Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
مبیناااااا فعلا درسنامه و تستا رو گفتم ولی چشم اونم میگم
-
سلام برنامه خلاصه نویسیتون بنظر میاد خیلی خوب باشه، حتما انجامش میدم ، فقط یه سوال واسه فیزیک هم میشه با همین روش خلاصه نویسی کرد؟
-
میشه برای آمار فیلم خوب یا کتاب خوب معرفی کنید. آخه نمی تونم تست هاشو سریع حل کنم خیلی وقت گیره
-
R.Maryam در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
میشه برای آمار فیلم خوب یا کتاب خوب معرفی کنید. آخه نمی تونم تست هاشو سریع حل کنم خیلی وقت گیره
از تدریس آقای امینی استفاده کنید
اینم لینک تدریسشون
https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/20/26/ -
asal-pn در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan من مشتق حدوامارومجانب تقریبا مسلطم کاربرد مشتقم تازه تستاشو زدم تابع قبلا فیلمای اقای امینی رو دیدم ولی تست نزدم احتمالم میخوام فیلماشو ببینم یکمی از قبل بلدم ولی .الان برم تابعو کامل کنم یا انتگرال بخونم؟
ببین جزو کدومگروهی همونو ادامه بده قاطی پاتی نکن
-
negwin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
negwin اینکه برای ازمون7فروردین قلمچی تستای تابعو بزنم ببینم یاد میگیرم یانه وقت تلف کردنه به نظرتون؟
اره بنظرم اگ تاالان هیچی نخوندی
-
@dr-sobhan
http://s8.picofile.com/file/8322415450/20180325_215902.jpg
ببخشید میشه ۲۲۰و۲۲۱ حل کنید -
elhame.H سوال 220 ک واضحه گزینه دو میشه
بیشتر به نمودار شناسی ربط داره
وقتی زاویه از 0 درجه تا 90 درجه تغییر میکنه هرچه بزرگ تر بشه کسینوس کوچکتر و سینوس بزرگتر ( عدد های 0 و 30 و 45 و 90 رو امتحان کن )
توی سوال بعدی : از 0 درجه تا 45 درجه کسینوس بزرگتر از سینوسه
پس عبارت داخل قدر مطلق منفیه
پس اگه بخواد بیاد بیرون باید در یک منفی ضرب بشه
یک دوم ( میشه منفی سینوسی ایکس به علاوه کسینوس ایکس ) + یک دوم ( سینوس ایکس به علاوه کسینوس ایکس )
مخرج مشترکه پس میشه دوتا کسینوس ایکس بر روی دو ک میشه کسینوس ایکس -
@dr-sobhan من مشتق حدوامارومجانب تقریبا مسلطم کاربرد مشتقم تازه تستاشو زدم تابع قبلا فیلمای اقای امینی رو دیدم ولی تست نزدم احتمالم میخوام فیلماشو ببینم یکمی از قبل بلدم ولی .الان برم تابعو کامل کنم یا انتگرال بخونم؟
بسته به توانایی و تصمیم خودتون
اگه تسلط کامل دارید میتونید برید فصل های دیگه رو هم به داده هاتون اضافه کنید میتونید هم وقت تلف نکنید و بجاش برید سر وقت یه درس دیگه و روی اون وقت بذارید