بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........

-
sayasamary در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
@dr-bernosi کدوم محله این شاید مام اومدیم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
مارلیک هسیم
تهران@dr-bernosi اوه متاسفم دور نمی تونییم بیاییم
-
عالی بود واقعا خوندیم خدا ان شا الله حاجت رواتون کنه ب حق این شب عزیز برای ظهور امام زمان صلوات . اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
-
مگه دعا فردا نبود؟؟!
-
امشب شب میلاد امشب بخونیم ک بهتره
-
ازهمتون ممنونم حس وحال خوبی بود برم یکم ازشیمی مونده بخونم بعدشم بخوابم.شب برهمگی خوش
-
@zahra-m1999
ساعت از 9 هم گذشت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
من میخونم شمام اومدی بخون@1540557162 در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
@zahra-m1999
من میخونم شمام اومدی بخونخیلی ممنون ان شا الله ما روهم دعا کرده باشید اما آقا معین من نوشته بودم برا فردا ها ..
شما ها از من افتادید جلو مث اینکه
گرچه منم رفته بودم زیارت واونجا توسل خوندم ولی پست اول بخونید مال فردا بود برنامه .... -
@mrs-zia در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
مگه دعا فردا نبود؟؟!
اره والا تنها تنها من جا گذاشتنا ...
حالا خوبه رفتم زیارت اخر شب البته نه ساعت نه ولی توسل خوندم
-
کوچه ی ما امروز
ارزششو داشت 3روز از درسم بزنم تازه فردا هم بازم مراسم داریم@dr-bernosi در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
کوچه ی ما امروز
ارزششو داشت 3روز از درسم بزنم تازه فردا هم بازم مراسم داریموای منم از این کارا دوست دارم ....
-
@afshani در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
@zahra-m1999 سلام مرسی بابت تابیک خوندم التماس دعا
خواهش محتاجیم به دعا
-
امام صادق (ع)می فرماید:
خداوند به حضرت داود فرمود
ای داود اگر هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد از کارش چاره جویی میکنم حتی اگر همه اهل آسمانها و زمین و هر آنچه که بین آن است بر علیه او باشد -
@1540557162 در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
@zahra-m1999
من میخونم شمام اومدی بخونخیلی ممنون ان شا الله ما روهم دعا کرده باشید اما آقا معین من نوشته بودم برا فردا ها ..
گرچه منم رفته بودم زیارت واونجا توسل خوندم ولی پست اول بخونید مال فردا بود برنامه ....@zahra-m1999 در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
گفته است:
@zahra-m1999
گرچه منم رفته بودم زیارت واونجا توسل خوندم ولی پست اول بخونید مال فردا بود برنامه ....خب دیشب شب میلاد بود خوندیم دیگه
شمام بخونین امشب
شاید من بازم اومدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
البته امشب رو قول نمیدم شاید اومدم -
@zahra-m1999 در بازم حس وحال خوب داریم بیاید داخل تاپیک ........
گفته است:
گفته است:
@zahra-m1999
گرچه منم رفته بودم زیارت واونجا توسل خوندم ولی پست اول بخونید مال فردا بود برنامه ....خب دیشب شب میلاد بود خوندیم دیگه
شمام بخونین امشب
شاید من بازم اومدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
البته امشب رو قول نمیدم شاید اومدم@1540557162 سلام من هم این جوری برداشت کردم که باید امشب بخونیم یه هویی اومدم توتاپیک دیدم دارن می خونن گفتم لابد من اشتباه کردم چون من همیشه تاریخ وساعت هارو می خونم مطمن بودم که اشتباه نمی کنم اما بادوستان راه اومدم
-
@1540557162 سلام من هم این جوری برداشت کردم که باید امشب بخونیم یه هویی اومدم توتاپیک دیدم دارن می خونن گفتم لابد من اشتباه کردم چون من همیشه تاریخ وساعت هارو می خونم مطمن بودم که اشتباه نمی کنم اما بادوستان راه اومدم
sayasamary
چ اشکالی داره امشب هم میخونیم
به احترام دوستانی که جا موندن -
sayasamary
به احترام دوستانی که جا موندن@1540557162 ثواب مابیشتر
-
sayasamary
به احترام دوستانی که جا موندن@1540557162 امشب ساعت چن بیاییم؟
-
قبول باشه دعا هاتون
منم دیشب رفتم زیارت همون جا به دلم افتاد علاوه بر دعا هام و... توسل بخونم
خوندم دعا کردم برای موفقتیمون ......
میلاد منجی بشریت میلاد عشق عالم بر همه مبارک
روز مگه داریم بهتر از امروز
امروز دلم می خواد از خوشحالی فریاد بزنم