Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. مشاوره زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی

مشاوره زیست شناسی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
17 دیدگاه‌ها 10 کاربران 880 بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mojtabah23M آفلاین
    mojtabah23M آفلاین
    mojtabah23
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mojtabah23 انجام شده

سلام
    من رشتم ریاضیه میخام سال 98 کنکور تجربی بدم زیستم صفره صفره!
    ازچه منابعی و کدوم فیلما استفاده کنم برای سه سال دبیرستان
    هدفم زدن بالای 80درصد هست
    هر توصیه ای که بدردم میخوره بگین ممنون🙏🏽
    دانش-آموزان-آلاء
    فارغ-التحصیلان-آلاء
    @

VictorKekeV 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • mojtabah23M mojtabah23

سلام
      من رشتم ریاضیه میخام سال 98 کنکور تجربی بدم زیستم صفره صفره!
      ازچه منابعی و کدوم فیلما استفاده کنم برای سه سال دبیرستان
      هدفم زدن بالای 80درصد هست
      هر توصیه ای که بدردم میخوره بگین ممنون🙏🏽
      دانش-آموزان-آلاء
      فارغ-التحصیلان-آلاء
      @

VictorKekeV آفلاین
      VictorKekeV آفلاین
      VictorKeke
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

mojtabah23
      سلام
      چون ریاضی هستی باید مسیرت با تجربی ها فرق داشته باشه
      در هر درسی، سه مرحله رو باید سپری کنی.
      آموزش، تمرین، تسلط
      برای آموزش زیست میتونی از ویدئوهای آلا استفاده کنی. پیشنهاد میکنم این مسیر رو طی کنی برای آموزش:
      ابتدا کتابها رو یک دور بخونی. فقط کتاب درسی. تا با مفاهیم و مطالب یک آشنایی کلی پیدا کنی. برای این مرحله حداکثر ده روژ وقت بذار. دقت کن که هدف آشنایی کلی هست.
      بعد، یک دور، با ویدئوهای آلا بخون زیست رو دقیق و مرتب. بدون تست! دقت کن فعلا در مرحله آموزش هستیم! تست زدن تو این مرحله نتیجه عکس میده.
      ویدئو ها رو اینطور میبینی که مثلا مبحث 1 رو ابتدا از کتاب میخونی خودت قبل از دیدن ویدئو و نکات مهم رو بررسی میکنی. فرق ایندور خوندن با دور اول اینه که کتاب رو به قصد یادگیری و واشکافی نکات میخونی. بار اول به قصد آشنایی میخوندی.
      بعد از خوندن مبحث 1 از کتاب، ویدئوی مربوط به اون مبحث رو ببین و نکاتی که دبیر میگه رو به کتاب اضافه کن. اگر نکته ای ترکیبی گفت که مطلبش در خاطرت نیست، بنویس باز. در دورهای بعدی کمکت میکنه.
      بعد از اینکه یک دور ویدئو ها رو دیدی، هنوز مرحله آموزش تموم نشده.
      آموزش مفهومی رو یاد گرفتی الان، آموزش ترکیبی مونده. مجموعه کتابهای فاگو زیست برای آموزش ترکیبی برای ما دانشآموزای ریاضی بهترین منبع هستن. از حجمشون اصلا نترس، گفتار کتاب خیلی روان و ساده س.
      خب، الان که کتاب رو خوندی، ویدئو دیدی، مرحله بعدی آموزش به کمک فاگو اینطوری خواهد بود:
      ابتدا یک مبحث رو از کتاب میخونی باز.
      بعد اون مبحث رو از فاگو دقیق میخونی و نکات رو توجه میکنی. دقت کن کدوم مطالب رو باهمدیگه ترکیب میکنه.
      بعد از فاگو، میری و یک منبع تستی انتخاب میکنی. خیلی سبز، الگو، برای این مرحله چندان فرقی ندارند. مطلبی که باید توجه کنی، اینه که یک سوم یا یک دوم تست ها رو حل کنی. خب چطور باید تست آموزشی بزنی؟ دقت کن ما هنوز در مرحله آموزش هستیم.
      تست آموزشی خیلی مهمه نحوه حلش. اگر رعایت نکنی، وقتت گرفته میشه، روحیه ت کم میشه، هیچی یاد نمیگیری. پس از وقتش نترس با دقت چیزایی که میگم رو انجام بده.
      یک سوم تست ها رو، حل میکنی. هر تست رو، تک تک گزینه هاش رو اژ روی کتاب پیدا میکنی. در اول اصلا پاسخ نامه نمیخونی. پس، گزینه ها رو توی کتاب پیدا میکنی و از روی کتاب کامل تست رو حل میکنی. بعد میبینی که درسته یا نه. اگه درست بود پاسخ نامه رو برای نظم دهی به ذهنت میخونی. اگر غلط بود، زود برمیگردی و باز بررسی میکنی غلطت رو پیدا کنی‌. اگر تنبلی کنی و خودت پاسخ نامه رو قبل از جواب دادن بخونی درصدت پیشرفت نمیکنه‌.
      خب، الان تازه مرحله آموزش ما تموم شده برای یک مبحث.یک بار هم جمع بندی میکنم:
      ابتدا کتاب رو سریع میخونی. بعد ویدئو ها. قبل از دیدن مبحث یک از ویدیو ها کتاب رو میخونی و بعد ویدئو رو میبینی. بعد میای قبل از خوندن فاگو کتاب رو میخونی و بعد فاگو رو میخونی. بعد میای تست آموزشی میزنی که بالا گفتم چطور.
      الان مرحله تمرینی تست:
      یک سوم دیگه از تست ها رو باید الان بزنیم. چطور؟ گوش کن:
      مبحث یک رو ابتدا از کتاب با دقت میخونی. نکات ترکیبی رو که یاد کرفتی و گوشه کنار کتاب نوشتی مرور میکنی. بعد میری تست ها رو میزنی، ولی زمان دار نه. بلکه اینبار هم تک تک گزینه ها رو تحلیل میکنی و در ابتدا پاسخ نامه نگاه نمیکنی به هیچ عنوان. برای تستی پنج دقیقه هم فکر کنی اشکالی نداره. هنوز داری یاد میگیری. بعد از پاسخ دهی به تست کلید رو نگاه میکنی. اگر درست بود، پاسخ نامه رو برای جمع بندی جواب میخونی. اگر غلط بود، باز فکر میکنی. اگر نمیتونی به یاد بیاری، کتاب رو باز میکنی و از کتاب پیدا میکنی و علامت میزنی مطلبی که فراموش کردی رو.
      پس مرحله تمرین هم اینطوری گذشت:
      کتاب رو میخونی. تست رو حل میکنی، اگر اصلا بلد نبودی اژ کتاب پیدا میکنی جواب تست رو. تحت هیچ حالتی اول از پاسخ نامه نمیخونی.
      مرحله تسلط، باید تست های زماندار بزنی.
      در این مرحله، که شباهت زیادی به مرحله تمرینی داره، همون کارها رو انجام میدی تقریبا، ولی با استراتژی متفاوت تر.باز کتاب رو میخونی، بعد تست ها رو میزنی و جوابشون رو روی کاغذ مینویسی. دقت کن برای بهبود یادگیری و تسلطت، هر تستی که جواب دادی ولی حس میکنی کامل مسلط نیستی رو علامت بزن. بعدها به درد میخوره. بعد از جواب دادن حدودا بیست یا سی تست، پاسخ ها رو چک میکنی. اگر درصدت کمتر از هشتاد بود، اون مبحث رو از روی کتاب مرور میکنی باز و سوالایی که غلط جواب دادی یا جواب ندادی رو بررسی کامل میکنی.
      بعد منبع تستی ت رو عوض میکنی. کتاب سه سطحی رو پیشنهاد میکنم که یک مقدار برای این مرحله تست های بهتری داره. آی کیو رو پیشنهاد نمیکنم که جز سردرگمی چیزی نداره برات.
      از این به بعد، فقط تست میزنی و تمرین میکنی.

Be a human
      Then Die
      انسان باش، و سپس بمیر!

VictorKekeV 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • VictorKekeV VictorKeke

mojtabah23
        سلام
        چون ریاضی هستی باید مسیرت با تجربی ها فرق داشته باشه
        در هر درسی، سه مرحله رو باید سپری کنی.
        آموزش، تمرین، تسلط
        برای آموزش زیست میتونی از ویدئوهای آلا استفاده کنی. پیشنهاد میکنم این مسیر رو طی کنی برای آموزش:
        ابتدا کتابها رو یک دور بخونی. فقط کتاب درسی. تا با مفاهیم و مطالب یک آشنایی کلی پیدا کنی. برای این مرحله حداکثر ده روژ وقت بذار. دقت کن که هدف آشنایی کلی هست.
        بعد، یک دور، با ویدئوهای آلا بخون زیست رو دقیق و مرتب. بدون تست! دقت کن فعلا در مرحله آموزش هستیم! تست زدن تو این مرحله نتیجه عکس میده.
        ویدئو ها رو اینطور میبینی که مثلا مبحث 1 رو ابتدا از کتاب میخونی خودت قبل از دیدن ویدئو و نکات مهم رو بررسی میکنی. فرق ایندور خوندن با دور اول اینه که کتاب رو به قصد یادگیری و واشکافی نکات میخونی. بار اول به قصد آشنایی میخوندی.
        بعد از خوندن مبحث 1 از کتاب، ویدئوی مربوط به اون مبحث رو ببین و نکاتی که دبیر میگه رو به کتاب اضافه کن. اگر نکته ای ترکیبی گفت که مطلبش در خاطرت نیست، بنویس باز. در دورهای بعدی کمکت میکنه.
        بعد از اینکه یک دور ویدئو ها رو دیدی، هنوز مرحله آموزش تموم نشده.
        آموزش مفهومی رو یاد گرفتی الان، آموزش ترکیبی مونده. مجموعه کتابهای فاگو زیست برای آموزش ترکیبی برای ما دانشآموزای ریاضی بهترین منبع هستن. از حجمشون اصلا نترس، گفتار کتاب خیلی روان و ساده س.
        خب، الان که کتاب رو خوندی، ویدئو دیدی، مرحله بعدی آموزش به کمک فاگو اینطوری خواهد بود:
        ابتدا یک مبحث رو از کتاب میخونی باز.
        بعد اون مبحث رو از فاگو دقیق میخونی و نکات رو توجه میکنی. دقت کن کدوم مطالب رو باهمدیگه ترکیب میکنه.
        بعد از فاگو، میری و یک منبع تستی انتخاب میکنی. خیلی سبز، الگو، برای این مرحله چندان فرقی ندارند. مطلبی که باید توجه کنی، اینه که یک سوم یا یک دوم تست ها رو حل کنی. خب چطور باید تست آموزشی بزنی؟ دقت کن ما هنوز در مرحله آموزش هستیم.
        تست آموزشی خیلی مهمه نحوه حلش. اگر رعایت نکنی، وقتت گرفته میشه، روحیه ت کم میشه، هیچی یاد نمیگیری. پس از وقتش نترس با دقت چیزایی که میگم رو انجام بده.
        یک سوم تست ها رو، حل میکنی. هر تست رو، تک تک گزینه هاش رو اژ روی کتاب پیدا میکنی. در اول اصلا پاسخ نامه نمیخونی. پس، گزینه ها رو توی کتاب پیدا میکنی و از روی کتاب کامل تست رو حل میکنی. بعد میبینی که درسته یا نه. اگه درست بود پاسخ نامه رو برای نظم دهی به ذهنت میخونی. اگر غلط بود، زود برمیگردی و باز بررسی میکنی غلطت رو پیدا کنی‌. اگر تنبلی کنی و خودت پاسخ نامه رو قبل از جواب دادن بخونی درصدت پیشرفت نمیکنه‌.
        خب، الان تازه مرحله آموزش ما تموم شده برای یک مبحث.یک بار هم جمع بندی میکنم:
        ابتدا کتاب رو سریع میخونی. بعد ویدئو ها. قبل از دیدن مبحث یک از ویدیو ها کتاب رو میخونی و بعد ویدئو رو میبینی. بعد میای قبل از خوندن فاگو کتاب رو میخونی و بعد فاگو رو میخونی. بعد میای تست آموزشی میزنی که بالا گفتم چطور.
        الان مرحله تمرینی تست:
        یک سوم دیگه از تست ها رو باید الان بزنیم. چطور؟ گوش کن:
        مبحث یک رو ابتدا از کتاب با دقت میخونی. نکات ترکیبی رو که یاد کرفتی و گوشه کنار کتاب نوشتی مرور میکنی. بعد میری تست ها رو میزنی، ولی زمان دار نه. بلکه اینبار هم تک تک گزینه ها رو تحلیل میکنی و در ابتدا پاسخ نامه نگاه نمیکنی به هیچ عنوان. برای تستی پنج دقیقه هم فکر کنی اشکالی نداره. هنوز داری یاد میگیری. بعد از پاسخ دهی به تست کلید رو نگاه میکنی. اگر درست بود، پاسخ نامه رو برای جمع بندی جواب میخونی. اگر غلط بود، باز فکر میکنی. اگر نمیتونی به یاد بیاری، کتاب رو باز میکنی و از کتاب پیدا میکنی و علامت میزنی مطلبی که فراموش کردی رو.
        پس مرحله تمرین هم اینطوری گذشت:
        کتاب رو میخونی. تست رو حل میکنی، اگر اصلا بلد نبودی اژ کتاب پیدا میکنی جواب تست رو. تحت هیچ حالتی اول از پاسخ نامه نمیخونی.
        مرحله تسلط، باید تست های زماندار بزنی.
        در این مرحله، که شباهت زیادی به مرحله تمرینی داره، همون کارها رو انجام میدی تقریبا، ولی با استراتژی متفاوت تر.باز کتاب رو میخونی، بعد تست ها رو میزنی و جوابشون رو روی کاغذ مینویسی. دقت کن برای بهبود یادگیری و تسلطت، هر تستی که جواب دادی ولی حس میکنی کامل مسلط نیستی رو علامت بزن. بعدها به درد میخوره. بعد از جواب دادن حدودا بیست یا سی تست، پاسخ ها رو چک میکنی. اگر درصدت کمتر از هشتاد بود، اون مبحث رو از روی کتاب مرور میکنی باز و سوالایی که غلط جواب دادی یا جواب ندادی رو بررسی کامل میکنی.
        بعد منبع تستی ت رو عوض میکنی. کتاب سه سطحی رو پیشنهاد میکنم که یک مقدار برای این مرحله تست های بهتری داره. آی کیو رو پیشنهاد نمیکنم که جز سردرگمی چیزی نداره برات.
        از این به بعد، فقط تست میزنی و تمرین میکنی.

VictorKekeV آفلاین
        VictorKekeV آفلاین
        VictorKeke

VictorKeke
        باز اگه سوالی بود خصوصی پیام بده

Be a human
        Then Die
        انسان باش، و سپس بمیر!

mojtabah23M 2 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • VictorKekeV VictorKeke

VictorKeke

mojtabah23M آفلاین
          mojtabah23M آفلاین
          mojtabah23
          دانش آموزان آلاء

VictorKeke عالی بود دمت گرم🙏🏼

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • VictorKekeV VictorKeke

VictorKeke

mojtabah23M آفلاین
            mojtabah23M آفلاین
            mojtabah23
            دانش آموزان آلاء

VictorKeke
            به ترتیب سال بخونم یعنی دوم. سوم.چهارم ؟

Omid AsiaO VictorKekeV 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • mojtabah23M mojtabah23

VictorKeke

Omid AsiaO آفلاین
              Omid AsiaO آفلاین
              Omid Asia

mojtabah23 بله زیست رو باید از دوم خواند تا همه مطالبش جا بیفته

🌟مردم بابت ضعف هات ازت متنفر نیستن

🌟اونا به خاطر قدرت و توانایی هات ازت متنفرن

😜پس سعی کن قوی باشی و به نظر دیگران اهمیت ندی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • mojtabah23M mojtabah23

VictorKeke

VictorKekeV آفلاین
                VictorKekeV آفلاین
                VictorKeke

mojtabah23
                دور اول که کتابارو میخونی آره
                دور دوم که ویدئو میبینی و دور سوم که فاگو میخونی، خودشون ترکیب کردن
                در ضمن، یه جمع بندی نهایی هم هست که بعدا بپرس میگم الان زوده

Be a human
                Then Die
                انسان باش، و سپس بمیر!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • S آفلاین
                  S آفلاین
                  Shayan98_sa
                  فارغ التحصیلان آلاء
                  این پست پاک شده!
                  AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • S Shayan98_sa

این پست پاک شده!

AmirbernosiA آفلاین
                    AmirbernosiA آفلاین
                    Amirbernosi
                    این پست پاک شده!
                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • M آفلاین
                      M آفلاین
                      missdiba

سلام جناب victorkeke ببخشید منم سوال دارم: ۱) تو این روشی که گفتید به نظرتون خیلی زمان نمیگیره؟!؟! (چون من خودم تقریبا ۱ ماه هست که دارم فقط فصل ۱ زیست رو تقریبا اینطوری میخونم ولی خوب همونطور که گفتم ۱ ماه وقت گرفت.منم رشته ام ریاضی بوده و برای کنکور ۹۷ زیست رو خوندم ولی نه اینطوری عمیق) ۲)به نظرتون استاد پازوکی بهترن یا استاد رحیمی؟!؟! ۳) الان این روشی که گفتید برای خودتون هر فصل چقدر زمان میبره؟!؟! ببخشید سوالام زیاد شدن.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • ع آفلاین
                        ع آفلاین
                        علیم
                        دانش آموزان آلاء

missdiba mojtabah23 اونایی که رشته شون ریاضی بوده و اشنایی با زیست ندارن بنظرم بافاگو شروع کنن. خیلی خوب میتونین درس و مفاهیم رو متوجه بشن و ابهامات و تناقضات کتاب هم بررسی کرده بعد از این که به ی تسلطی رسیدین الگو بخرین

mojtabah23M M mriawM 3 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • ع علیم

missdiba mojtabah23 اونایی که رشته شون ریاضی بوده و اشنایی با زیست ندارن بنظرم بافاگو شروع کنن. خیلی خوب میتونین درس و مفاهیم رو متوجه بشن و ابهامات و تناقضات کتاب هم بررسی کرده بعد از این که به ی تسلطی رسیدین الگو بخرین

mojtabah23M آفلاین
                          mojtabah23M آفلاین
                          mojtabah23
                          دانش آموزان آلاء

علیم
                          سلام ممنون
                          ولی به نظرمن کتاب و سوالات کنکور بشدت کافیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • elhame.HE آفلاین
                            elhame.HE آفلاین
                            elhame.H
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط elhame.H انجام شده

فکرنکنم بتونی تو یکسال و بدون امادگی قبلی زیست و ۸۰بزنی.البته میشه ها ولی تلاش فراوان میخاد.و با توجه ب تجربه های خودم کتابو خوب خوب بخون وقتیم میخونی تجزیه تحلیل کن براخودت.چون سوالای زیست مفهومیه اصولا
                            ایشالا موفق بشی😎😎😎

Don't be scared to close your eyes

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • ع علیم

M آفلاین
                              M آفلاین
                              missdiba

بله کتاب فاگو خیلی خوبه باهاتون موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • M آفلاین
                                M آفلاین
                                missdiba

علیم در مشاوره زیست شناسی گفته است:

mojtabah23

عذر میخوام اشتباهی ریپلی کردم. mojtabah23

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Fari_ZF آفلاین
                                  Fari_ZF آفلاین
                                  Fari_Z
                                  دانش آموزان آلاء

سلام
                                  به نظر من باید خیلی تلاش کنید...من فیلمی تماشا نمیکنم تو کلاس ثبت نام کردم چون زیست منم زیر صفره.
                                  منابع به نظرم کتاب های فاگو خیلی سبز و میکرو گاج
                                  و اینکه روش خوندن زیست نیاز به دقت خیلی بالا و تحلیل جمله های کتاب هستش و بعد اینکه متوجه شدین سعی کنین با استفاده از تحلیل هاتون فصل هارو بهم ربط بدین و فقط تمرین و تکرار داشته باشین.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • ع علیم

mriawM آفلاین
                                    mriawM آفلاین
                                    mriaw
                                    انسانی

علیم در مشاوره زیست شناسی گفته است:

سلام من رشتم تجربی عه ولی زیستم اصلا خوب نیست ینی در حد صفره.کتاب فاگو برای منم مناسبه؟بخرم؟

یکـی کهـ عَــرَبیـش خــوبهـ به خـُـدا بِگـِـه بَسـِّـهـ :))

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                    • اولین پست