-
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهserver0098 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
اره منم میگم برا فیزیک گاج نقره ای عالیه
برا منم نتیجه داد -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهserver0098
اوهوم...گاج عالیه...
تست های فصلاش در طول سال...
تست های یک قدم تا صد هم برای جمع بندی... -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکوریهای 95 کمکککککککککککککککککککککککک ....
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!! -
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهروح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!اگه سطحت خوبه پایه الگو و پیش گاج
اگه متوسط یا ضعیفی هر دو گاج
این نظر من و خودم هم الگو وگاج می خدام بگیرم -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
تدریس و جزوه استاد فدايى فرد ناقصه؟ -
roz
تدریس استاد کازرانىان چطور؟
اونم ناقصه؟
بعد ىه سوال دىگه
منى ک فىزىکم ضعىفه و دنبال درصد بالا نیستم بايد تدریس کدوم استاد رو ببىنم؟ -
@Hoomillas
فک نکنم اما دقیق نمیدونم
تو هر دوره ای که رو سایت هست کلاس های 2 برا کسانی که پایه خوبی ندارن بهتره کلاس های 1سطح بالاتری دارن
تصمیم با خودتونه -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید یک سوال:
بحث نور و خازن و مقاومت رو کامل میگن یا نه یعنی منی که سطحم پایینه میفهمم؟ -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rebwar کامل در سطح عاوووولی...
شما هم میفهمی...خیالت راحت.. -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط کنکوری96 انجام شده
مسئلةٌ !!!
چرا بیشترین فاصله بین دو متحرک که از یک نقطه شروع به حرکت میکنند ، زمانی است که متحرک با سرعت بیشتر به مقصد رسیده ؟
پیشاپیش از صرف وقت و پاسخی که هر یک از عزیزان میدن ، متشکرم*** -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان استاد تدریسشون عالی هست برای فیزیک سال چهارم
-
مسئلةٌ !!!
چرا بیشترین فاصله بین دو متحرک که از یک نقطه شروع به حرکت میکنند ، زمانی است که متحرک با سرعت بیشتر به مقصد رسیده ؟
پیشاپیش از صرف وقت و پاسخی که هر یک از عزیزان میدن ، متشکرم***نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مسئلةٌ !!!
پیشاپیش از صرف وقت و پاسخی که هر یک از عزیزان میدن ، متشکرم***متوجه شدم !
-
@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مسئلةٌ !!!
پیشاپیش از صرف وقت و پاسخی که هر یک از عزیزان میدن ، متشکرم***متوجه شدم !
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه نظرتون مباحث پایه در کلاس استاد فدایی فرد به گونه ای هست که مبحث جا بیفته ؟ ( به اندازه ی فیزیک پیش ، توضیحات درسی ارائه میدن یا صرفا جمع بندی و مرور نکات هست ؟ )
من مشکلی با فیزیک پیش ندارم اما فیزیک 3 رو خیلی مشکل دارم . با همین استاد پیش برم یا دروس سال سوم ( مثلا آقای جهانبخش ) رو ببینم یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
ممنون:)
-
به نظرتون مباحث پایه در کلاس استاد فدایی فرد به گونه ای هست که مبحث جا بیفته ؟ ( به اندازه ی فیزیک پیش ، توضیحات درسی ارائه میدن یا صرفا جمع بندی و مرور نکات هست ؟ )
من مشکلی با فیزیک پیش ندارم اما فیزیک 3 رو خیلی مشکل دارم . با همین استاد پیش برم یا دروس سال سوم ( مثلا آقای جهانبخش ) رو ببینم یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
-
به نظرتون مباحث پایه در کلاس استاد فدایی فرد به گونه ای هست که مبحث جا بیفته ؟ ( به اندازه ی فیزیک پیش ، توضیحات درسی ارائه میدن یا صرفا جمع بندی و مرور نکات هست ؟ )
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
به نظر من فیزیک 3 رو از اقای کازرانیان بگیر که عالی کار کرده و 1و 2و 4 رو از اقای فدایی فرد.
موفق باشید -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
کلن شما که با فیزیک مشکلی ندارید...
پس بهترین انتخاب برای شما استاد فدایی فرد هستش...
کامل و جامع...به همراه تست های مشکل که توی جزوشون هست... -
@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
کلن شما که با فیزیک مشکلی ندارید...
پس بهترین انتخاب برای شما استاد فدایی فرد هستش...
کامل و جامع...به همراه تست های مشکل که توی جزوشون هست...نوشتهشده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۵، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط کنکوری96 انجام شده@reza77
متشکر از پاسختون
عرض کردم فیزیک پیش ( خصوصا مکانیک ) برام روونه
ولی از فیزیک 3 هیچی نمی دونم و تدریس گذرا رو من جواب نمیده !
توصیه ی شما اینه که اون مباحث رو هم با جناب فدایی فرد پیش برم ؟
چون جناب جهانبخش خیلی پایه ای درس دادن ولی تعداد جلساتشون بالاست . البته اگه به بهای بی نتیجه موندن زحماتم بخوام تعداد کلاس کمتری ببینم ، ترجیح میدم به هر زحمتی فیلم های بیشتر رو در برنامه شخصیم جا بدم !