آلا و برنامه ی کانون
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان...
کسی هس که پارسال واسه آزمون های کانون از فیلمای سایت استفاده میکرد؟!
من پیش ریاضی هستم و قصد دارم از مهر به بعد دیف و شیمی رو همزمان با بودجه بندی آزمون از آلا ببینم...بنظرتون چجوری دو هفته رو تنظیم کنم که هم بتونم فیلم هارو ببینم و هم تست کار کنم؟!اصلا میتونم برسم این دو تا کار رو انجام بدم؟؟
خواهش میکنم اگه نظر خاصی دارین بگین،خیلی سردرگمم...
مرسی -
سلام دوستان...
من پیش ریاضی هستم و قصد دارم از مهر به بعد دیف و شیمی رو همزمان با بودجه بندی آزمون از آلا ببینم...بنظرتون چجوری دو هفته رو تنظیم کنم که هم بتونم فیلم هارو ببینم و هم تست کار کنم؟!اصلا میتونم برسم این دو تا کار رو انجام بدم؟؟
مرسینوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهMohandeS_Roxana در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
سلام دوستان...
مرسیسلام ...به نظرم فیلمای شیمی پارسال رو کامل دان کنید ... فیلمای امسال ممکنه همزمان با بودجه بندی قلم چی آپلود نشه، اونوقت میتونین مطابق بودجه بندی آزمون های قلم چی فیلمای هر مبحث رو ببینید و تست بزنید ...اینجوری هم با برنامه آزمونا پیش رفتین هم فیلمارو دیدین
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هزینه کانون چنده امسال واسه کنکوریا؟
-
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahsa_k در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
نمیدونم والا..بعد آزمون 9مهر میرم ثبت نام
-
MohandeS_Roxana در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
سلام دوستان...
مرسیسلام ...به نظرم فیلمای شیمی پارسال رو کامل دان کنید ... فیلمای امسال ممکنه همزمان با بودجه بندی قلم چی آپلود نشه، اونوقت میتونین مطابق بودجه بندی آزمون های قلم چی فیلمای هر مبحث رو ببینید و تست بزنید ...اینجوری هم با برنامه آزمونا پیش رفتین هم فیلمارو دیدین
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام ...به نظرم فیلمای شیمی پارسال رو کامل دان کنید ... فیلمای امسال ممکنه همزمان با بودجه بندی قلم چی آپلود نشه، اونوقت میتونین مطابق بودجه بندی آزمون های قلم چی فیلمای هر مبحث رو ببینید و تست بزنید ...اینجوری هم با برنامه آزمونا پیش رفتین هم فیلمارو دیدین
آها مرسی -
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahsa_k هزینش 900 تومنه
-
@mahsa_k در آلا و برنامه ی کانون گفته است:
نمیدونم والا..بعد آزمون 9مهر میرم ثبت نام
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohandeS_Roxana هزینه ی آزمون های کانون در هر شهری با شهر یگه فرق داره . مثلا شهر ما تقریبا 700 تومن میشه .
-
MohandeS_Roxana هزینه ی آزمون های کانون در هر شهری با شهر یگه فرق داره . مثلا شهر ما تقریبا 700 تومن میشه .
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبرای آزمون های طول سال
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده