانه
راستی احتمال کدوم فیلما خوبه
-
مهدی2020 در مدرسه و بعد عید؟ گفته است:
joy در مدرسه و بعد عید؟ گفته است:
مدرسه رو من اگه باشم میرم
جو مدرسه خیلی خوبه
اقای فدایی فرد خیلی با سواد هستن .مهم اینه شما میتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید یا نه !
الکترو راحته اسید و باز هم خیلی سخت نیست
ارزش داره ارهجو مدرسمون اصلا خوب نیست در حال حاضر متاسفانه
راستی احتمال کدوم فیلما خوبه
اقای شامی زاده خوب گفتن
ولی بازم از بچه های ریاضی بپرس
@دانش-آموزان-آلاء -
M.an در مدرسه و بعد عید؟ گفته است:
سلام
الکتروشیمی به شدت ارزشمنده و میشه همه تست هاش رو به دست آورد
اسید و باز همه کار بشه خوبه تو سوالات مفهومی و چند مبحثی به کار میانببخشید به نظرتون برای احتمال کدوم فیلم الا رو ببینم تا با تست از خیلی سبز بتونم تو کنکور خوب بزنمش؟
-
مهدی2020
سلام دوست عزیز
منم الان چن روزه تااخرهفته ک بگذره نرفتم خونه نشستم میخونم چون بیشتردرسا ب سرفصل رسیدیم مفیده اگه خونه بخونین -
-
احتمال کلا باید تست زیاد زد پیشنهاد میکنم یه کتاب کمک اموزشی که درسنامه خوبی داره انتخاب کن و تست زیاد کار کن ،اگه رشتت ریاضیه صد در صد گسسته خیلی سبز تستای احتمالش و درینامش عالیه ،در مورد کتابای ریاضی تجربی اطلاعات چندانی ندارم .ولی در مجموع اگه خواستی فیلم ببینی استاد شامی زاده خوبن
-
@mahdis127 در مدرسه و بعد عید؟ گفته است:
احتمال کلا باید تست زیاد زد پیشنهاد میکنم یه کتاب کمک اموزشی که درسنامه خوبی داره انتخاب کن و تست زیاد کار کن ،اگه رشتت ریاضیه صد در صد گسسته خیلی سبز تستای احتمالش و درینامش عالیه ،در مورد کتابای ریاضی تجربی اطلاعات چندانی ندارم .ولی در مجموع اگه خواستی فیلم ببینی استاد شامی زاده خوبن
خانوم مهندس مخالفم بات! به نظر من الان دیگه وقت تست تالیفی نیست ! تسلط روی تست های کنکور تو بازهی زمانیه مونده به نظرم مفیدتر میتونه باشه
-
مهدی2020 سلام به نظر من رفتن مدرسه بعد از عید وقت تلف کردنه من خودم هم مثل شما دانش آموز ریاضی هستم و از دیفرانسیل مبحث انتگرال و بخشی از کاربرد مشتق مونده و از فیزیک و گسسته هم همینطور به نظر من تا وقتی فیلم های خوب آلا هست و آدم میتونه درس های سال گذشته جمع بندی کنه بذاره کنار مدرسه بی فایدست و فقط خسته کننده
برای فیزیک به نظرم دکتر طلوعی خیلی خوبه
برای شیمی فصل اسیدو باز و الکتروشیمی اکثرا میگن سخته و نمیخونن بهتره شما بخونین و ارزش خوندن هم داره وقتی توی کنکور تست های این مبحث بزنید درصد خیلی بالایی کسب میکنید. -
@m-bahrami1378
خخخ درکتون میکنم منم قبل عیدنرفتم1هفته زنگ زده ب بابام گفته 1نمره ازانظباتش کم کردم بعدعید ک نیاد2نمره:/