جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
ExOrt دقیقا حرفتون درسته منم نگفتم اشتباه میکنین من گفتم کتاب خودش دو دل مونده وگرنه همه ما میدونیم کوچکترین جاندار برای بقای خودش نیاز به تنظیم محیط درونی داره
@shayan_19
به نظر من اونجایی که گفته هومستءازی برای پرسلولی ها هستش چون موضوع بحثش پرسلولی ها هستن و شواهد موجود بیشتر بر بودن هومستءازی هست برای بقیه نه نبودنشدر ضمن اون ناحیه نکلوءیدی هست یعنی مانند هسته نه نکلوتیدی ( مانند نکلوتیدی؟) صرفا جهت شوخی بود
-
@dr-bernosi
@shayan_19
در رابطه با هومستازی در ابتدا فصل ویروس های جاندار موجودی معرفی میکنه که دارای 4 ویژگی تولید مثل متابولیسم رشد و هومستءازی و پس هر موجودی رو که جاندار بنامیم باید این 4 ویژگی داشته باشه که کوچکترین جاندار باکتری بوده و تک سلولی میباشد و اگر قرار بود هومستءازی برای جانداران پرسلولی باشه اونوقت نباید تک سلولی ها را جاندار بنامیم
در رابطه با فصل 7 زیست یک که از کلمه جانداران پرسلولی استفاده کرده خوب چون بحث فصل پرسلولی ها هستن شایدم من اشتباه میکنم
در رابطه با شبیه و مانند هم شرمندهExOrt در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
@dr-bernosi
@shayan_19
در رابطه با هومستازی در ابتدا فصل ویروس های جاندار موجودی معرفی میکنه که دارای 4 ویژگی تولید مثل متابولیسم رشد و هومستءازی و پس هر موجودی رو که جاندار بنامیم باید این 4 ویژگی داشته باشه که کوچکترین جاندار باکتری بوده و تک سلولی میباشد و اگر قرار بود هومستءازی برای جانداران پرسلولی باشه اونوقت نباید تک سلولی ها را جاندار بنامیم
در رابطه با فصل 7 زیست یک که از کلمه جانداران پرسلولی استفاده کرده خوب چون بحث فصل پرسلولی ها هستن شایدم من اشتباه میکنم
در رابطه با شبیه و مانند هم شرمندهدرسته و منطقی ولی خب چیزی که تو کنکور و کتاب درسی میاد مقدم بر منطقه! در اصل ما رو یه جور ربات فرض کردن که یچیزی بدن بهمون و همون رو ازمون بخوان بدون اینکه بخوایم درموردش فکر کنیم :|
-
ExOrt البته میدونی کتاب گفته مجموعه اعمالی که در جانداران پرسلولی برای ...... انجام می شود هومئوستازیه
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشن -
ExOrt البته میدونی کتاب گفته مجموعه اعمالی که در جانداران پرسلولی برای ...... انجام می شود هومئوستازیه
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشن -
خوشحالم که ابهام کتاب رفع شد.
-
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشن@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشنداداش شما که گفتی دبیری میدونی چی به چیه؟ تو رفرنسا چی گفته شده؟
-
آخه جالبیش اینه که گفته مجموعه اعمالی که برای حفظ محیط داخلی بعد از یه طرف فصل 3 پیش گفته محیط داخلی برای پرسلولی هایه از طرف دیگه فصل 2 زیست یک از کلمه محیط درونی برای پارامسی که تک سلولی استفاده کرده
ExOrt در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
آخه جالبیش اینه که گفته مجموعه اعمالی که برای حفظ محیط داخلی بعد از یه طرف فصل 3 پیش گفته محیط داخلی برای پرسلولی هایه از طرف دیگه فصل 2 زیست یک از کلمه محیط درونی برای پارامسی که تک سلولی استفاده کرده
کتاب از این سوتیا کم نداره خب :|
-
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
شاید واسه تک سلولی ها لفظ دیگ ای داریم ک کتاب مطرح نکرده و اون حرفش میتونه این باشه که اون اعمال تو پرسلولی با اون اصطلاح مجموعا صدا زده میشنداداش شما که گفتی دبیری میدونی چی به چیه؟ تو رفرنسا چی گفته شده؟
-
@dr-bernosi من گفتم دبیرم؟
Wtf :|اشتباه تگ شدی شما :|
@shayan_19 مخاطبم بود -
محیط داخلی رو برا تک سلولی احتمالا کتاب سیتوپلاسم فرض کرده البته اینم استدلال خوبی نیست چون کتاب باز نکرده مفهومو نمیتونم الکی نظر بدم چون نیاز نیست بچه ها تو عمق این مطلب فرو برن
انرژیتونو بزارین رو چیزایی ک میاد سعی کنید هرروز ۵۰ تا تست بزنید تا مهارتتون بره بالا
چون حاشیه ی زیست هیچ کمکی بهتون نمیکنه بچسبید به اصل مطلب تا دوماه بعد موفق باشین ن پشیمون از صرف زمان رو چیزایی که ارزش نداشت -
کتاب از این سوتیا کم نداره خب :|
-
@dr-bernosi
خوب اینو چی میگی
پادتن ها مولکول های دفاعی بدن هستند که توسط گلبول های سفید خون ساخته میشوند (زیست یک فصل 2)
پلاسموسیت ها پروتئین های به نام پادتن ترشح می کنند ( زیست 2 فصل آینده 1)
نتیجه پلاسموسیت ها گلبول سفید هستند :|ExOrt در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
@dr-bernosi
خوب اینو چی میگی
پادتن ها مولکول های دفاعی بدن هستند که توسط گلبول های سفید خون ساخته میشوند (زیست یک فصل 2)
پلاسموسیت ها پروتئین های به نام پادتن ترشح می کنند ( زیست 2 فصل آینده 1)
نتیجه پلاسموسیت ها گلبول سفید هستند :|کاملا درسته خب :|
-
محیط داخلی رو برا تک سلولی احتمالا کتاب سیتوپلاسم فرض کرده البته اینم استدلال خوبی نیست چون کتاب باز نکرده مفهومو نمیتونم الکی نظر بدم چون نیاز نیست بچه ها تو عمق این مطلب فرو برن
انرژیتونو بزارین رو چیزایی ک میاد سعی کنید هرروز ۵۰ تا تست بزنید تا مهارتتون بره بالا
چون حاشیه ی زیست هیچ کمکی بهتون نمیکنه بچسبید به اصل مطلب تا دوماه بعد موفق باشین ن پشیمون از صرف زمان رو چیزایی که ارزش نداشت -
@shayan_19
الان سیتوپلاسم=سیتوسل + اندامک ها بجز هسته؟
اینم کتاب ابهام داره -
هسته خودش اندامکه دوست عزیزم
-
هسته خودش اندامکه دوست عزیزم
-
بله دیگ همه چی بجز غشا و هسته جز سیتوپلاسمه
-
خدایی اگه مشکل فصل سلول هست چنتا جاش بیشتر مهم نیس اونم مشخصه یکی شبکه اندوپلاسمی یکی هم عبور مواد اگه بخواد تو 97 سوال بیاد همینه
-
بله دیگ همه چی بجز غشا و هسته جز سیتوپلاسمه