کتاب برنامه ریزی
-
در بدترین شرایط ها هم میشه ب بهترین چیزا رسید...برا هردرسی یک کتاب تست داشته باشی و اونارو کاملا خوب بخونی و یک تست نزده نمونده باشه پزشکی تضمینی هستش فقط بخون وتلاش کن
-
ببین من تجربه ای ک در یکسال ب دست اوردم...دفتر دو خط 3 خط سیمی تعاونی برنامه ریزی همش الکیه..فقط بخون در ورق کاهی هم بنویسی کافیه..یک مداد یک پاک کن و 2کیلو ورق کاهی کافیه فقط اراده داشته باش و بخون
-
ببین من تجربه ای ک در یکسال ب دست اوردم...دفتر دو خط 3 خط سیمی تعاونی برنامه ریزی همش الکیه..فقط بخون در ورق کاهی هم بنویسی کافیه..یک مداد یک پاک کن و 2کیلو ورق کاهی کافیه فقط اراده داشته باش و بخون
shima31
حرف شما کاملا درست ، مهم اراده هست ... اما در کنارش باید چیزای دیگه هم باشه .
من خودم از اون دسته ادم هایی هستم که به دفتر گل گلی و از این جور چیزا اهمیت نمیدم و یه برگ کاهی و سالنامه هم می تونه کارمو راه بندازه ولی فک نکنم فقط خوندن ملاک باشه
ممنون :folded_hands_light_skin_tone: -
در بدترین شرایط ها هم میشه ب بهترین چیزا رسید...برا هردرسی یک کتاب تست داشته باشی و اونارو کاملا خوب بخونی و یک تست نزده نمونده باشه پزشکی تضمینی هستش فقط بخون وتلاش کن
-
shima31 دقیقا،همه چی بستگی داره به اینکه
خودت بخوای -
shima31
حرف شما کاملا درست ، مهم اراده هست ... اما در کنارش باید چیزای دیگه هم باشه .
من خودم از اون دسته ادم هایی هستم که به دفتر گل گلی و از این جور چیزا اهمیت نمیدم و یه برگ کاهی و سالنامه هم می تونه کارمو راه بندازه ولی فک نکنم فقط خوندن ملاک باشه
ممنون :folded_hands_light_skin_tone:@zariii
ملاک فقط خوندن هستش.اوناییک قبول شدن نخوندن؟یا تو کره ماه خوندن؟؟منم اولش مثل شما بودم انشاالله اخرها ب حرف من نرسی
-
@zariii
ملاک فقط خوندن هستش.اوناییک قبول شدن نخوندن؟یا تو کره ماه خوندن؟؟منم اولش مثل شما بودم انشاالله اخرها ب حرف من نرسی
shima31
عزیزم من نگفتم اینایی که قبول شدن نخوندن و یا کره ماه خوندن (لفظ نخوندن رو نیاوردم) .... من موفقیت رو مث یه خونه میبینم که چندتا ستون داره ، حالا میشه گفت بعضی ستون ها مهم تر هستن ولی نه به این دلیل که فقط تنهایی میشه روی اون حساب کرد وادامه داد در نتیجه امکان ریزش بالا هستش . -
درود
برنامه ها و حرفای دکتر افشار خیلی میتونه کمکتون کنه