Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. جزوه
  3. شیمی
  4. جزوه الکتروشیمی مهندس آقاجانی
جزوه شیمی دوازدهم استاد معینی رو کسی داره؟
D
درود به همه آلایی های گل اگر کسی در این زمینه اظلاعی داره ممنون میشم که راهنماییمون کنه چون خیلی مشکل بزرگیه
شیمی
⭐ جزوه شیمی راه ابریشم کنکور 1402 ⭐ رایگان ⭐
ForuharF
درود بر شما دوستان جزوه کامل استاد پویان نظر ، شیمی راه ابریشم 1 که برای کنکور 1402 بوده رو چاپ کردم چاپ رنگی فنری شده به صورت رایگان در خدمت عزیزانی که نیاز دارند قرار میگیرد کسی خواست بهم بگه و از سایر عزیزان خواهش میکنم اطلاع رسانی کنند شاید کسی نیاز داشته باشه @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
جزوه بدیم جزوه بگیریم😻💞
فاطمه موسوی 0ف
سلام بچهای‌ آلایییی‌ امیدوارم سالم و سلامت باشید بچها این تایپیک و زدم ک جزوه های پایه یازدهم هم دیگه رو به اشتراک بزاریم‌... الان من به یه جزوه عالی کنکور برای یازدهم شیمی نیازمندم‌ اگه کسی داره لطفا اینجا قراره بده‌ بچها اینجا هم میتونید‌ نمونه سوال امتحان های ک ازتون‌ گرفتن رو قرار بدید‌‌ برای تمرین و....
شیمی
شیمی
paniP
سلام ممنون میشم جزوه شیمی 2 را برای من ارسال کنید
شیمی
جزوه شیمی استاد پویان نظر
S
سلام خسته نباشید این تاپیک رو زدم چون چند نفر از بچه های آلایی جزوه شیمی استاد پویان نظر رو میخواستن جزوه رو خودم نوشتم ولی اگ مشکلی داشته باشه ب بزرگی خودتون ببخشید‍️ و پارسال جزوه رو نوشتم دقیق یادم نیس ک در چه حد تمام مسائل رو نوشتم‍️ امیداوارم ک مفید باشه براتون در آخر اینکه فعلا جزوه شیمی دهم رو میذارم‌ و تا چن روز دیگ هم شیمی یازدهم رو میذارم ولی چون تازه اقای پویان نظر فصل ۳ شیمی یازدهم رو انگاری(اونجوری ک شنیدم) تدریس میکنن فعلا جزوه یازدهم کامل نیست و تا فصل ۲ شیمی یازدهم جزوش کامله‍️ اگ بازم واس هرکی لازم باشه بگه بنویسم و فصل آخر شیمی یازدهم رو هم میذارم [جزوه شیمی دهم پویان نظر](جزوه شیمی دهم استاد پویان نظر -compressed.pdf ) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @arminn
شیمی
شیمی
E
Topic thumbnail image
شیمی
سوالات فصل اول شیمی یازدهم
M
بچه ها کسی سوالات فصل یک شیمی یازدهم رو داره؟برا امتحان تشریحی میخوام سپاس
شیمی
جدولو حفظ کردین؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
شیمی
جزوه پویان نظر
A
سلام جزوه اقای پویان نظر شیمی ۱۱ رو میخولستم باید خریداری کنم؟
شیمی
ارنیوسک عزیزم
mr.vinyzoM
بر اساس مدل ارنیوس میزان خاصیت اسیدی و بازی را نمیتوان مقایسه کرد !! ایا جمله بالا درسته یا غلط ؟اگه غلطه چرا ؟ اگه درسته چرا ؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم
شیمی
چه اشکالی داره
S
Topic thumbnail image
شیمی
فصل سه شیمی دوازدهم
Gharibe GomnamG
ترکیب های گوناگون عنصرهای سازنده سیلیس بیش از نود درصد پوسته جامد زمین را تشکیل داده است چرا درسته ؟, کتاب میگه ترکیب های گوناگون این دو عنصر ( اکسیژن و سیلیس ) بیش از نود درصد پوسته جامد زمین را تشکیل میدهد @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شیمی
آقای گودرزی جزوه تست
N
جزوه تست آقای گودرزی رو کسی داره؟ یا کتاب تست‌هایی که حل می‌کنه ؟
شیمی
شیمی یازدهم فصل یک
Nila YSN
Chemistry11-season1.pdf سلام امیدوارم حالتون خوب باشه همیشه، من دوران کنکور این نکات رو برای مرور قبل از آزمون ها مینوشتم و به نظرم بعد از اینکه یه مبحثی رو خوندین و قبل آزمونا یه نگاه به این بندازین کمکتون کنه پیشاپیش ببخشید اگه بعضی جاها بدخط و شلخته شده! و اینکه اگه جایی ناخوانا بود یا به نظرتون اشتباه بود بگید با کمک هم اصلاحش کنیم️ این برای فصل یک شیمی یازدهمه پ.ن:جاهایی که علامت ذره بین داره یا me/خودم نوشتم ینی برداشت شخصیم بوده و امکان داره غلط باشه+ اکثر نکات از کتاب مبتکران هستن و اگه شماره ی تستی میبینید ۹۰ درصد برا این کتابه @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @راه-ابریشم-پرو-شیمی
شیمی
جزوه شیمی دهم
مریم مریمیم
سلام بچه ها کسی جزوه شیمی دهم از فصل ۱و ۲ داره بفرسته برام خیلی ضروریه (هر کار کردم نشد pdf دانلود کنم از اینجا)
شیمی
جزوه شیمی دهم آقای گودرزی
محمد حسن آقاباباییم
با سلام و خسته نباشید ببخشید جزوه تست آقای گودرزی رو از کجا میشه تهیه کرد؟
شیمی
سلام . کسی میدونه جزوه خود استاد پویان نظر که داخل ویدیو ها هم داخل مانیتوره رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟ خیلی بهش نیار دارم
sadra aS
پاسخ: جزوه شیمی استاد پویان نظر
شیمی
تست زنی دهم
مریم مریمیم
سلام من دهم تجربیم شما از سال دهم تست زنی رو شروع کردید؟ یا صبر کردید تابستون سال دهم به یازدهم؟ تابستون سال دهم به یازدهم چیکار باید بکنم؟ درس های دهمو تست بزنم یا برای یازدهم بخونم ؟ ممنون میشم تجربه و توصیتون رو ببینم
شیمی
تست زنی دهم
مریم مریمیم
سلام من دهم تجربیم شما از سال دهم تست زنی رو شروع کردید؟ یا صبر کردید تابستون سال دهم به یازدهم؟ تابستون سال دهم به یازدهم چیکار باید بکنم؟ درس های دهمو تست بزنم یا برای یازدهم بخونم ؟ ممنون میشم تجربه و توصیتون رو ببینم
شیمی
سوال شیمی
mohamad ehsan asadiM
سلان علیکم دوستان ببخشید این سوال را بی زحمت حل کنید از واکنش۰/۵ گرم KCl ناخالص با مقداری اضافی AgNo3 .... 0/72 گرم رسوب به دست می اید. درصد خلوص KClچیست?? AgNo3+KCl_____/>AgCl+KNo3 جرم مولی Ag:108 K:39 Cl:35/5
شیمی

جزوه الکتروشیمی مهندس آقاجانی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده شیمی
13 دیدگاه‌ها 5 کاربران 3.3k بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • HossEin freedomH آفلاین
    HossEin freedomH آفلاین
    HossEin freedom
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
    کسی جزوه ی الکتروشیمی مهندس آقاجانی رو داره؟ خودش میگه جزوه ی نکاته

0_1521181593349_Untitled.jpg

جلسه ی 102 دقیقه ی 11 این جزوه ی مذکور رو دستش میگیره و به دانش آموزا میگه بعداً این جزوه رو بهتون میدم!
    اگه همچین چیزی هست که به ما هم بدید دیگه برا بقیه مباحث الکتروشیمی جزوه ننویسیم! ثواب داره 😟 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:

برا اسید و باز جزوه ی مهندس آقاجانی هست ولی خیلی ها از وجودش اطلاعی ندارن! خیلی هم مرتب و کامله ولی خب چون مطابق کتاب 94 نوشته شده یه مباحثی ازش رو باید خودتون خط بزنید و نخونید! شک نکنید ارزش پرینت گرفتن داره و از جزوه نوشتن بی نیازتون میکنه، خودم همین کارو کردم، خیلی توی وقتتون صرفه جویی میشه
    این جزوه ی درسنامه فصل اسید و باز:
    https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/450

اینم جزوه ی تست ها فصل اسید و باز:
    https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/446

خداییش یه فکری هم برا فصل الکتروشیمی بکنید، من که خیلی گشتم ولی همچین جزوه ای رو پیدا نکردم!
    اگه دارید به ما هم برسونید ...

دانش-آموزان-آلاء
    فارغ-التحصیلان-آلاء
    همیار

وقتت را با توضیح دادن هدر نده!
    مردم فقط چیزهایی رو می شوند که میخواهند بشنوند ...

مبیناااااام 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • HossEin freedomH HossEin freedom

سلام :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
      کسی جزوه ی الکتروشیمی مهندس آقاجانی رو داره؟ خودش میگه جزوه ی نکاته

0_1521181593349_Untitled.jpg

جلسه ی 102 دقیقه ی 11 این جزوه ی مذکور رو دستش میگیره و به دانش آموزا میگه بعداً این جزوه رو بهتون میدم!
      اگه همچین چیزی هست که به ما هم بدید دیگه برا بقیه مباحث الکتروشیمی جزوه ننویسیم! ثواب داره 😟 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:

برا اسید و باز جزوه ی مهندس آقاجانی هست ولی خیلی ها از وجودش اطلاعی ندارن! خیلی هم مرتب و کامله ولی خب چون مطابق کتاب 94 نوشته شده یه مباحثی ازش رو باید خودتون خط بزنید و نخونید! شک نکنید ارزش پرینت گرفتن داره و از جزوه نوشتن بی نیازتون میکنه، خودم همین کارو کردم، خیلی توی وقتتون صرفه جویی میشه
      این جزوه ی درسنامه فصل اسید و باز:
      https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/450

اینم جزوه ی تست ها فصل اسید و باز:

خداییش یه فکری هم برا فصل الکتروشیمی بکنید، من که خیلی گشتم ولی همچین جزوه ای رو پیدا نکردم!
      اگه دارید به ما هم برسونید ...

دانش-آموزان-آلاء
      فارغ-التحصیلان-آلاء
      همیار

مبیناااااام آفلاین
      مبیناااااام آفلاین
      مبیناااااا

HossEin freedom
      https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/476
      http://m-aghajani.com/?tag=جزوه-ی-الکتروشیمی
      جزوه تستاش عین اونی که تو کلاس درس میده اس جزوه درسنامه اش هم خیلی شبیه همونیه که تو کلاس درس میده منتهی بعضی جملاتش پایین بالاس که میتونین خودتون زمانی که برای دانش اموزا میخونن شماره گذاری کنید ناگفته نمونه که چندتا مطلب هم تو این جزوه درسنامه قید نشده اما خودشون تو کلاس میگن میتونین یادداشت کنید

اگر پشت سر یک زن بد شنیدید
      بدانید دو حالت دارد :
      اگر مرد است بی شک توانایی به دست آوردن اورانداشته است
      اگر زن است بدانید توانایی رقابت با اورا نداشته !!
      فروغ فرخ زاد

HossEin freedomH 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • مبیناااااام مبیناااااا

HossEin freedom
        http://m-aghajani.com/?tag=جزوه-ی-الکتروشیمی
        جزوه تستاش عین اونی که تو کلاس درس میده اس جزوه درسنامه اش هم خیلی شبیه همونیه که تو کلاس درس میده منتهی بعضی جملاتش پایین بالاس که میتونین خودتون زمانی که برای دانش اموزا میخونن شماره گذاری کنید ناگفته نمونه که چندتا مطلب هم تو این جزوه درسنامه قید نشده اما خودشون تو کلاس میگن میتونین یادداشت کنید

HossEin freedomH آفلاین
        HossEin freedomH آفلاین
        HossEin freedom

مبیناااااا در جزوه الکتروشیمی مهندس آقاجانی گفته است:

اینی که لینکش رو از سایت مهندس آقاجانی دادید فقط درسنامه بخش سلول های الکتروشیمیاییه، برا بقیه مباحث فصل الکتروشیمی هم جزوه دارن؟

1
          HossEin freedomH آفلاین
          HossEin freedom

خود مهندس آقاجانی توی کانالش گفته : برا درسنامه الکتروشیمی برید بیمه نامه ش رو بخرید، آموزش کامل داره
          بیمه نامه الکتروشیمی شماره 5 میشه، الان هرچی میگردم بیمه نامه شماره 5 برا خرید وجود نداره! هستش ها ولی لینک خرید نداره :|

شیمی پیش 2 هم عجب داستانی شد ها ... مهندس چی میشد اگه مثل بقیه مباحث شیمی یدونه جزوه ی خوب و کامل براش تایپ میکردی؟ :|

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

مبیناااااا در جزوه الکتروشیمی مهندس آقاجانی گفته است:

اینی که لینکش رو از سایت مهندس آقاجانی دادید فقط درسنامه بخش سلول های الکتروشیمیاییه، برا بقیه مباحث فصل الکتروشیمی هم جزوه دارن؟

مبیناااااام آفلاین
            مبیناااااام آفلاین
            مبیناااااا
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مبیناااااا انجام شده

HossEin freedom
            من خودم فیلماشو میبینم ولی از روی همین جزوه میخونم جزوه ی دیگه ای پیدا نکردم اون چیزایی رو که نداره رو تو کتاب مینویسم ولی از جلسه 3 به بعد داخل همون جزوه اکثر مطالب قید شده

بدانید دو حالت دارد :
            فروغ فرخ زاد

1
            • مبیناااااام مبیناااااا

HossEin freedom
              من خودم فیلماشو میبینم ولی از روی همین جزوه میخونم جزوه ی دیگه ای پیدا نکردم اون چیزایی رو که نداره رو تو کتاب مینویسم ولی از جلسه 3 به بعد داخل همون جزوه اکثر مطالب قید شده

HossEin freedomH آفلاین
              HossEin freedomH آفلاین
              HossEin freedom

مبیناااااا
              بیمه نامه ش هم گیر نمیاد بخریم!

0_1521187681710_Capture.JPG

بیمه نامه شماره 4 هم عوض شده، قبلا الکتروشیمی بوده الان شده تعادل! ببین:

0_1521187729147_Capture2.JPG

اوکی. ممنون از وقتی که گذاشتی
              من همچنان میگردم شاید چیزی گیرم اومد!

1

مبیناااااا
                بیمه نامه ش هم گیر نمیاد بخریم!

0_1521187681710_Capture.JPG

بیمه نامه شماره 4 هم عوض شده، قبلا الکتروشیمی بوده الان شده تعادل! ببین:

0_1521187729147_Capture2.JPG

اوکی. ممنون از وقتی که گذاشتی
                من همچنان میگردم شاید چیزی گیرم اومد!

مبیناااااام آفلاین
                مبیناااااام آفلاین
                مبیناااااا

HossEin freedom
                پیدا کردین لینکشو برای منم بفرستید

بدانید دو حالت دارد :
                فروغ فرخ زاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • mojtabah23M آفلاین
                  mojtabah23M آفلاین
                  mojtabah23
                  دانش آموزان آلاء

0_1521227346113_الکتروشیمی. آقاجانی.pdf
                  سلام این جزوه داخل کانالشون بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                    HossEin freedomH آفلاین
                    HossEin freedom

mojtabah23
                    خیلی خوب بود! ممنونتم

مبیناااااا
                    اینی که اقا مجتبی گذاشته واقعا مرتب و کامله! میشه استفاده کرد
                    من دیشب چک کردم دیدم جزوه ی " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " که خریدنیه و قیمتش 15 تومنه هم واقعاً کامل و مرتب توضیح داده! میتونید از اون هم استفاده کنید. خودم دارمش

در واقع بهتره اینطور بگم که: جزوه خریدنی گنجینه نکات شیمی پیش 2 همون جزوه اسید و بازی که گذاشتم + این جزوه دست نویس الکتروشیمیه که مرتب تر شده و آپدیت شده! آخه خیلی از مباحث اسید و باز حذف شدن!
                    اگه میتونید هزینه کنید همون گنجینه نکات شیمی پیش 2 رو بگیرید کامله! اگر هم نه که این جزوه آقا مجتبی + جزوه اسید و بازی که گذاشتم رو داشته باشید کافیه!! اون جاهایی هم که حذف شده رو خود مهندس آقاجانی میگن اینجا رو نخونید.

M.ba78M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

mojtabah23
                      خیلی خوب بود! ممنونتم

مبیناااااا
                      اینی که اقا مجتبی گذاشته واقعا مرتب و کامله! میشه استفاده کرد
                      من دیشب چک کردم دیدم جزوه ی " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " که خریدنیه و قیمتش 15 تومنه هم واقعاً کامل و مرتب توضیح داده! میتونید از اون هم استفاده کنید. خودم دارمش

در واقع بهتره اینطور بگم که: جزوه خریدنی گنجینه نکات شیمی پیش 2 همون جزوه اسید و بازی که گذاشتم + این جزوه دست نویس الکتروشیمیه که مرتب تر شده و آپدیت شده! آخه خیلی از مباحث اسید و باز حذف شدن!
                      اگه میتونید هزینه کنید همون گنجینه نکات شیمی پیش 2 رو بگیرید کامله! اگر هم نه که این جزوه آقا مجتبی + جزوه اسید و بازی که گذاشتم رو داشته باشید کافیه!! اون جاهایی هم که حذف شده رو خود مهندس آقاجانی میگن اینجا رو نخونید.

M.ba78M آفلاین
                      M.ba78M آفلاین
                      M.ba78

HossEin freedom سلام ببخشید شما مسائل اسیدباز رو از کدوم فیلمای استاد نگاه کردید؟

هرچه در فهم تو آید...آن بوَد مفهوم تو

1
                      • M.ba78M M.ba78

HossEin freedom سلام ببخشید شما مسائل اسیدباز رو از کدوم فیلمای استاد نگاه کردید؟

HossEin freedomH آفلاین
                        HossEin freedomH آفلاین
                        HossEin freedom

@m-bahrami1378

من از رو فیلمای کلاس کنکور 2 دیدم، ولی گویا توی کانال تلگرام مهندس آقاجانی فیلمای جدیدی براش ضبط شده!

فیلمای کلاس کنکور 94-95 دو جلسه ش در دسترس نیست که عمدتاً مربوط به مبحث شیمی و زندگی اسید و باز میشه. ولی بعید میدونم که فیلمای جدید اسید و باز توی کانال مهندس کامل شده باشن، اگه کامل باشن که عالیه!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                          HossEin freedomH آفلاین
                          HossEin freedom

الکتروشیمی رو تموم کردم

واقعاً جزوه " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " خیلی خوب و کامل بود! به همه کسایی که میخوان دیدن فیلم های پیش 2 مهندس آقاجانی رو شروع کنن توصیه میکنم بخریدش!! می ارزه
                          چون یکسری از مباحث پیش 2 حذف شدن ( مخصوصا توی قسمت اسید و باز ) بخاطر همین اگه این جزوه جدیده رو داشته باشین بهتر و بی دردسر تره! هرچند همون قدیمی ها هم کار آدمو راه میندازه اما باید خودت در طی دیدن فیلم بعضی مباحث رو خط بزنی و یکسری نکات ریز رو هم اضافه کنی

این دوتا جزوه تستها رو هم پرینت بگیرید که مکمل " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " هستن:

خودم میخواستم پیش 2 رو از روی مبتکران بخونم ولی با وجود این جزوه های کم حجم ( هر سه تا سرجمع حدود 100 صفحه میشن ) و کامل خوندن مبتکران وقت تلف کنیه!

Dr.Saraaa حتماً بخری ها 😃 نری از رو مبتکران بخونی اینارو، عمرت بر فنا میره :دی

Dr.SaraaaD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

الکتروشیمی رو تموم کردم

واقعاً جزوه " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " خیلی خوب و کامل بود! به همه کسایی که میخوان دیدن فیلم های پیش 2 مهندس آقاجانی رو شروع کنن توصیه میکنم بخریدش!! می ارزه
                            چون یکسری از مباحث پیش 2 حذف شدن ( مخصوصا توی قسمت اسید و باز ) بخاطر همین اگه این جزوه جدیده رو داشته باشین بهتر و بی دردسر تره! هرچند همون قدیمی ها هم کار آدمو راه میندازه اما باید خودت در طی دیدن فیلم بعضی مباحث رو خط بزنی و یکسری نکات ریز رو هم اضافه کنی

این دوتا جزوه تستها رو هم پرینت بگیرید که مکمل " گنجینه نکات شیمی پیش 2 " هستن:

خودم میخواستم پیش 2 رو از روی مبتکران بخونم ولی با وجود این جزوه های کم حجم ( هر سه تا سرجمع حدود 100 صفحه میشن ) و کامل خوندن مبتکران وقت تلف کنیه!

Dr.Saraaa حتماً بخری ها 😃 نری از رو مبتکران بخونی اینارو، عمرت بر فنا میره :دی

Dr.SaraaaD آفلاین
                            Dr.SaraaaD آفلاین
                            Dr.Saraaa

HossEin freedom
                            چه خوب!
                            چشم حتما😅ممنون از یاداوری:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            پاسخ
                            • پاسخ به عنوان موضوع
                            وارد شوید تا پست بفرستید