چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
فااطمه در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
فااطمه
شما چی ؟
ایده ای ندارید ؟من خودم برای دانلود فیلم ها حجم بالا دان میکردم خیلیم راضی بودم ولی عالی دان نکردم هیچ وقت احساس خطر میکردم ازحجم نتش
اگه بشه الا بایک شرکت اینترنتی قراردادببنده که ما ازاون شرکت نت بخریم و اون شرکتم به الا سود برسونه وهردوطرف سود ببرن ازطریق کاهش هزینه ها و افزایش سرعت و... عالیه اینطوری نه سیخ مسوزه نه کباب
عجب ایده ای دادما -
فااطمه همین که سرویس ارائه دهنده نت رو عوض کنیم شاید دردسر داشته باشه و هزینه :| و همه ی شرکتای ارائه دهنده اینترنت تو همه شهرا نیستن :|
@mahsa_k در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
فااطمه همین که سرویس ارائه دهنده نت رو عوض کنیم شاید دردسر داشته باشه و هزینه :| و همه ی شرکتای ارائه دهنده اینترنت تو همه شهرا نیستن :|
بله درست میگی من نظر دادم
-
۲ – فعال کردن قابلیت فشرده سازی دیتا در کروم
در کروم قابلیتی با نام “فشرده سازی دیتا” وجود دارد که در حالت عادی غیر فعال است. با رفتن به Setting و سپس Bandwidth Management و در نهایت Reduce Data Usage می توانید آن را روشن کنید تا در مصرف دیتا توسط کروم بیشتر صرفه جویی شود. -
1- غیر فعال کردن دستی دیتا
اولین و ساده ترین راه: غیر فعال کردن اینترنت. به راحتی بدون هیچ دغدغه ای دسترسی دستگاه خود را به اینترنت ببندید تا متحمل هزینه اضافی
هم نشوید. -
در کروم قابلیتی با نام “فشرده سازی دیتا” وجود دارد که در حالت عادی غیر فعال است. با رفتن به Setting و سپس Bandwidth Management و در نهایت Reduce Data Usage می توانید آن را روشن کنید تا در مصرف دیتا توسط کروم بیشتر صرفه جویی شود.zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
در کروم قابلیتی با نام “فشرده سازی دیتا” وجود دارد که در حالت عادی غیر فعال است. با رفتن به Setting و سپس Bandwidth Management و در نهایت Reduce Data Usage می توانید آن را روشن کنید تا در مصرف دیتا توسط کروم بیشتر صرفه جویی شود.چرا کروم من نداره :|
-
zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@javadm328 + فرد
یعنی چی ؟
-
zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@javadm328 + فرد
یعنی چی ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
sohrab
ب نظرم چیزی بهتر از دانلود شبانه ی رایگان نمیتونه نیازمونو برطرف کنه
من با کیفیت عالی حدود 7 یا 8 فیلم هر شب میتونم دان کنم و با کیفیت خوب تا 50 تا هم دان کردم
شاتل دارم , قبلا هم از خدمات شرکتای دیگه استفاده کردم ولی هیچکدوم به خوبی شاتل نیست و ماهی هم 30 تومن هزینه میکنم -
sohrab
ب نظرم چیزی بهتر از دانلود شبانه ی رایگان نمیتونه نیازمونو برطرف کنه
من با کیفیت عالی حدود 7 یا 8 فیلم هر شب میتونم دان کنم و با کیفیت خوب تا 50 تا هم دان کردم
شاتل دارم , قبلا هم از خدمات شرکتای دیگه استفاده کردم ولی هیچکدوم به خوبی شاتل نیست و ماهی هم 30 تومن هزینه میکنمho3ein منم همین جورم خخخخ فقط سرعتش خیلی بالا تره
تو 1 ساعت 50تا فیلم با کیفیت بالا میتونم دانلود کنم -
ho3ein منم همین جورم خخخخ فقط سرعتش خیلی بالا تره
تو 1 ساعت 50تا فیلم با کیفیت بالا میتونم دانلود کنمhelen_amor
برای تو چه شرکتیه؟؟؟
برای من چون رایگانه شبا سرعت خیلی افت میکنه
دانلود رایگان از 1 شروع میشه و تا 8 هستش ولی از 4 صبح به بعد سرعتش عالی میشه -
helen_amor
برای تو چه شرکتیه؟؟؟
برای من چون رایگانه شبا سرعت خیلی افت میکنه
دانلود رایگان از 1 شروع میشه و تا 8 هستش ولی از 4 صبح به بعد سرعتش عالی میشهho3ein شرکت خصوصیه واسه مجتمع های بزرگه سرعتش خیلی بالا هستش
اره شبا مثلا تا 3 سرعتش زیاد جالب نیس
ولی امروز صبح من از ساعت 6:45 تا 7 صبح 20 تافیلم دانلود کردم خیلی خوب و به صرفس مثلا امروز 2 گیگ استفاده کردم ولی 300 مگ کم شده خخخخ تااااازه 2 روزه ترافیکم 0 شده -
ho3ein شرکت خصوصیه واسه مجتمع های بزرگه سرعتش خیلی بالا هستش
اره شبا مثلا تا 3 سرعتش زیاد جالب نیس
ولی امروز صبح من از ساعت 6:45 تا 7 صبح 20 تافیلم دانلود کردم خیلی خوب و به صرفس مثلا امروز 2 گیگ استفاده کردم ولی 300 مگ کم شده خخخخ تااااازه 2 روزه ترافیکم 0 شدهhelen_amor
آهان متوجه شدم
عه؟؟؟؟یه دفعه میبینی رو صورتحساب ماه بعد همه ی اینا لحاظ میشه http://emoticoner.com/files/emoticons/panda/panda-emoticon-59.gif -
helen_amor
آهان متوجه شدم
عه؟؟؟؟یه دفعه میبینی رو صورتحساب ماه بعد همه ی اینا لحاظ میشه http://emoticoner.com/files/emoticons/panda/panda-emoticon-59.gifho3ein در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
helen_amor
آهان متوجه شدم
عه؟؟؟؟یه دفعه میبینی رو صورتحساب ماه بعد همه ی اینا لحاظ میشه http://emoticoner.com/files/emoticons/panda/panda-emoticon-59.gifقبض نمیاد شارژ میکنیم ولی نمیدونم صبحا دانلود میکنم که اگه بعد کم کرد زیاد کم نکنه خخخخ