سوال قلمچی امروزه که غلط گرفته این عبارت رو میشه یکی توضیح بده چرا؟
-

-
Elay Eslami سلام
هورمون ساقهزا : سیتوکینین
هورمون ریشهزا : اکسینجاشونو اشتباه نوشته
اونی که توی نورگرایی نقش داره اکسین هست -
سلام
هورمون ساقه زایی سیتوکینینه که با تحریک تقسیم یاختهای و ایجاد سلولهای جدید این کار رو انجام میدههورمون ریشهزایی هم اکسینه. اکسین تو بحث نورگرایی، عملکردش اینجوریه که میاد باعث رشد طولی یاخته تو قسمت سایه میشه
یکی رشد رو تحریک میکنه و اون یکی تقسیم رو! پس عملکردشون متفاوته
-
سلام
هورمون ساقه زایی سیتوکینینه که با تحریک تقسیم یاختهای و ایجاد سلولهای جدید این کار رو انجام میدههورمون ریشهزایی هم اکسینه. اکسین تو بحث نورگرایی، عملکردش اینجوریه که میاد باعث رشد طولی یاخته تو قسمت سایه میشه
تو متن کتاب هست این نکته:

تو عبارتی که قلمچی داده، ویرگول رو اگه از اونجا برداری ببری بذاری بعد از "نورگرایی"
و زیر "از طریق تحریک تقسیم یاختهها" هم یه خط بکشی، متوجه منظورش میشی -
سلام
Anzw 18 پس عبارت نباید درسته باشه؟
-
Elay Eslami سلام
هورمون ساقهزا : سیتوکینین
هورمون ریشهزا : اکسینجاشونو اشتباه نوشته
اونی که توی نورگرایی نقش داره اکسین هستwandering پس عبارت درست میشه؟
-
wandering پس عبارت درست میشه؟
Elay Eslami عبارتو اشتباه متوجه شدم
..
نمیدونم
با توضیحاتی که دادن منم حس کردم درسته -
این پست پاک شده!
-
Anzw 18 پس عبارت نباید درسته باشه؟
Elay Eslami خب درسته دیگه
-
خب انگار من یه چیزی رو اشتباه متوجه شدم! فکر میکردم که این عبارت رو از پاسخنامه برداشتی و درست بودنش رو توجیه کردم برات!
Elay Eslami -

تو عبارتی که قلمچی داده، ویرگول رو اگه از اونجا برداری ببری بذاری بعد از "نورگرایی"
و زیر "از طریق تحریک تقسیم یاختهها" هم یه خط بکشی، متوجه منظورش میشیاین پست پاک شده! -

و زیر "از طریق تحریک تقسیم یاختهها" هم یه خط بکشی، متوجه منظورش میشیپس این کاری که آخرش برای فهمیدن منظور گفتم رو انجام نده چون منظور سوال رو کاملا مطابق با منظور من تغییر میدی😂 (سبحان الله😂!)
من داشتم درست بودنش رو توجیه میکردم برات😂!الان باید بیایی بگی که نه چون اصلا اون کار اکسین با تحریک تقسیم نیست و رشد طولیه، همون تیکه از عبارت غلط میشه و به مرحلهی مقایسه نمیرسی اصلا. عملکرد هورمون ریشه زایی در نورگرایی اصلا از طریق تحریک تقسیم یاختهها نیست که بخوای بعدش هم بیایی مقایسه کنی ببینی سیتوکینین برخلاف اونه یا همانند اون
-
Elay Eslami سلام
پاسخ نامشو میفرستی؟ -
Elay Eslami وای این از اوناست که باید بگی اصلا چرا اومده اسم از تقسیم سلولی واسه اکسین آورده
بعد بگی غلطه:/
یعنی انگار حتی اجازه نداری از جهت تقسیم یاخته ای سیتوکینین رو با اکسین مقایسه کنی...
بدی این تستا اینه که همه ی طراحا به یه چشم نگاش نمیکنن