سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چرا نمیشه؟؟؟
-
سلام بچه ها خوبین
بچه ها من رشتم ریاضیه و هرچقدر تست ریاضی میزنم باز نمیتونم به درصد بالای 50 برسونم به نظرتونن چیکارکنمواینکه من تو خونه که ازمون میدم همیشه وقت کم میارم اینو چطور کنم
و یکیم اگه سوالای ازمون سراسری رو بزنیم میتونیم به درصدای بالای 50 تو اختصاصیا برسیم -
-
سلام
خب ببینید چرا وقت کم میارید و روی همون کار کنید
آیا سرعت خوندن صورت سوال پایینه ؟
یا سرعت تحلیلتون که بفهمین سوال چی می خواد؟
یا نه سرعت محاسباتتون پایینه ؟
یا اینکه تسلطتتون به مباحث خوب نیست و زمان زیادی برای به یادآوری راه حل می گذرونید ؟هر کدوم که هست رو پیدا کنید
-
M.an در چرا نمیشه؟؟؟ گفته است:
سلام
یا اینکه تسلطتتون به مباحث خوب نیست و زمان زیادی برای به یادآوری راه حل می گذرونید ؟هر کدوم که هست رو پیدا کنید
دقیقا، این کار مرحله اول افزایش سرعت شما هست. بسته له اینکه دلیلش کدومه، راه حلش فرق میکنه
-
VictorKeke در چرا نمیشه؟؟؟ گفته است:
M.an در چرا نمیشه؟؟؟ گفته است:
سلام
دقیقا، این کار مرحله اول افزایش سرعت شما هست. بسته له اینکه دلیلش کدومه، راه حلش فرق میکنه
مراحل بعدش رو هم شما به دوستمون بگین
-
sheydadb37 یکیم با زدن سوالای کنکورای سال قبل به درصد بالای 50میشه رسید
-
یه سوال اگه کسی صفر صفر باشه این این دوماه با مطالعه خوب میتونه به درصد های 50توی عمومی و20توی تخصصی هاش دست پیدا کنه و پرستاری قبول بشه ؟؟؟یه راهنمایی بکنید سوال دوستمه..مرسییی
-
M.an
M.an
هر چی شما بگی خانم مدیر
البته دوستمون بگن مشکل کجاست.
اگر سرعت فراخوانی مطالب به ذهنشون کم باشه، باید تیپ تست بیشتری حل کنند و موقع حل هر تست، قیل از آغاز به حل استراتژی حل رو با ضدای بلند به خودشون توضیح بدن. این مورد شاید در ابتدا وقت گیر به ذهن برسه، ولی چون درصد بالایی از سوالات کنکور تیپ تست هست، خیلی کمک میکنه ذهن به مسیر حل مسائل عادت کنه.
اگر مشکل در انجام محاسبات باشه، در غالب اوقات ینی تمرین محاسباتی کمه. که خب این مورد با روزانه نیم ساعت دست به قلم شدن غیر وابسته به درس خاصی میتونه بهبود داشته باشه. تصور کنید، محاسباتی در حیطه کنکور، مثل اتحادها و تجزیه در ریاضی، حل معادله درجه دو در ریاضی و شیمی و بعضا فیزیک، ساده کردن دو طرف یک عبارت مثلا در استوکیومتری، نسبت بندی در غالب درسها، گویا کردن عبارات رادیکالی، اینها یک دسته مهم از محاسباتی هستن که کنکور برای ما در چنته داره. البته شاید چن موردی یادم رفته باشه. ولی خب در کل میشه با تمرین بیشتر در این موارد حرفه ای تر شد.
یا نه اگر مشکل دیگری هست، فکر کنید و پیدا کنید این مشگل رو. درک خود مشکل، اولین قدم در حلش هست. -
needdaa سلام ،خب شاید از اولشم نباید ریاضی می خوندي نگاه کن ببین تو این زمینه علاقه داري؟استعداد چي؟اگه نه رشته تو عوض کن،اگرم پاسخت مثبته به آلاشت ادامه بده یادت باشه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س،از فيلماي آلا استفاده کن،اول خوب درس بخون بعد تستاي طبقه بندی شده بزن از هرنوع تست چن تا رو انتخاب کن و تلاش و تلاش و تلاش...موفق باشی
-
needdaa سلام این مشکل تو رو منم داشتم میدونی شاید مشکل از خودم بود که درست کار نمی کردم شاید هم از بعضی معلم ها چون که تکنیک تست روبه بجه ها نمیگن ولی اگه روی ریاضیات پایه تسلط داری یعنی خیلی از کار هارو کردی ببین توکنکور ریاضی وتو درس ریاضی یه تعداد سوال هست که خیلی آسونن مثلا احتمال چهارتا مشتق نه تا سوال داره که میشه شش تاشو جواب داد ریاضیات پایه یازده تادوازده تا سوال داره که میشه به همش حالا بجز مثلثات جواب بدی حد هم همین جوره دوتا سوال مفت هم ازهندسه ی سال سوم از دوفصل آخرش میآدببین نگو نمیشه میشه یعنی باید انقدر تلاش کنی که بشه
موفق باشی -
@dr-sogand-77 در چرا نمیشه؟؟؟ گفته است:
یه سوال اگه کسی صفر صفر باشه این این دوماه با مطالعه خوب میتونه به درصد های 50توی عمومی و20توی تخصصی هاش دست پیدا کنه و پرستاری قبول بشه ؟؟؟یه راهنمایی بکنید سوال دوستمه..مرسییی
عمومی ها اره ولی تخصصی ها بستگی ب خودت داره