کتاب یار مهربان
-
پودینگ هویج خواهش میکنم عزیزم
فقط حواسم نبود قید کردی داستان کوتاه، کلا کتابای محبوبمو گفتم 😂 باز هم سفر یکم طولانیه (داستان زندگی چند تا نووجونه که تو شهرشون رسمه وقتی به یه سن خاص میرسن باید یه سفر رو تنهایی تجربه کنن بعد هرکدومشون یه راهی رو میره و تجربههای متفاوت بدست میارن)
داستانای کوتاه و سادهای که خوندم یکی همون سفر کوانتومی وال تنهاست و یکیام ماهی سیاه کوچولو -
Anzw 18
اتفاقا تایپ mbti من ، آنشرلی و جودی ابوت یکیه enfpپودینگ هویج قابل حدسه🎀
-
Anzw 18
اره دقیقا چون زیاد اهل کتاب خوندن نیستم اذیت میشم
مثلا یه کتاب میخوندم 4 صفحه داشت یه درخت رندوم که تو جنگل دیده بود رو توصیف میکرد😐 -
پودینگ هویج قابل حدسه🎀
Anzw 18
و بابتش خیلی خرسندم 😁 -
آنه شرلی در گرین گیبلز (مونتگمری)🌱 این کتاب جلد اول و شروع ماجراهای آنهس. خیلی خیلی سبز و ناز و شیرینیه این دختره. خوندن از خیال پردازیا و پرحرفیای این دختر کوچولو که دنیاش خیلی قشنگه، برا من یکی که خیلی لذتبخش و جذاب بوده و فکر میکنم که هم تو خوشت بیاد، هم جذاب باشه برای شروع. اما دو تا نکته هست: یک اینکه حجمش از سه تا کتاب قبلی که بهت گفتم بیشتره! خیلی طولانی نیست ولی خب "کوتاه" هم نیست. دو اینکه من سریالش رو ندیدم پس نمیدونم برا کسی که سریال رو دیده (اگه ماجراهاش کتاب و سریال عین هم باشن البته)، نمیدونم که این کتاب تجربهی متفاوتتری قراره براش داشته باشه یا نه.
(احساس میکنم بستگی داره تو یه کتاب طرفدار "اتفاقات" باشی یا "روند" اون داستان و کتاب. اگه این رو بگو بهم لطفا. چون اگه اتفاقات رو بیشتر بپسندی، احتمالا یه کتاب دیگه هم برا معرفی داشته باشم)پسرک، موش کور، روباه و اسب
این خیلی خیلی خیلی کوتاهتر از قبلیاست و سبکش کلا فرق داره. قشنگه و وقت زیادی هم ازت نمیگیره حتما یه نگاه بهش بنداز چون خیلی حس خوبی داره کتاب🥲🤌🏻 (من قبلا این مدل کتابا رو اصلا کتاب نمیدونستم ولی این یکی رو دوست داشتم😂)
اتفاق خاصی نداره کتاب البته ولی نازنازیه (من از طاقچه خوندم و پولی براش پرداخت نکردم😔😂)و یکی هم هست که راستش نععععمییییییییییدونم و مطمئن نیستم بهت معرفی کنم یا نه. اسمش "روزها در کتابفروشی موریساکی"ئه. جواب سوالی که بالاتر پرسیدم رو اگه بدی شاید بفهمم که آیا اینم بذارم تو پیشنهادام یا نه😁 و یا اگه خواستی بگو که بیشتر راجع بهش بهت بگم
-
Anzw 18
اره دقیقا چون زیاد اهل کتاب خوندن نیستم اذیت میشم
مثلا یه کتاب میخوندم 4 صفحه داشت یه درخت رندوم که تو جنگل دیده بود رو توصیف میکرد😐پودینگ هویج
رب لوبیای شیرین و بابا لنگ دراز کمتر از ۲۰۰ صفحهن
پسرک موش کورم که کلا از ایناست که تو هر صفحه یکی دوتا جمله مینویسن👀ولی داستانکوتاه که الان بچهها گفتن من خیلی چیزی نخوندم که بخوام چیزی معرفی کنم☹️
-
Anzw 18
و بابتش خیلی خرسندم 😁پودینگ هویج عااالیه
الان دارم اسپم میدم ببخشید🙏🏻🎀 -
پودینگ هویج
رب لوبیای شیرین و بابا لنگ دراز کمتر از ۲۰۰ صفحهن
پسرک موش کورم که کلا از ایناست که تو هر صفحه یکی دوتا جمله مینویسن👀ولی داستانکوتاه که الان بچهها گفتن من خیلی چیزی نخوندم که بخوام چیزی معرفی کنم☹️
Anzw 18
نه همینا که گفتی عالین
منظورم این بود مثل کتاب های روسی که اسم های عجیب غریب دارن و قلم شون سخته نباشه 😁
مثلا میگن کتاب های داستایفسکی خسته کننده است یه شخصیت رو تو چند صفحه توصیف میکنه -
پودینگ هویج عااالیه
الان دارم اسپم میدم ببخشید🙏🏻🎀Anzw 18
نه بابا اشکال نداره حساس نیستم
*خودم همیشه اسپم میدم 😁 -
Anzw 18
نه همینا که گفتی عالین
منظورم این بود مثل کتاب های روسی که اسم های عجیب غریب دارن و قلم شون سخته نباشه 😁
مثلا میگن کتاب های داستایفسکی خسته کننده است یه شخصیت رو تو چند صفحه توصیف میکنهپودینگ هویج قربونت
پراسکوویا فیودورونا گالاوینا😂🤝🏻داستایفسکی هم خیلی قشنگه ولی خب هم یه سبک دیگهس که باید اول اون سبک رو دوست داشته باشی که بخوای کلا کتابه رو دوست بداری🎀 و اینکه اینجور نویسندهها که قلم خاصی رو دارن رو، انگار مثلا یه دقت ریزی باید سر به ترتیب خوندن آثارشون داشته باشی که برات راحتتر باشه (البته من هیچ وقت از این ترتیببندیا کامل کامل خوشم نیومده و اینجوریم که "به شما چه من خودم میدونم اول کدومو بخونم"🥲😂).
اگه کسی دوستشون نداشتم که دیگه هیچی دیگه، فدای سرش! بعضیا خیلی اینجورین که 《چیییییییییی؟! گفتی این شاهکار چخوف رو دوست نداشتییییییییی؟! چطور ممکنه انقدر بدسلیقه باشیییییییی؟! خاک تو سرت اینایی که تو میخونی اصلااا کتاب نیستن!!!!!!!》که خب اینا بیشعورن و نمیدونن که دوست نداشتنِ یک کتاب، دلیل بر بد بودن اون نیست و هرکسی سلیقهای داره🙏🏻 -
پودینگ هویج قربونت
پراسکوویا فیودورونا گالاوینا😂🤝🏻داستایفسکی هم خیلی قشنگه ولی خب هم یه سبک دیگهس که باید اول اون سبک رو دوست داشته باشی که بخوای کلا کتابه رو دوست بداری🎀 و اینکه اینجور نویسندهها که قلم خاصی رو دارن رو، انگار مثلا یه دقت ریزی باید سر به ترتیب خوندن آثارشون داشته باشی که برات راحتتر باشه (البته من هیچ وقت از این ترتیببندیا کامل کامل خوشم نیومده و اینجوریم که "به شما چه من خودم میدونم اول کدومو بخونم"🥲😂).
اگه کسی دوستشون نداشتم که دیگه هیچی دیگه، فدای سرش! بعضیا خیلی اینجورین که 《چیییییییییی؟! گفتی این شاهکار چخوف رو دوست نداشتییییییییی؟! چطور ممکنه انقدر بدسلیقه باشیییییییی؟! خاک تو سرت اینایی که تو میخونی اصلااا کتاب نیستن!!!!!!!》که خب اینا بیشعورن و نمیدونن که دوست نداشتنِ یک کتاب، دلیل بر بد بودن اون نیست و هرکسی سلیقهای داره🙏🏻Anzw 18
دقیقا همینه که میگی آیناز قشنگم -
پودینگ هویج بوووس
-
سلام عسلیا
من خیلی خیلی خیلی کم کتاب غیردرسی خوندم
میشه لطفا چندتا کتاب برای شروع معرفی کنید؟
داستان کوتاه داشته باشه و قلمش سنگین نباشه

پودینگ هویج سلام
اگه بخوام یه رمان روان و کوتاه معرفی کنم باید بگم "باغبان شب" رو بخون. خیلی سال پیش خوندمش ولی انقدری جذاب بود که هنوز هم داستانش یادمه.
اسم رمان "باز هم سفر" یادم رفته بود و وقتی بچها گفتن برام مرور شد. اونم واقعا جالب بود برام و هنوزم جزئیاتش یادمه. حتی گاها مسائلی که این رمان بیان کرده بود رو با زندگی واقعی و اتفاقاتی که اطرافم میوفته تطبیق میدم.
اگه رمان تخیلی تری خواستی که طولانی هم باشه "بارتیمیوس" رو بخون که سه جلد داره.
"کتابخانه نیمه شب" یکم مفهومی تر بود و ارزش فکر کردن داشت.
اینایی که گفتم صرفا سرگرمی حساب میشن و قرار نیست خیلی فسفر بسوزونی و چیز یاد بگیری
ولی کتاب هایی که حرف یادت میده و پیشنهاد میکنم بخونی اینان:
"کلکسیونر" که واقعا دوستش داشتم. نه تنها داستان جذابی داشت بلکه نقد هایی که ازش خوندم بهم کمک کرد شخصیت های توی داستان رو تو ادم های اطرافم بگردم (حتی خودم).
"زیرتور" برای کسایی که صرفا میخواستن یه رمان بخونن یه سری داستان بی سروته از زندگی یه نویسنده به نظر میاد. ولی وقتی جدی تر به حوادث نگاه کنی و یکم نقد بخونی ازش میتونی خیلی چیزا یاد بگیری. افکار شخصیت ها و تاثیر اتفاقات پیرامونشون رو ادما. این که از اشتباهاشون درس میگیرن و میفهمن چیزی که اونا میبینن کل داستان نیست. واقعا کتاب جذابی بود برا من. -
پودینگ هویج بوووس
-
پودینگ هویج سلام
اگه بخوام یه رمان روان و کوتاه معرفی کنم باید بگم "باغبان شب" رو بخون. خیلی سال پیش خوندمش ولی انقدری جذاب بود که هنوز هم داستانش یادمه.
اسم رمان "باز هم سفر" یادم رفته بود و وقتی بچها گفتن برام مرور شد. اونم واقعا جالب بود برام و هنوزم جزئیاتش یادمه. حتی گاها مسائلی که این رمان بیان کرده بود رو با زندگی واقعی و اتفاقاتی که اطرافم میوفته تطبیق میدم.
اینایی که گفتم صرفا سرگرمی حساب میشن و قرار نیست خیلی فسفر بسوزونی و چیز یاد بگیری
"کلکسیونر" که واقعا دوستش داشتم. نه تنها داستان جذابی داشت بلکه نقد هایی که ازش خوندم بهم کمک کرد شخصیت های توی داستان رو تو ادم های اطرافم بگردم (حتی خودم).
"زیرتور" برای کسایی که صرفا میخواستن یه رمان بخونن یه سری داستان بی سروته از زندگی یه نویسنده به نظر میاد. ولی وقتی جدی تر به حوادث نگاه کنی و یکم نقد بخونی ازش میتونی خیلی چیزا یاد بگیری. افکار شخصیت ها و تاثیر اتفاقات پیرامونشون رو ادما. این که از اشتباهاشون درس میگیرن و میفهمن چیزی که اونا میبینن کل داستان نیست. واقعا کتاب جذابی بود برا من.Zahra.HD
مرسیییییی/(^o^)\ -
Zahra.HD
مرسیییییی/(^o^)\پودینگ هویج ماچ بهت
-
پودینگ هویج ماچ بهت
Zahra.HD
😁😁😁 -
اگه مجموعه سری رمان دوست داری نبرد با شیاطین رو از دارن شان پیشنهاد میکنم
در کل 10 تا رمان شامل میشه که من دیشب 8 امی رو تموم کردم
خیلی به شدت نثر روانی داره(اشتباه نکنم واس نوجوون ها هم باشه که خب نشون میده خیلی روونه)اما به شدت هم تخیلی و فانتزیه
حتی شدت تخیلی بودنش از هری پاتر بیشتره اما انقدر تخیلی بودنش قشنگه که وقتی میخونی میگی چطور ممکنه همچین چیزایی به تخیلات ذهن یه آدم میرسه و رو کاغذ میارتش؟
اگر تو ذهنت تصور کنی که دیگه واقعا معرکس...
از این کتاباس که همش دلت میخواد بخونی ببینی آخرش چی میشه چی نمیشه
فقط این روز بگم جلد اولش
راجب یه پسری به اسم گرابز و عموش درویشه که با شیاطین می جنگن و...
جلد دوم راجب یه پسری که وارد دنیای شیاطین میشه و...
جلد سوم دوباره برمیگرده گرابز و عموش ولی یه داستان دیگه
جلد چهارم هم یه دختری به اسم بک که ساحره اس در سالهای خیلی گذشته که میخواد جهان رو از شیاطین نجات بده
شاید فک کنی هر جلد یه داستان متفاوته و تموم میشه میره ولی نه!از جلد 5 ام به بعد تمامی شخصیت های این 4 جلد میان کنار هم حالا چطوری؟باید بخونی که متوجه اش بشی😂
فقط یه سری جاها به سری کتابش Dimonata میگن ولی فیبدو هم با قیمت و ترجمه خوب گذاشته
پ.ن:من مثلا کتابای بادام و من پیش از تو و...اینا رو خوندم و نثر ساده ای داشتن ولی هیچ جا اسمی از این کتاب نیست ولی به نظرم خیلی خیلی ارزش خوندن داره
ببخشید طولانی شد🤝 -
پودینگ هویج سلام
"زیرتور" برای کسایی که صرفا میخواستن یه رمان بخونن یه سری داستان بی سروته از زندگی یه نویسنده به نظر میاد. ولی وقتی جدی تر به حوادث نگاه کنی و یکم نقد بخونی ازش میتونی خیلی چیزا یاد بگیری. افکار شخصیت ها و تاثیر اتفاقات پیرامونشون رو ادما. این که از اشتباهاشون درس میگیرن و میفهمن چیزی که اونا میبینن کل داستان نیست. واقعا کتاب جذابی بود برا من.Zahra.HD در کتاب یار مهربان گفته است:
اسم رمان "باز هم سفر" یادم رفته بود و وقتی بچها گفتن برام مرور شد. اونم واقعا جالب بود برام
عهههه زهرا توعم خوندیش؟ =))))
با اینکه خیلییی میگذره ولی هیچ رمانی، عین این قشنگ نبود برام 🥲❤️ -
Anzw 18
بچه بودم از انتشارات پرتقال میخوندم
پاستیل های بنفش
دختری که ماه را نوشید
کتابخانه ارواح
از طرف ابری با عشق
تام سایر
زنان کوچکپودینگ هویج نشر نوژان و مون خیلییی قوی کار میکنن (مخصوصن جلداش 😁)، نشر افق و چشمه هم خوبه.