چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گما:blush:ولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گما:blush:ولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
sohrab وای فای همسایه
یکی از بهترین کارهایی بودش ک هزینه رو به صفر رسوندم !!
:joy: -
آقا سهراب عزیز!من میگم این کیفیت عالی رو آپ نکنین!خیلیا دانلود نمیکنن!یه گیگه!همون دوتا کیفیت به نظرم خوبه!
-
نه ولی اقا سهراب من که از یه موقع به بعد کیفیت پایین دانلود میکردم..
و به بقیه هم میدادم ک اونا هم مجبور نشن برن هزینه کنن... -
آقا سهراب عزیز!من میگم این کیفیت عالی رو آپ نکنین!خیلیا دانلود نمیکنن!یه گیگه!همون دوتا کیفیت به نظرم خوبه!
@Dr.Bernosi در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
با دانلود نکردن کیفیت عالی هزینه رو کاهش دادی ؟ شما داری کیفیت 480 ( بالا ) رو دانلود می کنی، ماهی چقدر پول نت میدی براش ؟ چی کار کردی که کمش کنی ؟ مثلا شبا دانلود می کنی ؟ بیشتر توضیح بده
کیفیت عالی برای مناطق روستایی هست که با ویدیو پرژکتور نگاه می کنند!
-
sohrab
من سعی میکنم از اینترنت رایگان که از 2_7 صبحه استفاده کنم😂😂😂😂( فکر اقتصادی یه اصفهانی)
حجم فیلما بالاعه واسه همین خیلی مصرف میشه ولی خو نسبت به زمانی که دارن خیلی خوبه حجمشون -
نه ولی اقا سهراب من که از یه موقع به بعد کیفیت پایین دانلود میکردم..
و به بقیه هم میدادم ک اونا هم مجبور نشن برن هزینه کنن... -
sohrab
من سعی میکنم از اینترنت رایگان که از 2_7 صبحه استفاده کنم😂😂😂😂( فکر اقتصادی یه اصفهانی)
حجم فیلما بالاعه واسه همین خیلی مصرف میشه ولی خو نسبت به زمانی که دارن خیلی خوبه حجمشون -
@reza77 حدودا ماهی چقدر هزینه می کردی ؟
اگه من راه حلم رو بگم دیگه لازم نیست بهشون بدی چون هزینه نمی کنند :blush:
پسر یعنی خلاق تر از من هنوز پیدا نشده :stuck_out_tongue_winking_eye:بقیه کوشن پس! بیان بگید چقدر هزینه کردید ؟!
sohrab
منک ماهی 155.000 هزار ریال هزینه مخابرات میدم
ولی بی صبرانه منتظرم پیشنهاد شما بشنوم -
sohrab
منک ماهی 155.000 هزار ریال هزینه مخابرات میدم
ولی بی صبرانه منتظرم پیشنهاد شما بشنوم -
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم :joy:
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم :joy:
عچب!خخخخخخخخخ!دمتون گرم!منم حدودا 100 اینا
-
-
تقریبا!الیته چیزای دیگه هم هسش دیگه!
-
roz در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
سلام
منم شبانه میزدم بیشترچقدر هزینه ی شما می شد ؟ ماهیانه!
-
شما راه حلو بگو ببینیم چچوریه!خخخ
-
-
همون شبانه دیگه!
-
همون شبانه دیگه!