بیوشیمی و دیگر هیچ
-
سلام قشنگا
اومدم با یه تاپیک و سوال خیلی خیلی حیاتی🥲
بچهها من از اول ترم، واقعا چیز درست حسابیای از بیوشیمی نخوندم. همون یه ذرهای هم که خوندم، واقعا خوندنی حساب نمیشد و الان خیلی راحت میتونم بگم که بیوشیمی رو شروع نکردم:)))))!
و زنگ خطر اینه که تا سه هفته بعد امتحاناتمون شروع میشن و من این درس رو باید کنار باقی درسای نخوندهم تا آخر خرداد جمع کنم🤦♀️!
حالا ازتون کمک و مشورت میخوام💕
اصلا نمیدونم که چجوری باید شروع کنم و چجوری بخونم و خیلی نیاز به تجربههاتون دارم از خوندن این درس زیبااااا🙏🏻 برم سراغ یوتوب؟ اپارات؟ کتاب بخونم براش؟ هوش مصنوعی قراره بتونه این درس رو حل کنه؟ نمونه سوال باید بزنم براش؟ شما چی کار کردین با بیوشیمی؟
کل چیزیم که الان تو دستم دارم، جزوهی بچههای ترمای بالاتره که بعید میدونم برای فهمیدن کافی و مناسب باشه
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی -
سلام قشنگا
بچهها من از اول ترم، واقعا چیز درست حسابیای از بیوشیمی نخوندم. همون یه ذرهای هم که خوندم، واقعا خوندنی حساب نمیشد و الان خیلی راحت میتونم بگم که بیوشیمی رو شروع نکردم:)))))!
و زنگ خطر اینه که تا سه هفته بعد امتحاناتمون شروع میشن و من این درس رو باید کنار باقی درسای نخوندهم تا آخر خرداد جمع کنم🤦♀️!
اصلا نمیدونم که چجوری باید شروع کنم و چجوری بخونم و خیلی نیاز به تجربههاتون دارم از خوندن این درس زیبااااا🙏🏻 برم سراغ یوتوب؟ اپارات؟ کتاب بخونم براش؟ هوش مصنوعی قراره بتونه این درس رو حل کنه؟ نمونه سوال باید بزنم براش؟ شما چی کار کردین با بیوشیمی؟
کل چیزیم که الان تو دستم دارم، جزوهی بچههای ترمای بالاتره که بعید میدونم برای فهمیدن کافی و مناسب باشه
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی -
سلام قشنگا
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکیAnzw 18 مردسلطانی و دیگر هیچ دتر
*البته ک جزوه ترم بالاییارو هم بخون
اما برای یادگیری و فهم فیلمای مردسلطانی خداست -
Michael Vey Blue28 مرسیی عسلیا🌱
-
همون جزوه استاد خودت رو بخون چون از اون امتحان میگیره
هرجا نمیفهمی بده چت جی پی تی برات توضیح بده -
همون جزوه استاد خودت رو بخون چون از اون امتحان میگیره
هرجا نمیفهمی بده چت جی پی تی برات توضیح بده