فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
-
-
-
Rover
سوال اولتون احتمالا نباید محل اون بار نوعی رو هم بگه؟ اینکه چه نیرویی بهش وارد بشه خیلی بستگی داره به اینکه کجا باشه...😶😶 -
SinaF
من نمی فهمم منظورش از بار نوعی چیه یعنی داره می گه به یکی از اون سه بار چه نیرویی وارد میشهRover
بار نوعی، یعنی یک ذرهی باردار رو در نظر بگیرین که اندازهی بار و مثبت یا منفی بودنش برامون هیچ اهمیتی نداره😅😅
و خب تو این سوال اگه این بار مثلا وسط مثلث باشه، نیروهایی که از ۳ طرف بهش وارد میشه، همدیگه رو خنثی میکنن و محموعا هیچ نیرویی بهش وارد نمیشه
اگه وسط یکی از اضلاع مثلث باشه، دوتا باری که دو طرفش در راسها هستن همدیگه رو خنثی میکنن و تمام نیرو از اون یکی بار دریافت میشه
اگه اصلا خارج از مثلث باشه، خب با توجه به فاصله و زاویهای که با هر کدوم از ۳ بار مثلث داره، یه نیرویی بهش وارد میشهبرا همین میگم جاش رو باید بگه
و حالا که نگفته، احتمالا همون که شما گفتین، منظورش حتما یکی از اون بارهای نقطهای روی مثلثه...
هرچند بازم به نظرم همچین برداشتی از متن اشتباهه ولی چاره دیگهای هم نیست😂😅🤦🏻♂️ -
Rover سلام
برای سوال ۵ چون نگفته بار نوعی کجاست فرض کردم راس منظورشه(روال تره)
چیزی که تو ذهنم بود از دانشگاست ولی اونقدی فرق ندارن
بنظرم این روش درسته -
Rover
بار نوعی، یعنی یک ذرهی باردار رو در نظر بگیرین که اندازهی بار و مثبت یا منفی بودنش برامون هیچ اهمیتی نداره😅😅
و خب تو این سوال اگه این بار مثلا وسط مثلث باشه، نیروهایی که از ۳ طرف بهش وارد میشه، همدیگه رو خنثی میکنن و محموعا هیچ نیرویی بهش وارد نمیشه
اگه وسط یکی از اضلاع مثلث باشه، دوتا باری که دو طرفش در راسها هستن همدیگه رو خنثی میکنن و تمام نیرو از اون یکی بار دریافت میشه
اگه اصلا خارج از مثلث باشه، خب با توجه به فاصله و زاویهای که با هر کدوم از ۳ بار مثلث داره، یه نیرویی بهش وارد میشهبرا همین میگم جاش رو باید بگه
و حالا که نگفته، احتمالا همون که شما گفتین، منظورش حتما یکی از اون بارهای نقطهای روی مثلثه...
هرچند بازم به نظرم همچین برداشتی از متن اشتباهه ولی چاره دیگهای هم نیست😂😅🤦🏻♂️ -
Rover سلام
بنظرم این روش درستهArad Alizadeh در فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم گفته است:
Rover سلام
بنظرم این روش درستهدستتون درد نکنه 🙏
-
Rover ببخشید بدخطم
جاییشو اگه متوجه نشدی بگو

-
Rover ببخشید بدخطم
جاییشو اگه متوجه نشدی بگو

دستتون درد نکنه 💚
فقط سوار آخر یکم برام سخته فهمیدنش گفتم استادم خودش توضیح بده -
دستتون درد نکنه 💚
فقط سوار آخر یکم برام سخته فهمیدنش گفتم استادم خودش توضیح بدهRover حل نشد بگو حلش کنیم
-
Rover حل نشد بگو حلش کنیم
چشم فردا اگه نفهمیدم باز مزاحم شما می شم 🙏
-
چشم فردا اگه نفهمیدم باز مزاحم شما می شم 🙏
Rover ♡