آلا و برنامه ی کانون
-
سلام دوستان...
کسی هس که پارسال واسه آزمون های کانون از فیلمای سایت استفاده میکرد؟!
من پیش ریاضی هستم و قصد دارم از مهر به بعد دیف و شیمی رو همزمان با بودجه بندی آزمون از آلا ببینم...بنظرتون چجوری دو هفته رو تنظیم کنم که هم بتونم فیلم هارو ببینم و هم تست کار کنم؟!اصلا میتونم برسم این دو تا کار رو انجام بدم؟؟
خواهش میکنم اگه نظر خاصی دارین بگین،خیلی سردرگمم...
مرسی -
سلام دوستان...
من پیش ریاضی هستم و قصد دارم از مهر به بعد دیف و شیمی رو همزمان با بودجه بندی آزمون از آلا ببینم...بنظرتون چجوری دو هفته رو تنظیم کنم که هم بتونم فیلم هارو ببینم و هم تست کار کنم؟!اصلا میتونم برسم این دو تا کار رو انجام بدم؟؟
مرسیMohandeS_Roxana در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
سلام دوستان...
مرسیسلام ...به نظرم فیلمای شیمی پارسال رو کامل دان کنید ... فیلمای امسال ممکنه همزمان با بودجه بندی قلم چی آپلود نشه، اونوقت میتونین مطابق بودجه بندی آزمون های قلم چی فیلمای هر مبحث رو ببینید و تست بزنید ...اینجوری هم با برنامه آزمونا پیش رفتین هم فیلمارو دیدین
-
@mahsa_k در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
هزینه کانون چنده امسال واسه کنکوریا؟
نمیدونم والا..بعد آزمون 9مهر میرم ثبت نام
-
MohandeS_Roxana در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
سلام دوستان...
مرسیسلام ...به نظرم فیلمای شیمی پارسال رو کامل دان کنید ... فیلمای امسال ممکنه همزمان با بودجه بندی قلم چی آپلود نشه، اونوقت میتونین مطابق بودجه بندی آزمون های قلم چی فیلمای هر مبحث رو ببینید و تست بزنید ...اینجوری هم با برنامه آزمونا پیش رفتین هم فیلمارو دیدین
سلام ...به نظرم فیلمای شیمی پارسال رو کامل دان کنید ... فیلمای امسال ممکنه همزمان با بودجه بندی قلم چی آپلود نشه، اونوقت میتونین مطابق بودجه بندی آزمون های قلم چی فیلمای هر مبحث رو ببینید و تست بزنید ...اینجوری هم با برنامه آزمونا پیش رفتین هم فیلمارو دیدین
آها مرسی -
@mahsa_k در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
هزینه کانون چنده امسال واسه کنکوریا؟
نمیدونم والا..بعد آزمون 9مهر میرم ثبت نام
MohandeS_Roxana هزینه ی آزمون های کانون در هر شهری با شهر یگه فرق داره . مثلا شهر ما تقریبا 700 تومن میشه .
-
MohandeS_Roxana هزینه ی آزمون های کانون در هر شهری با شهر یگه فرق داره . مثلا شهر ما تقریبا 700 تومن میشه .
-