کمک کمک لطفا کمکم کنید
-
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید و سر حال و مثل من نا امید نباشید.
بچه ها من از 20 اسفند شروع کردم و هدفمم اوردن رتبه زیر 10هزاره .
میتونم توی این 90 روز بیارم یا حتی کمتر .
وکسی هم بوده ک توی توی این چند ماه بتونه زیر 10 هزار بشه؟؟؟
و برای درصد 40 فیزیک چیارو از فیلمای آقای طلوعی ببینم. ؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمین -
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمینmahtabservati در کمک کمک لطفا کمکم کنید گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمیناوردنش ک قطعن کاره سختی نیس |:
شاید رتبه خیلی بهتر تری هم بتونی بیاری...
منطقه چندی ؟ -
mahtabservati در کمک کمک لطفا کمکم کنید گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمیناوردنش ک قطعن کاره سختی نیس |:
منطقه چندی ؟@phenomenon در کمک کمک لطفا کمکم کنید گفته است:
منطقه چندی ؟
منطقه 2 هستم. -
کسی نیست که کمکم کنه خواهش میکنم بچه هااا. @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار
-
زیر 10000 ؟ چرا که نه.
منم با @Phenomenon موافقم، فکرنمیکنم کار سختی باشه. -
زیر 10000 ؟ چرا که نه.
منم با @Phenomenon موافقم، فکرنمیکنم کار سختی باشه.mohammadhassan خب برای ریاضی و فیزیک چند درصد باید بزنم؟؟
-
mohammadhassan خب برای ریاضی و فیزیک چند درصد باید بزنم؟؟
رشتتون تجربیه؟
-
رشتتون تجربیه؟
mohammadhassan بله
-
mahtabservati
سلام
ببینین اولین چیزی ک مهمه اینه ک ب خودتون ایمان داشته باشینو خودتونو باور کنین ک میتونید خودتونو لایق رتبه های بهتری بدونین و براش تلاش کنین
دمبال این نگردین کسی تونسه یا ن هر فردی با شخص دیگری کاملن متفاوته یعنی اگ بگن کسی نتونسه ینی قطعن شمام نمیتوینن
واقعن اینجوری نیست
برای فیزیک هم من تدریس استاد طلوعی رو ندیدم استاد کازرانیان رو دیدم
برای درصد چهل هم بگم ک بهتره خودتون بودجه بندی فیزیک کنکور رو ی نگاهی بندازین و با توجه ب سابقتو تو فیزیک تصمیم بگیرین ک کدوم فصل ها رو بخونین اگ من الان ب شما بگم اینا فصل رو بخونین یا اون فصلو شما ک شبیه من نیستین مثلن من با فیزیک سال چهارم خیلی راحتم چون توش قوی ترم فیزیک سه رو دوس ندارم بعضی فصل هاش رو شاید برا شما اینجوری نباشه لطفن خودتون براش تصمیم بگیرین مثلن شخصی میگن این فصل رو بخونین اسونه یا اینو نخونین سخته من خودم ب شخصه اونجوری ک میگن برا من نبوده خیلی اتفاق افتاده خیلیا بگن این فصل سخته ولی برا من اسون بوده و حتی برعکسموفق باشین
-
mohammadhassan بله
درباره ریاضی حرفی نمیزنم چون براش تاپیک خیلی خوبی داریم :smiling_face_with_open_mouth:
یکی از دوستانی که رشتشون قبلا ریاضی بوده این تاپیک رو زدن.درباره فیزیک، مباحث پیش 2 مباحثی هستند که میشه خوند. اولای نوسان رو هم بهش اضافه کنید چون بهش مربوطه. حتی میشه کل نوسانم خوند!
نور هندسی فیزیک 1 رو هم میشه خوند.
از فیزیک 3 دو فصل آخر یعنی مغناطیس و القا هم راحت تر هستن نسبت به 2 فصل اول فیزیک 3
گرما رو هم میشه به این ها اضافه کرد.
این ها رو واقعا میشه خوند مخصوصا پیش 2، ولی پیش 2 رو باید خوب بخونید چون علی رغم سادگیش مخصوصا 2 فصل آخرش ازش سوالات سختی دادند.
اگر همه این ها رو خوب خوندید مثلا میتونید از الکتریسیته ساکن مبحث قانون کولن و میدان رو بخونید چون یه تست هم اونجا هست.
همه چی بستگی به خودتون داره. ولی پیشنهاد اینه که اول پیش 2 و فیزیک 1 و 2 فصل آخر فیزیک 3 رو بخونید. بعدش اگر رسیدید میتونید فشار رو هم اضافه کنید یا همونی که گفتم.
اگر از قبل چیزی رو دست و پا شکسته خوندید مخصوصا تو این مباحث پیشنهاد اینه که اول مسلط بشید و بعد مبحث جدید بخونید. -
mohammadhassan بله
درباره ریاضی حرفی نمیزنم چون براش تاپیک خیلی خوبی داریم :smiling_face_with_open_mouth:
یکی از دوستانی که رشتشون قبلا ریاضی بوده این تاپیک رو زدن.درباره فیزیک، مباحث پیش 2 مباحثی هستند که میشه خوند. اولای نوسان رو هم بهش اضافه کنید چون بهش مربوطه. حتی میشه کل نوسانم خوند!
نور هندسی فیزیک 1 رو هم میشه خوند.
از فیزیک 3 دو فصل آخر یعنی مغناطیس و القا هم راحت تر هستن نسبت به 2 فصل اول فیزیک 3
گرما رو هم میشه به این ها اضافه کرد.
این ها رو واقعا میشه خوند مخصوصا پیش 2، ولی پیش 2 رو باید خوب بخونید چون علی رغم سادگیش مخصوصا 2 فصل آخرش ازش سوالات سختی دادند.
اگر همه این ها رو خوب خوندید مثلا میتونید از الکتریسیته ساکن مبحث قانون کولن و میدان رو بخونید چون یه تست هم اونجا هست.
همه چی بستگی به خودتون داره. ولی پیشنهاد اینه که اول پیش 2 و فیزیک 1 و 2 فصل آخر فیزیک 3 رو بخونید. بعدش اگر رسیدید میتونید فشار رو هم اضافه کنید یا همونی که گفتم.
اگر از قبل چیزی رو دست و پا شکسته خوندید مخصوصا تو این مباحث پیشنهاد اینه که اول مسلط بشید و بعد مبحث جدید بخونید.mohammadhassan طبیعتا برای اجرای این برنامه باید وقت زیادی رو بزارید. چون 90 روز مونده پس باید تنوع مطالعاتی بالا باشه و تقریبا فیزیک رو هرروز بخونید!
این چیزی هم که گفتم از زبون خودم نبود بلکه از زبون مشاوران دلسوز و باسواد گفتم. -
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @ادمینmahtabservati
سلام برای اینکه بتونید رتبه خوبی بیارید باید تلاش کنید خیلی راحت بهتون بگم اگه بخونید واقعا تلاش کنید وقت بزارید دقت کنید و تست زیاد کار کنید زیر 10هزار که سهله زیر5هزار هم میشه آورد ولی اگه نخونیدو برنامه هایی که داریدو اجرا نکنید نمیارید هدفتونو بنویسید وبراش بجنگید وقتی تمام تلاشتونو کردید بی تردید نتیجه هم میگیرید.
به امید موفقیتتون -
اگه درستون کلا خوب باشه کار سختی نیس. یکیو میشناسم با منطقه دو و یه ماه خوندن 1300 شد. البته معدل دیپلمش 19 بود. دقیا از وقتی پیش دانشگاهی تموم شد تا روز قبل کنکور فقط خوند.
-
اگه درستون کلا خوب باشه کار سختی نیس. یکیو میشناسم با منطقه دو و یه ماه خوندن 1300 شد. البته معدل دیپلمش 19 بود. دقیا از وقتی پیش دانشگاهی تموم شد تا روز قبل کنکور فقط خوند.
-
mahtabservati
به نظر من
با اجازه بزرگترا
بـــــــــــــلــــــــــــــه
برید تو سایت قلم چی درصد و اینا هم می بینید که براش چقدر لازمه.اینطوری خودتون هم تقریبا آروم میشید -
چرا ناامیدی.؟ بودن کسایی که حتی از بعد از13 فروردین شروع به خوندن درسا کردن و رنبه 200 و سه رقمی اورن الان وقت ناامید شدن نیست چرا این چند ماه اخر خیلی خیلی میتونه تو رتبت تاثیر بزاره الان ناامید نباش فکر کن به وقتایی که گذاشتی و خوندی حتی 1 ساعتی که از خوشگذرونیان گذشتی الان وقت ناامید شدن نیست دوست من.تلاشتو بکن قطعا موفق میشی.