-
ویدیو ها یه جوری شده،فیلمو که میبینیم به صورت آنلاین تو مرورگر،قبلا عقب جلو میکردیم دیگه دانلود نمیکرد،ولی الان حتی عقبا میاریم باز باید لود کنه هر قسمتو!
amirkhan11 خب چرا دانلود نمیکنید ؟ بالاخره ک اون جحم مصرف میشه
-
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
-
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
server0098 عنوان این جلسه اشتباه تایپ شده .. این جلسه در مورد دینامیکه
-
zahra1303 بله میدونم اشتباه نوشته شده فقط نمی دونم این قسمتش کجاست ؟
-
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنید -
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنید -
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
-
server0098 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره منم میگم برا فیزیک گاج نقره ای عالیه
برا منم نتیجه داد -
server0098
اوهوم...گاج عالیه...
تست های فصلاش در طول سال...
تست های یک قدم تا صد هم برای جمع بندی... -
کنکوریهای 95 کمکککککککککککککککککککککککک ....
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
کنکوریهای 95 کمکککککککککککککککککککککککک ....
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!اگه سطحت خوبه پایه الگو و پیش گاج
اگه متوسط یا ضعیفی هر دو گاج
این نظر من و خودم هم الگو وگاج می خدام بگیرم -
roz
تدریس استاد کازرانىان چطور؟
اونم ناقصه؟
بعد ىه سوال دىگه
منى ک فىزىکم ضعىفه و دنبال درصد بالا نیستم بايد تدریس کدوم استاد رو ببىنم؟ -
@Hoomillas
فک نکنم اما دقیق نمیدونم
تو هر دوره ای که رو سایت هست کلاس های 2 برا کسانی که پایه خوبی ندارن بهتره کلاس های 1سطح بالاتری دارن
تصمیم با خودتونه
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.