گپ خونه کنکوری ها
-
m.m چرا جو گیر میشی مگه ب شخص شخیص شما اشاره شد ؟ واقعا شما وضع بعضی از خانوم ها رو تو جامعه نمیبینی ؟ مگه نمیگم فقط پوشش "بعضی" خانوم ها تو جامعه صحیح نیس ... مرد های ما هم باید رعایت کنن ... ولی خب برام جالبه ک شما این حرف رو قبول نداری .. راستی کلیپی ک هم فرستاده شد ببینین
raha khanoom ღ در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
m.m چرا جو گیر میشی مگه ب شخص شخیص شما اشاره شد ؟ واقعا شما وضع بعضی از خانوم ها رو تو جامعه نمیبینی ؟ مگه نمیگم فقط پوشش "بعضی" خانوم ها تو جامعه صحیح نیس ... مرد های ما هم باید رعایت کنن ... ولی خب برام جالبه ک شما این حرف رو قبول نداری .. راستی کلیپی ک هم فرستاده شد ببینین
اخه شما چرا فک میکنید من حرفشونو قبول ندارم اتفاقا کاملا موافقم
من مشکلم با اون واژه ی زشتشونه -
raha khanoom ღ در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
اخه شما چرا فک میکنید من حرفشونو قبول ندارم اتفاقا کاملا موافقم
من مشکلم با اون واژه ی زشتشونهm.m
ببخشید من اشتباه کردم... -
m.m
ببخشید من اشتباه کردم... -
آره خب ی جورایی همه ی بچه های انجمن مخاطب ایشون هستن ... باید رعایت میکردن ... ولی در کل حرف بی ربطی نمیزنن @m-m
-
درود!شبتون خوش دوستان
-
یه سوال دارم!هیچکس نمیادش یکم بحث کنیم؟!خداییش من دارم چون میکنم که بحث درسیمون زیادتر بشه اما هیچکسی انگار دلش نمیخوادش!
-
دعوا بوده اینچا؟!
-
هیشکی نمیخواد حرف بزنه؟!
-
هیشکی نمیخواد حرف بزنه؟!
-
برا زیست یه تاپیک دیگ زدم
-
برا زیست یه تاپیک دیگ زدم
-
تستای بقول معروف چنچالی گذاشم!ولی هیشکی نمیادش که!یکم بحث کنیم
-
تستای بقول معروف چنچالی گذاشم!ولی هیشکی نمیادش که!یکم بحث کنیم
-
-
بده میخوام کمک کنم زیستتون بهتر شه!؟ولی کسی انگار نمیخوادش!منم بی رغبت میشم خب
-
بده میخوام کمک کنم زیستتون بهتر شه!؟ولی کسی انگار نمیخوادش!منم بی رغبت میشم خب
-
منم تازه شروع کردم بابا!اینا از چیزایی که یادم مونده!اونقدرام سخت نیسش!باور کنین
-
منم تازه شروع کردم بابا!اینا از چیزایی که یادم مونده!اونقدرام سخت نیسش!باور کنین