برنامه دو ماهه کنکور(ریاضی)
-
سلام خدمت دوستان گرامی.من تا الان تنبلی کردم و خودم رو خیلی سرزنش کردم اما گقتم دبگه بسه.از دوستان تقاضا دارم یه برنامه دو ماهه به من بدن
یه سوال هم داشتم راجبه همایش ها.منی که صفرم همایش دیفرانسیل یا شیمی و... به دردم میخوره؟
من باید تهران یه دانشگاه سراسری قبول شم وگرنه خانواده نمیزاره شهرستان برم و باید برم سربازی -
صبح بخیر!!
-
الان برنامه ریختن کمی سخته بستگی به ویژگی های فردی خودتون داره ،پیش زمینه ای دارید یا نه ؟ مثلا تو دروس اختصاصی پایه قوی دارین یا نه ، یا اصلا تست زدین
-
دانشگاه سراسری تو تهران باید به زیر 2000 اینا فکر کنید ،میتونید برید تو سایت قلمچی ببینید با چه درصدایی حدود رتبتون زیر 2000 میشه
-
صبح بخیر!!
donya bivafa تو عادت داری توی تاپیک ها تیکه پرونی بکنی؟
-
سلام خدمت دوستان گرامی.من تا الان تنبلی کردم و خودم رو خیلی سرزنش کردم اما گقتم دبگه بسه.از دوستان تقاضا دارم یه برنامه دو ماهه به من بدن
یه سوال هم داشتم راجبه همایش ها.منی که صفرم همایش دیفرانسیل یا شیمی و... به دردم میخوره؟
من باید تهران یه دانشگاه سراسری قبول شم وگرنه خانواده نمیزاره شهرستان برم و باید برم سربازیahmadrezas2 توی نت کانال دکتر افشار سرچ کن ایشون برای این دو ماه مطالب تست خیز و روان برای رشته تجربی و ریاضی فیزیک همینطور انسانی گذاشتند..اون ویس پیدا کن گوش کن برای خودت برنامه بچین...انشالله ک موفق میشی
-
الان برنامه ریختن کمی سخته بستگی به ویژگی های فردی خودتون داره ،پیش زمینه ای دارید یا نه ؟ مثلا تو دروس اختصاصی پایه قوی دارین یا نه ، یا اصلا تست زدین
@mahdis127 پیش زمینه هیچی
-
ahmadrezas2 توی نت کانال دکتر افشار سرچ کن ایشون برای این دو ماه مطالب تست خیز و روان برای رشته تجربی و ریاضی فیزیک همینطور انسانی گذاشتند..اون ویس پیدا کن گوش کن برای خودت برنامه بچین...انشالله ک موفق میشی
@dr-sogand-77 پیداش کردم ممنون فقط یه سوال دیگه به نظر شما تست باید چجوری بزنم؟مثلا صبر کنم کل مبحث مثلثات تموم شه بعد تست بزنم یا تیکه تیکه؟
هرشب باید همه درسا رو تست بزنم؟ -
@dr-sogand-77 پیداش کردم ممنون فقط یه سوال دیگه به نظر شما تست باید چجوری بزنم؟مثلا صبر کنم کل مبحث مثلثات تموم شه بعد تست بزنم یا تیکه تیکه؟
هرشب باید همه درسا رو تست بزنم؟ahmadrezas2 تو اختصاصیا هرچقد میخوتی همون روز براش تست کار کن ،حداقل 10 تا برای هرتیکه تا مطلب برات جا بیفته
-
ahmadrezas2 تو اختصاصیا هرچقد میخوتی همون روز براش تست کار کن ،حداقل 10 تا برای هرتیکه تا مطلب برات جا بیفته
@mahdis127 اهان ممنون از راهنماییون.مثلا تو درس دیفرانسیل میتونم مستقیم از همایش های استاد ثابتی استفاده کنم؟
همینطور فیزیک و شیمی -
@mahdis127 اهان ممنون از راهنماییون.مثلا تو درس دیفرانسیل میتونم مستقیم از همایش های استاد ثابتی استفاده کنم؟
همینطور فیزیک و شیمیahmadrezas2 من عادت دارم فصلمو تموم کنم بعد تست بزنم..اینجوری بهتر میفهمم تا بخوام مبحثی یاهمون تیکه به تیکه تست بزنم ..اینجوری کل مطلب مطالعه شده وبا تست برام جامیوفته وکامل میشه حالا شمارو نمیدونم میتونی هردو روش امتحان کنی ببینی باکدوم راحتی من وقتی تیکه ب تیکه یا مبحث به مبحث بخام تست بزنم همش استرس قسمت بعد دارم ک نخوندم و...اینجوری خیالم راحتره..
-
هرشب باید همه درسا رو تست بزنم؟ahmadrezas2 من هرشب تست نمیزنم البته بسته به نوع درسش مثلا دینی وقتی مطالعم تموم شد همون لحظه میرم سراغ تست یا ادبیات یا عربی به همین روش ولی دروس اختصاصیم یک فصل کامل مطالعه میکنم وقتی ک تموم شد میرم سراغ تست..الزاما هرشب تست نمیزنم چون ممکنه مبحثی که انتخاب کردم مطالعه اش هنوز تموم نشده باشه.من روشم اینه ازکارمم راضی ام بازدهی خوبی ام دارم بستگی بخودتون داره
-
همینطور فیزیک و شیمیahmadrezas2 راستش من حتی یه جلسه هم از دیفرانسیل اقای ثابتی استفاده نکردم ،و نمی دونم همایششون کامله یا صفر تا صد
-
چون شما رشتتون ریاضیه من خیلی توصیه نمی کنم واسه شیمی الان خیلی وقت بذارین و فیلم ببینین ، درسنامه مبتکران خوب و کامله ،فیل شیمی مبتکرانم خیلی خوب و مفید توضیح میده خیلی سریعتر از فیلم جواب میده ،واسه تستم بهترین منبع تستای کنکوره ، و اگه میخواین شیمی رو خیلی مسلط باشین و سطح بالتر کار کنین من ای کیو و به خصوص سه سطحی قلمچی رو توصیه میکنم ، سه سطحی هم حجم کمی داره هم کیفیت بالا سوالاش اکثرا متوسط رو به بالان ،اگه به درصد بالای 70 تو شیمی فک میکنین این پیشنهاد منه
-
تا اینجا از راهنمایی هاتون ممنونم.با توجه به اینکه 67 68 روز تا کنکور مونه به نظرتون چند روز رو بزارم برای مطالعه و چند روز برای جمع بندی؟
-
تا اینجا از راهنمایی هاتون ممنونم.با توجه به اینکه 67 68 روز تا کنکور مونه به نظرتون چند روز رو بزارم برای مطالعه و چند روز برای جمع بندی؟
ahmadrezas2 الان دیگه فرصت جمعبندی به اون معنا وجود نداره باید جمعبندی شناور انجام بدی...یعنی مطالعه تست و هر سه روز یکبار یک ازمون جامع بزنی که مطالب قبلی مرور و دوره بشه الان باید یجوری بخونی که دیگه احتیاجی به دوره نداشته باشی ..
-
من باید تهران یه دانشگاه سراسری قبول شم وگرنه خانواده نمیزاره شهرستان برم و باید برم سربازیahmadrezas2 از برنامه ۷۰ روزه خاتم الانبیا استفاده کن منم تا چند روز پیش نخونده بودم تازه شروع کردم
-
ahmadrezas2 از برنامه ۷۰ روزه خاتم الانبیا استفاده کن منم تا چند روز پیش نخونده بودم تازه شروع کردم
fatemehahmadi99 بنظرم شماام خودت ازاین برنامه استفاده نکن برو توی نت کانال دکتر افشار پیدا کن ویسشو گوش بده اگه ویس دو نیم ماهشو گوش بدی میتونی همه دروس حدود ۵۰درصد بزنی...این خودش یعنی بدست اوردن یه رتبه خوب..
-
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم انشاالله موفقیت هممون.
-
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم انشاالله موفقیت هممون.
ahmadrezas2 ممنون امیدوارم حرفای من و دوستان به دردتون بخوره