سوال ازمون ۳۱ فروردین قلمچی
-
@zohre-nowrouzi در سوال ازمون ۳۱ فروردین قلمچی گفته است:
یه کار جالب تر دیگه ایم که کردم نوشتم ۴۸+۱۶=۶۰
فک کنم حالم خیلی بد باشه
یه چی بگم همین از مون یه سوال براکت داشت خلاصه میشد منفی دو منهای دو که نوشتم صفر کلی وقتم گرفت هی جواب پیدا نمی کردم
سوتی بعدی ۳۶ تقسیم بر ایکس به توان دو بود البته نه این ازمون به جای ایکس باید سه میزاشتم هی حاصلم می شد شیش بعد جواب کل به دست نمی اومد
۳۶تقسیم بر سه به توان دو =شش
یاد بگیرید@zahra-m1999 در سوال ازمون ۳۱ فروردین قلمچی گفته است:
@zohre-nowrouzi در سوال ازمون ۳۱ فروردین قلمچی گفته است:
یه کار جالب تر دیگه ایم که کردم نوشتم ۴۸+۱۶=۶۰
فک کنم حالم خیلی بد باشه
یه چی بگم همین از مون یه سوال براکت داشت خلاصه میشد منفی دو منهای دو که نوشتم صفر کلی وقتم گرفت هی جواب پیدا نمی کردم
سوتی بعدی ۳۶ تقسیم بر ایکس به توان دو بود البته نه این ازمون به جای ایکس باید سه میزاشتم هی حاصلم می شد شیش بعد جواب کل به دست نمی اومد
۳۶تقسیم بر سه به توان دو =شش
یاد بگیریدمنم از این کارا زیاد میکنم ازمون قبلمم کردم ..وقتی خسته شم این میشه نتیجع اش
-
تغییر متغیر مبحث درسی نیس که باشه یا نباشه فقط یه روش هست که قاعده خاصی نداره که تدریس بشه.تغییر متغیر زاییده ذهن ونگاه شما در برخورد با سواله که تو ذهنتون به چی تشبیه میکنیدسوالو
-
@milad91 در سوال ازمون ۳۱ فروردین قلمچی گفته است:
اینم بنظرم رسید. البته مطمئن نیستم از درستیشمرسی اقا میلاد کاملا درست بود
-
این دوتا سوال میشه حل کنید
تو سوال ۱۱۳ که هوپیتال جواب نمیده!!
سوال ۱۱۴ پاسخنامه با تغییر متغیر حل کرده که تو کتابای تجربیا اصلا حرفی از تغییر متغیر نزده.
دانش-آموزان-آلاء
همیارRAHIL_28 سلام....ببینید سوال 113دوستان جواب دادن ؟!اگر ندادن راه حل من اسونتره...فقط اینک بهم یاد بدید چجوری عکس رو اینجا آپلود کنم
-
RAHIL_28 سلام....ببینید سوال 113دوستان جواب دادن ؟!اگر ندادن راه حل من اسونتره...فقط اینک بهم یاد بدید چجوری عکس رو اینجا آپلود کنم
unuccustoლed سلام با گوشی میاید؟/
-
unuccustoლed سلام با گوشی میاید؟/
RAHIL_28 یکم جست وجو کردم که دیدم دوستان جوابتون رو دادن....آپلودم با افقی کردن گوشی آموختم....اگر سوال دیگ ریاضی داشتید بتونم کمک کنم درخدمتم:)
-
RAHIL_28 یکم جست وجو کردم که دیدم دوستان جوابتون رو دادن....آپلودم با افقی کردن گوشی آموختم....اگر سوال دیگ ریاضی داشتید بتونم کمک کنم درخدمتم:)
unuccustoლed بله..ممنونم