سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها )
-
@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
ببینید
اولین بخشی ک باید خونده شه ترکیبیات و احتماله ( حدود 2 تا 3 سوال )
دومین بخش آمار ( 2 سوال )
سومین بخش الگو و دنباله ( حدود یک تا دو سوال )
تا اینجا حدود 6 تا سوال جمع میشه ک واقعا هم میشه زد تو کنکور و میشه حدود 20 درصد مفت کنکور
ازین جا به بعد برای خوندن هر مبحثی باید رو مثلثات تسلط داشت
توی مثلثات توصیهم اینه : آقای امینی راد و بعدش تست هایی ک گفتم
پس مثلثات هم مییخونیم ک ( 2 سوال مستقیم و کلییییییییی غیر مستقیم ) {یکیشو میشه با تسلط داشتن حتما زد}
بعد از مثلثات دو دسته میکنیم افراد رو
%(#f525ba)[دسته اول]
این ها افرادین ک مشتق و این ها رو یکم بلدن
باید برن سر وقت حد و پیوستگی و مجانب و مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال (حدود 10 سوال ){7 تاشو میشه با مسلط بودن رو کنکور ها زد }
تا اینجای کار برای این گروه حدود 18 سوال کنکور جمع شده ک 14 تاشو میشه زد
این دست از افراد اگه وقت زیاد آوردن توصیه من اینه برن سر وقت نظریه معادلات(حدود یکی دو سوال )
%(#f525ba)[دسته دوم]
افرادی ک مشتق نخوندن و سرعت ریاضی به نسبت کندی دارن
کل تابع و بعدش نظریه معادلات (حدود 7 سوال )
تا اینجای کار برای این گروه 14 تا سوال کنکور جمع شده ک بگیریم 3 تاشم نزنیم میشه 11 تاشو میشه درست زد
این دست از افراد اگه وقت زیاد آوردن توصیه من اینه برن سر وقت حد و پیوستگی ( 2 سوال )خب این برنامه اولیهست
اگه مخالفتی ویرایشی هست بگید انجام میشه وگرنه این میشه برنامه کلی بعدش توی هفته ها جا گذاری میشه و بعدش اینکه چطوری بخونید و برای فصل هایی ک یه قلقی داره قلقه گفته میشه
فعلا منتظر نظرات شماهام تا برنامه کلی تثبیت شهمنم موافقم خیلی شیک و مجلسیه
-
-
caman313 در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
caman313 برنامه ک تموم شد و کامل شد
از فرداش بایدهر روز ریاضی بخونید حدود یک ساعت و نیمالان برنامه تموم وکامل شده؟من تازه اومدم در جریان نیستم.
از اول باید بخونی تمام کامنتامو
نه تموم نشده -
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل
خب برنامه رو داخل روز ها میخوایم بچینیم -
برنامه یه چیز کم و بیش خوبه ولی روشی ک برای انجامش میگم مهم تره
قسمت هایی ک میگم تست زدن تست ها باید به صورت مقابل باشه : ( به ترتیب اول سوالات سنجش جامع 3 سال اخیر
بعد سوالات کنکور از سال 90 داخل و خارج بعد 91 داخل و خارج تا 95 {96 رو نگه میداریم برای آزمون دادن })برنامه دسته اول ک یکم ریاضی رو خوندن
احتمال : 2 روز آموزش + 3 روز تست ها+1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 6 روز]
خلاصه نویسی نکنید یا درست نکنید مطمئن باشید برنامه براتون جواب نمیده
آمار : 1 روز( آموزش 5 فصل اول ) + 1 روز تست های کنکورش {تست های کنکور هر سال دو سوال داریم ک یکیش مربوط به 5 فصل اول آماره و بسیار راحته } + 1 روز بقیه آمار + 1 روز تست هاش { محاسبات سختی داره و وقت گیره ولی زدنش می ارزه } 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 5 روز ]
الگو و دنباله : 1 روز ( آموزش سریع الگو و دنباله ) + 2 روز تست های کنکورش + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 4 روز ]هر خلاصه نویسی ای ک انجام میدید در روز حدود 10 دیقه باید مرور کنید یعنی تا اینجا باید 3 تا خلاصه داشته باشید ک هر روز بخونیدش
مثلثات : 2 روز آموزش + 3 روز تست + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 6 روز]
دو روز برای مرور تست هایی ک قبلا مشکل داشتید و نتونستید بزنید رو دوباره بزنید
حد و پیوستگی : 2 روز آموزش + 4 روز تست + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 7 روز]
مشتق : 2 روز آموزش + 3 روز تست + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 6 روز ]
کاربرد مشتق : 3 روز آموزش + 4 روز تست + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 8 روز]
انتگرال : 2 روز آموزش + 4 روز تست + 1 روز خلاصه نویسی [مجموعا 7 روز ]
دو روز برای مرور حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد و انتگرال
به اینجای کار ک میرسید برای همههههه مباحثی ک خوندید خلاصه نوشتید و دارید و از همه مهم تر ! رو خلاصه ها مسلطید ! حالا یه نفر خستگیش میاد خلاصه بنویسه یا هر روز مرورش نکرده !اینجا کار کلی زحمت کشیده ولی دیگه نمیتونه جمع و جورش کنه و مفت نمی ارزه ! پس یادتون باشه خلاصه نویسی رو باااااااااااااااید انجام بدید و هر روز هم باید همه خلاصه ها رو مرور کنید
این برنامه 43 روزهست در صورتی ک ما تا آزمون اول جامع سنجش حدود 58 روز فرصته پس فصلی یکی دو روز بیشتر اگه وقتتونو گرفت مشکلی نیست باز میرسید بهش و استرس نگیرید وقت خالی براتون زیاد گذاشتم
حالا تو یه کامنت دیگه در مورد (خلاصه نویسی و طرز استفادهش ) و (طرز آموزش) کامل توضیح میدم
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمین -
مگه میشه هرروز ریاضی خوند؟ پس درسای دیگه چی
میشه کلن برای همه ی دروس برنامه بدین -
مبیناااااا وقتی کسی ریاضیش اینقدر ضعیفه و قراره یه درصد عالی تو کنکور بدست بیاره قطعا باید هر روز بخونه
-
مبیناااااا وقتی کسی ریاضیش اینقدر ضعیفه و قراره یه درصد عالی تو کنکور بدست بیاره قطعا باید هر روز بخونه
خیلی ضعیف نیستم ولی خب خیلی خوبم نیستم
-
من از اول سال گفتم خلاصه نویسی کنید
اگه کسی خلاصه نویسی میکرد الان تایم آموزش و خلاصه نویسی نیاز نداشت یعنی تعداد روز هایی ک نیاز داشت حدودا نصف میشد ( همون یه روز در میون خودمون )اخه ریاضی رو که نمیشه خلاصه نویسی کرد