سلام😇
خسته نباشید🌟
این تاپیک رو زدم چون چند نفر از بچه های آلایی جزوه شیمی استاد پویان نظر رو میخواستن💫🌈
جزوه رو خودم نوشتم ولی اگ مشکلی داشته باشه ب بزرگی خودتون ببخشید🙇♀️😊🙏🏻
و پارسال جزوه رو نوشتم دقیق یادم نیس ک در چه حد تمام مسائل رو نوشتم🙄🤦♀️
امیداوارم ک مفید باشه براتون😸❤💫🌈
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
⚫در آخر اینکه فعلا جزوه شیمی دهم رو میذارم و تا چن روز دیگ هم شیمی یازدهم رو میذارم ولی چون تازه اقای پویان نظر فصل ۳ شیمی یازدهم رو انگاری(اونجوری ک شنیدم) تدریس میکنن فعلا جزوه یازدهم کامل نیست و تا فصل ۲ شیمی یازدهم جزوش کامله😔👀🙇♀️
اگ بازم واس هرکی لازم باشه بگه بنویسم و فصل آخر شیمی یازدهم رو هم میذارم🙂✌🏻🌈
[جزوه شیمی دهم پویان نظر](جزوه شیمی دهم استاد پویان نظر 🙂-compressed.pdf )
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
arminn
سلام بچهای آلایییی امیدوارم سالم و سلامت باشید
بچها این تایپیک و زدم ک جزوه های پایه یازدهم هم دیگه رو به اشتراک بزاریم...
الان من به یه جزوه عالی کنکور برای یازدهم شیمی نیازمندم اگه کسی داره لطفا اینجا قراره بده
بچها اینجا هم میتونید نمونه سوال امتحان های ک ازتون گرفتن رو قرار بدید برای تمرین و....
Chemistry11-season1.pdf
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه همیشه، من دوران کنکور این نکات رو برای مرور قبل از آزمون ها مینوشتم و به نظرم بعد از اینکه یه مبحثی رو خوندین و قبل آزمونا یه نگاه به این بندازین کمکتون کنه💕
پیشاپیش ببخشید اگه بعضی جاها بدخط و شلخته شده!
و اینکه اگه جایی ناخوانا بود یا به نظرتون اشتباه بود بگید با کمک هم اصلاحش کنیم❣️
این برای فصل یک شیمی یازدهمه
پ.ن:جاهایی که علامت ذره بین داره یا me/خودم نوشتم ینی برداشت شخصیم بوده و امکان داره غلط باشه+ اکثر نکات از کتاب مبتکران هستن و اگه شماره ی تستی میبینید ۹۰ درصد برا این کتابه 💟
@تجربیا
@ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
جزوه الکتروشیمی مهندس آقاجانی
-
سلام :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
کسی جزوه ی الکتروشیمی مهندس آقاجانی رو داره؟ خودش میگه جزوه ی نکاتهجلسه ی 102 دقیقه ی 11 این جزوه ی مذکور رو دستش میگیره و به دانش آموزا میگه بعداً این جزوه رو بهتون میدم!
اگه همچین چیزی هست که به ما هم بدید دیگه برا بقیه مباحث الکتروشیمی جزوه ننویسیم! ثواب داره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:برا اسید و باز جزوه ی مهندس آقاجانی هست ولی خیلی ها از وجودش اطلاعی ندارن! خیلی هم مرتب و کامله ولی خب چون مطابق کتاب 94 نوشته شده یه مباحثی ازش رو باید خودتون خط بزنید و نخونید! شک نکنید ارزش پرینت گرفتن داره و از جزوه نوشتن بی نیازتون میکنه، خودم همین کارو کردم، خیلی توی وقتتون صرفه جویی میشه
این جزوه ی درسنامه فصل اسید و باز:
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/450اینم جزوه ی تست ها فصل اسید و باز:
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/446خداییش یه فکری هم برا فصل الکتروشیمی بکنید، من که خیلی گشتم ولی همچین جزوه ای رو پیدا نکردم!
اگه دارید به ما هم برسونید ... -
HossEin freedom
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/476
http://m-aghajani.com/?tag=جزوه-ی-الکتروشیمی
جزوه تستاش عین اونی که تو کلاس درس میده اس جزوه درسنامه اش هم خیلی شبیه همونیه که تو کلاس درس میده منتهی بعضی جملاتش پایین بالاس که میتونین خودتون زمانی که برای دانش اموزا میخونن شماره گذاری کنید ناگفته نمونه که چندتا مطلب هم تو این جزوه درسنامه قید نشده اما خودشون تو کلاس میگن میتونین یادداشت کنید -
مبیناااااا در جزوه الکتروشیمی مهندس آقاجانی گفته است:
اینی که لینکش رو از سایت مهندس آقاجانی دادید فقط درسنامه بخش سلول های الکتروشیمیاییه، برا بقیه مباحث فصل الکتروشیمی هم جزوه دارن؟
-
خود مهندس آقاجانی توی کانالش گفته : برا درسنامه الکتروشیمی برید بیمه نامه ش رو بخرید، آموزش کامل داره
بیمه نامه الکتروشیمی شماره 5 میشه، الان هرچی میگردم بیمه نامه شماره 5 برا خرید وجود نداره! هستش ها ولی لینک خرید نداره :|شیمی پیش 2 هم عجب داستانی شد ها ... مهندس چی میشد اگه مثل بقیه مباحث شیمی یدونه جزوه ی خوب و کامل براش تایپ میکردی؟ :|
-
HossEin freedom
من خودم فیلماشو میبینم ولی از روی همین جزوه میخونم جزوه ی دیگه ای پیدا نکردم اون چیزایی رو که نداره رو تو کتاب مینویسم ولی از جلسه 3 به بعد داخل همون جزوه اکثر مطالب قید شده -
مبیناااااا
بیمه نامه ش هم گیر نمیاد بخریم!بیمه نامه شماره 4 هم عوض شده، قبلا الکتروشیمی بوده الان شده تعادل! ببین:
اوکی. ممنون از وقتی که گذاشتی
من همچنان میگردم شاید چیزی گیرم اومد! -
HossEin freedom
پیدا کردین لینکشو برای منم بفرستید -
0_1521227346113_الکتروشیمی. آقاجانی.pdf
سلام این جزوه داخل کانالشون بود -
mojtabah23
خیلی خوب بود! ممنونتممبیناااااا
اینی که اقا مجتبی گذاشته واقعا مرتب و کامله! میشه استفاده کرد
من دیشب چک کردم دیدم جزوه ی " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " که خریدنیه و قیمتش 15 تومنه هم واقعاً کامل و مرتب توضیح داده! میتونید از اون هم استفاده کنید. خودم دارمشدر واقع بهتره اینطور بگم که: جزوه خریدنی گنجینه نکات شیمی پیش 2 همون جزوه اسید و بازی که گذاشتم + این جزوه دست نویس الکتروشیمیه که مرتب تر شده و آپدیت شده! آخه خیلی از مباحث اسید و باز حذف شدن!
اگه میتونید هزینه کنید همون گنجینه نکات شیمی پیش 2 رو بگیرید کامله! اگر هم نه که این جزوه آقا مجتبی + جزوه اسید و بازی که گذاشتم رو داشته باشید کافیه!! اون جاهایی هم که حذف شده رو خود مهندس آقاجانی میگن اینجا رو نخونید. -
HossEin freedom سلام ببخشید شما مسائل اسیدباز رو از کدوم فیلمای استاد نگاه کردید؟
-
@m-bahrami1378
من از رو فیلمای کلاس کنکور 2 دیدم، ولی گویا توی کانال تلگرام مهندس آقاجانی فیلمای جدیدی براش ضبط شده!
فیلمای کلاس کنکور 94-95 دو جلسه ش در دسترس نیست که عمدتاً مربوط به مبحث شیمی و زندگی اسید و باز میشه. ولی بعید میدونم که فیلمای جدید اسید و باز توی کانال مهندس کامل شده باشن، اگه کامل باشن که عالیه!
-
الکتروشیمی رو تموم کردم
واقعاً جزوه " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " خیلی خوب و کامل بود! به همه کسایی که میخوان دیدن فیلم های پیش 2 مهندس آقاجانی رو شروع کنن توصیه میکنم بخریدش!! می ارزه
چون یکسری از مباحث پیش 2 حذف شدن ( مخصوصا توی قسمت اسید و باز ) بخاطر همین اگه این جزوه جدیده رو داشته باشین بهتر و بی دردسر تره! هرچند همون قدیمی ها هم کار آدمو راه میندازه اما باید خودت در طی دیدن فیلم بعضی مباحث رو خط بزنی و یکسری نکات ریز رو هم اضافه کنیاین دوتا جزوه تستها رو هم پرینت بگیرید که مکمل " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " هستن:
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/446
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/476
خودم میخواستم پیش 2 رو از روی مبتکران بخونم ولی با وجود این جزوه های کم حجم ( هر سه تا سرجمع حدود 100 صفحه میشن ) و کامل خوندن مبتکران وقت تلف کنیه!
Dr.Saraaa حتماً بخری ها نری از رو مبتکران بخونی اینارو، عمرت بر فنا میره :دی
-
HossEin freedom
چه خوب!
چشم حتماممنون از یاداوری:)