مشاوره جامع شروع از صفر فروردين ماه همه ی رشته ها
-
من امسال کنکور سوممه ... من از ماه رمضان سال 94 دارم برای کنکور میخونم ولی الان از صفرم کمترم ... اینکه شما نوشتین میشه من منکرش نیستم ولی به سطح علمی خود دانش آموز بستگی داره ... من سطح علمی افتضاحی دارم به همین خاطر نمیتونم قبول بشم و درس بخونم ... حتی مشاور هم گرقتم ولی فایده ای نداشت ... الان حال روحی بدی دارم ...
با آرزوی موفقیت برای همه بچه ها ... -
منم مامایی ازاد میخوندم. این ترمو ،یعنی ترم 6 مرخصی گرفتم که واسه دارو بخونم، یه چیزایی خوندم ولی تست کار نکردم
-
ببخشید میشه راجع به ادبیات برنامه 75 روزه یه توضیحی بدید؟
جاهایی که نوشته درس 1-7 لغت و املا . تستای قرابشم بزنیم ؟؟؟ -
sabatj در مشاوره جامع شروع از صفر فروردين ماه همه ی رشته ها گفته است:
جاهایی که نوشته درس 1-7 لغت و املا . تستای قرابشم بزنیم ؟؟؟نه. برای قرابت جدا گذاشته
Drmehdi در مشاوره جامع شروع از صفر فروردين ماه همه ی رشته ها گفته است:
جاهایی که نوشته درس 1-7 لغت و املا . تستای قرابشم بزنیم ؟؟؟نه. برای قرابت جدا گذاشته
بله دیدم . ولی درس به درس نبود . کلی زدن تست قرابت
خودم تقسیم بندی کنم توی اون تایم ؟ -
Drmehdi در مشاوره جامع شروع از صفر فروردين ماه همه ی رشته ها گفته است:
بله دیدم . ولی درس به درس نبود . کلی زدن تست قرابت
خودم تقسیم بندی کنم توی اون تایم ؟ -
sabatj موفق باشی اجی دعاکن منم بتونم البته من یک مشکلاتی هست وگرنه به درس علاقه دارم ودرسمم خوبه موفق باشی
-
بچه توی این 70 روزی که مونده تا کنکور شاید بشه عمومی ها رو بالا زد ولی تخصصی رسیدن به درصد 30 یه چیز غیر ممکنه البته برای اونایی که ضعیفن .... من خودم از 17 فروردین شروع کردم ولی الان دیدم واقعا حجم درسا زیاده مثل زیست اصلا جمع نمیشه تا کنکور هر چقدر هم بعضی مباحثو حرف کنی باز نمیشه چون زیست ترکیبی سوال میدن موندم چیکار کنم ؟ این بار سومی هست که کنکور میدم
-
بچه توی این 70 روزی که مونده تا کنکور شاید بشه عمومی ها رو بالا زد ولی تخصصی رسیدن به درصد 30 یه چیز غیر ممکنه البته برای اونایی که ضعیفن .... من خودم از 17 فروردین شروع کردم ولی الان دیدم واقعا حجم درسا زیاده مثل زیست اصلا جمع نمیشه تا کنکور هر چقدر هم بعضی مباحثو حرف کنی باز نمیشه چون زیست ترکیبی سوال میدن موندم چیکار کنم ؟ این بار سومی هست که کنکور میدم
-
zeinab12 فصلای مهم رو اول بخون...مثلا 1تا4 و 11 سوم..1و8و9تا11 پیش..4و6و8 دوم...اینارو خوب بخون تستای کنکور و آزمونارو هم بزن...اینارو که خوندی بشین بقیه رو بخون
موفق باشی@dr-saraaa
@dr-saraaa در مشاوره جامع شروع از صفر فروردين ماه همه ی رشته ها گفته است:
zeinab12 فصلای مهم رو اول بخون...مثلا 1تا4 و 11 سوم..1و8و9تا11 پیش..4و6و8 دوم...اینارو خوب بخون تستای کنکور و آزمونارو هم بزن...اینارو که خوندی بشین بقیه رو بخون
موفق باشیواسه فیزیک چیکار کنم آخه هیچی بلد نیستم اومدم پیش دو رو بخونم دیدم هیچی ازش یاد ندارم باید وقت زیاد باشه تا مسلط بشم ...ممنون از راهنمایی
-
@dr-saraaa
@dr-saraaa در مشاوره جامع شروع از صفر فروردين ماه همه ی رشته ها گفته است:
موفق باشیواسه فیزیک چیکار کنم آخه هیچی بلد نیستم اومدم پیش دو رو بخونم دیدم هیچی ازش یاد ندارم باید وقت زیاد باشه تا مسلط بشم ...ممنون از راهنمایی
zeinab12
خب اگه هیچی نخوندی که به نظر من از نوسان به بعدو حتما بخون
با فیلمای آقای طلوعی یا دی وی دی های رهپویان(خوبن) یا هر چی که داری...
تستای کنکورو چند بار بزن که مسلط شی
پیش 2 آسونه ، درصد بیارم هست:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: حتما بخون
پیش 2رو وقتی مسلط شدی..برو سراغ مباحث پایه..آینه عدسی یا گرما یا 2فصل اخر سوم..و کلا هر چی که خودت میدونی
+خواهش میکنم:) -
zeinab12
پیش 2 آسونه ، درصد بیارم هست:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: حتما بخون
پیش 2رو وقتی مسلط شدی..برو سراغ مباحث پایه..آینه عدسی یا گرما یا 2فصل اخر سوم..و کلا هر چی که خودت میدونی
zeinab12
اینم یه برنامه 70 روزه :| البته هفته ی اولشه
http://s8.picofile.com/file/8323970376/barname1050.pdf.html
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل