چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
فااطمه در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
فااطمه
شما چی ؟
ایده ای ندارید ؟من خودم برای دانلود فیلم ها حجم بالا دان میکردم خیلیم راضی بودم ولی عالی دان نکردم هیچ وقت احساس خطر میکردم ازحجم نتش :joy:
اگه بشه الا بایک شرکت اینترنتی قراردادببنده که ما ازاون شرکت نت بخریم و اون شرکتم به الا سود برسونه وهردوطرف سود ببرن ازطریق کاهش هزینه ها و افزایش سرعت و... عالیه اینطوری نه سیخ مسوزه نه کباب
عجب ایده ای دادما :expressionless: -
فااطمه همین که سرویس ارائه دهنده نت رو عوض کنیم شاید دردسر داشته باشه و هزینه :| و همه ی شرکتای ارائه دهنده اینترنت تو همه شهرا نیستن :|
@mahsa_k در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
فااطمه همین که سرویس ارائه دهنده نت رو عوض کنیم شاید دردسر داشته باشه و هزینه :| و همه ی شرکتای ارائه دهنده اینترنت تو همه شهرا نیستن :|
بله درست میگی من نظر دادم
-
۲ – فعال کردن قابلیت فشرده سازی دیتا در کروم
در کروم قابلیتی با نام “فشرده سازی دیتا” وجود دارد که در حالت عادی غیر فعال است. با رفتن به Setting و سپس Bandwidth Management و در نهایت Reduce Data Usage می توانید آن را روشن کنید تا در مصرف دیتا توسط کروم بیشتر صرفه جویی شود. -
1- غیر فعال کردن دستی دیتا
اولین و ساده ترین راه: غیر فعال کردن اینترنت. به راحتی بدون هیچ دغدغه ای دسترسی دستگاه خود را به اینترنت ببندید تا متحمل هزینه اضافی
هم نشوید. -
در کروم قابلیتی با نام “فشرده سازی دیتا” وجود دارد که در حالت عادی غیر فعال است. با رفتن به Setting و سپس Bandwidth Management و در نهایت Reduce Data Usage می توانید آن را روشن کنید تا در مصرف دیتا توسط کروم بیشتر صرفه جویی شود.zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
در کروم قابلیتی با نام “فشرده سازی دیتا” وجود دارد که در حالت عادی غیر فعال است. با رفتن به Setting و سپس Bandwidth Management و در نهایت Reduce Data Usage می توانید آن را روشن کنید تا در مصرف دیتا توسط کروم بیشتر صرفه جویی شود.چرا کروم من نداره :|
-
zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@javadm328 + فرد
یعنی چی ؟
-
zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@javadm328 + فرد
یعنی چی ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گما:blush:ولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
sohrab
ب نظرم چیزی بهتر از دانلود شبانه ی رایگان نمیتونه نیازمونو برطرف کنه
من با کیفیت عالی حدود 7 یا 8 فیلم هر شب میتونم دان کنم و با کیفیت خوب تا 50 تا هم دان کردم
شاتل دارم , قبلا هم از خدمات شرکتای دیگه استفاده کردم ولی هیچکدوم به خوبی شاتل نیست و ماهی هم 30 تومن هزینه میکنم -
sohrab
ب نظرم چیزی بهتر از دانلود شبانه ی رایگان نمیتونه نیازمونو برطرف کنه
من با کیفیت عالی حدود 7 یا 8 فیلم هر شب میتونم دان کنم و با کیفیت خوب تا 50 تا هم دان کردم
شاتل دارم , قبلا هم از خدمات شرکتای دیگه استفاده کردم ولی هیچکدوم به خوبی شاتل نیست و ماهی هم 30 تومن هزینه میکنمho3ein منم همین جورم خخخخ فقط سرعتش خیلی بالا تره
تو 1 ساعت 50تا فیلم با کیفیت بالا میتونم دانلود کنم -
ho3ein منم همین جورم خخخخ فقط سرعتش خیلی بالا تره
تو 1 ساعت 50تا فیلم با کیفیت بالا میتونم دانلود کنمhelen_amor
برای تو چه شرکتیه؟؟؟
برای من چون رایگانه شبا سرعت خیلی افت میکنه
دانلود رایگان از 1 شروع میشه و تا 8 هستش ولی از 4 صبح به بعد سرعتش عالی میشه -
helen_amor
برای تو چه شرکتیه؟؟؟
برای من چون رایگانه شبا سرعت خیلی افت میکنه
دانلود رایگان از 1 شروع میشه و تا 8 هستش ولی از 4 صبح به بعد سرعتش عالی میشهho3ein شرکت خصوصیه واسه مجتمع های بزرگه سرعتش خیلی بالا هستش
اره شبا مثلا تا 3 سرعتش زیاد جالب نیس
ولی امروز صبح من از ساعت 6:45 تا 7 صبح 20 تافیلم دانلود کردم خیلی خوب و به صرفس مثلا امروز 2 گیگ استفاده کردم ولی 300 مگ کم شده خخخخ تااااازه 2 روزه ترافیکم 0 شده 😂😂😂😂😂 -
ho3ein شرکت خصوصیه واسه مجتمع های بزرگه سرعتش خیلی بالا هستش
اره شبا مثلا تا 3 سرعتش زیاد جالب نیس
ولی امروز صبح من از ساعت 6:45 تا 7 صبح 20 تافیلم دانلود کردم خیلی خوب و به صرفس مثلا امروز 2 گیگ استفاده کردم ولی 300 مگ کم شده خخخخ تااااازه 2 روزه ترافیکم 0 شده 😂😂😂😂😂helen_amor
آهان متوجه شدم
عه؟؟؟؟یه دفعه میبینی رو صورتحساب ماه بعد همه ی اینا لحاظ میشه http://emoticoner.com/files/emoticons/panda/panda-emoticon-59.gif