زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93)
-
سلام بچه ها کسی زیست شناسی گیاهی تخته سیاه رو داره...؟!
-
سلام دوستان اقای ارشی زیست سال سوم رو خوب و کامل تدریس کردن مثله اقای امینی که ساله دوم رو همه نکات رو میگن هست ایا؟؟؟؟؟
akram در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام دوستان اقای ارشی زیست سال سوم رو خوب و کامل تدریس کردن مثله اقای امینی که ساله دوم رو همه نکات رو میگن هست ایا؟؟؟؟؟
سلام
بله هم خوبه هم کاملاول درس و تمام مفاهیم رو یاد میدن بعد متن کتابو میخونن و جاهایی که ابهام داره برطرف میکنن و نکاتو هم میگن
البته فک کنم تدریس فصل دهم ناقصه ...مطمئن نیستم
اما بقیه فصل ها کاملن -
@mahsa_k در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام فیلم ها کامله؟ ممنون میشم کسایی که میدونن جواب بدن
سلام ...بله کامله تدریسشونم عالیه...فقط فکر کنم تدریس فصل دهم ناقص باشه که مطمئن نیستم ، البته نکات اون فصل رو هم تو سه جلسه آخر گفتن
-
pooorya78 در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام
بخشن 9 از کدوم جلسه شروع میشه؟
خواهش میکنم جواب بدیدسلام ...از جلسه 58 شروع میشه ...واسه من که فیلم جلسه 58 رو باز نمیکنه اگه واسه شما هم باز نشد از 59 ببینید چون تو جلسه 58 خیلی پیشروی نداشتن همون بحث مقدمه فصل و خزه رو تدریس کردن که هیچ مشکلی نیس چون استاد تو جلسات بعدی دوباره مفاهیم ابتدای فصل و چرخه زندگی خزه رو تدریس و یادآوری میکنن و نکاتشو میگن
-
a.m.i.r در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام عزیزان خسته نباشید ایا تدریس کردن اقای ارشی همانند استاد امینی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
قطعا روش تدریس برای هر استاد با استاد دیگه تفاوت هایی داره...اما آقای امینی و آقای ارشی دوتاشون کارشون عالیه .برای زیست سال دوم میتونید فیلمای آقای امینی راد رو ببینید و برای زیست سوم ، فیلمای دکتر ارشی -
سلام عزیزان خسته نباشید ایا تدریس کردن اقای ارشی همانند استاد امینی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
قطعا روش تدریس برای هر استاد با استاد دیگه تفاوت هایی داره...اما آقای امینی و آقای ارشی دوتاشون کارشون عالیه .برای زیست سال دوم میتونید فیلمای آقای امینی راد رو ببینید و برای زیست سوم ، فیلمای دکتر ارشی -
بهاره ممنون خواهر عزیزم
خواهش میکنم
بهاره در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
بهاره ممنون خواهر عزیزم
خواهش میکنم
فدات شبت خوش
-
سلام.ببخشید این فیلم های زبان و ادبیات فارسی استاد صادقی ترتیبشون بر چه اساسه؟
جلسه دوم درس بیست و یک تدریس شده!
الان ما باید به صورت ترتیب درسی فیلم هارو ببینیم یا اینکه به همین ترتیب جلسه ای؟
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم.اونجا کسی جواب نمیداد
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/6/14/# -
سلام.ببخشید این فیلم های زبان و ادبیات فارسی استاد صادقی ترتیبشون بر چه اساسه؟
جلسه دوم درس بیست و یک تدریس شده!
الان ما باید به صورت ترتیب درسی فیلم هارو ببینیم یا اینکه به همین ترتیب جلسه ای؟
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم.اونجا کسی جواب نمیداد
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/6/14/# -
جلسه پنجاه وهشت = شروع تدریس فصل نهم سال سوم (تولیدمثل گیاهان : توضیحات چرخه تناوب نسل برای بدون دانه ها وبررسی مقدماتی وکلی چرخه زندگی خزه شکل صفحه184فصل نهم) / جلسه پنجاه ونهم = ادامه فصل نهم (تولیدمثل گیاهان:ادامه چرخه زندگی خزه ونکادت پیرامون آن و توضیحات مقدماتی وکلی وسپس نکات پیرامون چرخه سرخس ) / جلسه شصتم = حل مسئله ازمبحث ژنتیک(فصل هشتم سال سوم) وارائه توضیحات درباره صفات جنسی واتوزومی / جلسه شصت ویکم= ادامه حل مسئله ازبحث ژنتیک وارائه توضیحات مربوط به صفات اتوزومی درانسان / جلسه شصت ودوم= درابتدا بیان صفات وابسته به جنس درانسان وسپس تاآخرجلسه،حل مسئله ازژنتیک