-
ویدیو ها یه جوری شده،فیلمو که میبینیم به صورت آنلاین تو مرورگر،قبلا عقب جلو میکردیم دیگه دانلود نمیکرد،ولی الان حتی عقبا میاریم باز باید لود کنه هر قسمتو!
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirkhan11 خب چرا دانلود نمیکنید ؟ بالاخره ک اون جحم مصرف میشه
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به استاد فدایی فرد
از تدریس فوق العادتون هرچی بگم بازم کم گفتم
خیلیییییی ممنون
یعنی واقعا دم همه ی استادای گل آالا گرم
دمتون گرم -
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
-
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهserver0098 عنوان این جلسه اشتباه تایپ شده .. این جلسه در مورد دینامیکه
-
zahra1303 بله میدونم اشتباه نوشته شده فقط نمی دونم این قسمتش کجاست ؟
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
-
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهروح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنید -
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنید -
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهserver0098 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره منم میگم برا فیزیک گاج نقره ای عالیه
برا منم نتیجه داد -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهserver0098
اوهوم...گاج عالیه...
تست های فصلاش در طول سال...
تست های یک قدم تا صد هم برای جمع بندی... -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوریهای 95 کمکککککککککککککککککککککککک ....
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!! -
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهروح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!اگه سطحت خوبه پایه الگو و پیش گاج
اگه متوسط یا ضعیفی هر دو گاج
این نظر من و خودم هم الگو وگاج می خدام بگیرم -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
تدریس و جزوه استاد فدايى فرد ناقصه؟ -
roz
تدریس استاد کازرانىان چطور؟
اونم ناقصه؟
بعد ىه سوال دىگه
منى ک فىزىکم ضعىفه و دنبال درصد بالا نیستم بايد تدریس کدوم استاد رو ببىنم؟ -
@Hoomillas
فک نکنم اما دقیق نمیدونم
تو هر دوره ای که رو سایت هست کلاس های 2 برا کسانی که پایه خوبی ندارن بهتره کلاس های 1سطح بالاتری دارن
تصمیم با خودتونه -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید یک سوال:
بحث نور و خازن و مقاومت رو کامل میگن یا نه یعنی منی که سطحم پایینه میفهمم؟