هرکی ناامیده بیاد
-
gooli77
من چن روزه خیلی الکی میخونم یعنی همینطوری بی هدف میخونم
ولی از فردا باااید طبق برنامم برم الانم تا یه جاهاییشو پیش رفتم
راستش حجمی ریختم برنامه رو
ولی برای عملی کردنش تایم زیادی میخواد حداقل 15
ولی مگه راه دیگه ای هست؟
همش 2 ماهه
می ارزه به یه عمر راحتی -
شاید چیزی که میگم برات خنده دار باشه
ولی دو سه روزه به معجزه اعتقاد پیدا کردم
از وسطای فروردین حالم خیلییییی بد بود و ناامید بودم
همش گریه میکردم
میتونی پستامو ببینی
همش از خدا گله میکردم که پس کجایی اخه
چرا کمکم نمیکنی
چرا حالمو خوب نمیکنی
چرا من حست نمیکنم
هرشب با گریه التماس میکردم ک کمکم کنه
اما دقیقا 5 روزه به طرز معجزه اسایی حالم خوبهه یعنی عالیهههه و امیدوارم کاملااا ک امسال حتما میشه
به اینم رسیدم پس خدا که الان کمکم کرده شاید بقیه ی راهم کمکم کنه فقط باید تلاش کرد -
الانم بریم بخوابیم پر انرژی باشیم واسه فردا اره دقیقا من به معجزه و قسمت هم اعتقاد دارم چون من خاهرم هیچی نخوند واسه کنکورش ولی ۴۰۰۰ شد شاید بگی ک خوب نیس ولی خیلی معجزه اسا بود برامون ولی خواهره دیگم خوند ۳۰۰۰ شد
-
سلام بچه ها این سایت هستش مربوط به اون عکس و واقعیت هم داره همین خانوم 16 اردیبهشت سال 96 اگر برین پایینتر نوشته من موفق میشم و میام بعد کنکور بهتون میگم که موفق شدم .
http://konkur.in/1279/1279.html#comment-61969 -
سلام بچه ها خوبید ؟ دقیقا درکتون میکنم که الان تو چه حالی هستید خیلی اتفاقی اومدم سایت و تا الان اکثر کامنتا رو خوندم … خواستم از تجربیات خودم که پارسال تو همین موقع ها استارت زدم و به اون چیزی که میخواستم رسیدم بگم .. ببینید بچه ها من پارسال دومین سالی بود که کنکور میدادم سال اول رتبم افتضاح بود چون اصلا نخونده بودم سال دوم ینی همین پارسال میخوندم ولی نه بطور مداوم ینی جوری که خوندنم با نخوندم فرقی نداشت … میخوام بگم که منم تا این موقع ها مثل اکثر شما ها بودم نا امید شده بودم گریه میکردم حتی بقیه درموردم فکر میکردن که من درسم خیلی خوبه تا اینکه ی شب که ۳ اردیبهشت بود به خودم اومدم دیدم واقعا اینجوری نمیشه و از طرفی هم حق پشت کنکور موندن دوباره رو نداشتم ی سررسید داشتم دقیقا تو همون تاریخ سه بار با قدرت نوشتم من پزشکی قبول میشم … اول رو خودم کار کردم که ذهنیتم مثبت باشه از اون روز تا خود کنکور و حتی تا موقع انتخاب رشته من این جمله رو مینوشتم .. میخوام بگم با نا امیدی درس نخونین به خودتون و ذهن خودتون ایمان داشته باشین … من همه تجربه هام رو بهتون میگم امیدوارم واقعا کمکتون کرده باشم .. ببینین من معدل دیپلمم ۱۲ بوده پس بچه ی درس خونی نبودم سال اولم که گفتم رتبم داغون بود ولی از اردیبشهت جدی خوندم و تونستم مباحث رو جمع کنم اما نه همه ی مباحث رو … من با اینکه درسارو نبسته بودم ولی از روش سه روز یکبار استفاده کردم دقیق نمیدونستم این روش چجوریه ولی خودم گفتم حتما اینجوریه که سه روز بخونم یک روز تست بزنم و تصمیم گرفتم اینکارو کنم و کردم تو این بازه های سه روزه مشخص میکردم که کدوم مباحث باید تموم شه .. از کتابای جمع بندی استفاده کردم که خیلی کمکم کردن ..پس ببینین بچه ها اول به خودتون انگیزه بدین و بعد تلاش کنین کنکور راحت تر از اون چیزیه که فکرشو میکنین .. فقط میخوام بگم اون روزی که نتایج میاد و شما رتبه ی دلخواهتونو میگیرین رو تصور کنین … مطمئن باشین که میتونین … خیلی مختصر از کارام توضیح دادم براتون و هرشب به سایت سر میزنم اگه سوالی داشتین و کمکمی خواستین حتما بهم بگین میتونم تو برنامه ریزی کمکتون کنم… پس یا علی ..
و اینکه یادم رفت درصد هام رو بگم عمومی ها میانگین بین 70 تا 80 زیستم78 بود شیمی 65 ریاضی و فیزیک هم میانگین بین 40 و 50 روی عمومیا خیلیییی وقت گذاشته بودم و واقعا هم به لطف عمومیا رتبم خیلی خوب شد .. اگر سوالی بود در خدمتم موفق باشین
اینم یه نمونه ی دیگه
بهونه اوردن بسه دیگه اگه بخوای میشه