قبل کنکور
-
بعللههههه این شما و این ورژن قبل کنکور
به در خواست یکی از دوستان تاپیک قبل کنکورم زدیم ک برنامه هاتونو تا قبل کنکور اینجا با بقیه در میان بزارید
از اونجایی که تو دوران جمعبندی به سر میبریم موضوع اصلی نحوه جمعبندی کردنتون هستش
اگه برنامه ای دارین ک به نظرتون به درد بخور هستش اینجا بیان کنید که هم نظرات بقیه رو در موردش بدونید و به نحوی اصلاح بشه و هم اینکه روش های بهتر مشخص شنامیدوارم دوتا تاپیک قبل و بعد کنکور برای رستگاریتون کافی باشه:)
-
@دانش-آموزان-آلاء
اساسا کلا برنامه های غیر درسی رو هم بگید
با لاکچیای انجمن بیشتر آشنا بشیم -
سلام داش
برنامه قبل کنکور ؟
بذار ببینم
هیچی بجز درس خوندن به ذهنم نمیاد
بیشنر فکر کنم بینم
هر روز دیدن یه قسمت از سریال بیمارستان چونا
یه ارامشی خاصی بهم میده... خیلی جراحی مغز و اعصاب دوست دارم من مریض جراحی مغز و اعصابم
و اینکه هدفم رو به یادم میاره میگم پسر ,وقتش رسیده که بریم کاره رو انجام بدیم
و اینکه بهم انگیزه میده . عاشق اون نقش پروفسور کیم سانگ چیول ام
خیلی دوست دارم تو همچین وضعیتی قرار بگیرم
ممنون بابت این تایپیک خوبت داداش
-
عه چ موضوع جذابی ! :smiling_face_with_open_mouth: خب هر هفته یدونه کنکور میزنم و کلا درس میخونم دیگه برنامه ی خاصی نیست
...اماااا در کنارش برنامه های تقویت روحیه هم داریم دیگهههه
.... مثلا دارم از هیجان میمیرم که برم فصل دوم سریال 13 reasons why رو ببینم و باقی سریال ها بمونه واسه بعد کنکور
-
سلام داش
برنامه قبل کنکور ؟
بذار ببینم
بیشنر فکر کنم بینم
یه ارامشی خاصی بهم میده... خیلی جراحی مغز و اعصاب دوست دارم من مریض جراحی مغز و اعصابم
659869 چقدر باحال کههه...امیدوارم یکی از همین جراح های دیوانه بشی
-
طبعا قبل کنکور کارایی رو می کنم که به برنامه بعد کنکورم برسم
-
سلام داش
برنامه قبل کنکور ؟
بذار ببینم
بیشنر فکر کنم بینم
-
عه چ موضوع جذابی ! :smiling_face_with_open_mouth: خب هر هفته یدونه کنکور میزنم و کلا درس میخونم دیگه برنامه ی خاصی نیست
...اماااا در کنارش برنامه های تقویت روحیه هم داریم دیگهههه
.... مثلا دارم از هیجان میمیرم که برم فصل دوم سریال 13 reasons why رو ببینم و باقی سریال ها بمونه واسه بعد کنکور
astronautsarah
از روش سه روز یه بار استفاده نمیکنی؟ -
astronautsarah
از روش سه روز یه بار استفاده نمیکنی؟@mafi_mz هوووم؟ نه نشنیدم که...ممکنه یادم بدی؟
-
@mafi_mz در قبل کنکور گفته است:
659869
خیلی ایده جالبی بود داوش
من خودم با کتاب قدرت فکر مورفی واسه روحیم کار میکنماتفاقا منم یه کتاب مدیریت قدرت فکر دارم خیلی کتاب توپیه... از اوناس که میگی که به هیشکی نمیدمش
یه چیزی رو میدونستی ؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مسخره س ولی جالب
#خاطره
یه روز برای تفریح رفته بودیم یه شهرستان دیگه ... داشتم توی طبیعت برای خودم قدم میزدم تنهایی .... سکوت خیلی خوبی داشت صدای گنجشک طبیعت رودخونه ....همینطوری توی یه کوچه قدیمی و دنج راه میرفتم یهوی صدای کلاغی اومد یه صدا که ادامه دار بود.... به بالا نگاه کردم دیدم یه کلاغ دنبال گنجشک کوچیکی بود سرعت زیاد. همینطوری نگاه میکردم که دیدم کلاغه یدونه زد گنشجک در جا افتاد رو زمین. صدای افتادنش هم اومد. من هی گشتم که پیداش کنم پیدا نکردم .اخرش بیخیال شدم که برم یه لحظه چشمم افتاد به گنجشک بیچاره. بیچاره تکون نمیخورد. برداشتمش بردمش جلوی یه خونه قدیمی و تکیه اش دادم به دیوار و رفتم اب اوردم که بخوره ولی نمیخورد انگار مرده بود ...دو تا تکه چوب خیلی کوچیک در حد دو تا چوب کبریت اوردم
شروع کردم به جراحی شکم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: دقیقا عین فیلما داشتم عمل میکردم. جو گیر شده بودم میگفتم الان میمیره. رفتم یه سنگ ریزه برداشتم شکمش رو مثلا برش دادم خون اومد شروع کردم جراحی دوباره ... ولی دار فانی رو وداع گفته بود
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: از اون وقت من عاشق این بحث شدم. اون وقت که گفتم سنم کم بود در حد 7-8 سال.
-
@mafi_mz در قبل کنکور گفته است:
659869
خیلی ایده جالبی بود داوش
من خودم با کتاب قدرت فکر مورفی واسه روحیم کار میکنماتفاقا منم یه کتاب مدیریت قدرت فکر دارم خیلی کتاب توپیه... از اوناس که میگی که به هیشکی نمیدمش
یه چیزی رو میدونستی ؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مسخره س ولی جالب
#خاطره
یه روز برای تفریح رفته بودیم یه شهرستان دیگه ... داشتم توی طبیعت برای خودم قدم میزدم تنهایی .... سکوت خیلی خوبی داشت صدای گنجشک طبیعت رودخونه ....همینطوری توی یه کوچه قدیمی و دنج راه میرفتم یهوی صدای کلاغی اومد یه صدا که ادامه دار بود.... به بالا نگاه کردم دیدم یه کلاغ دنبال گنجشک کوچیکی بود سرعت زیاد. همینطوری نگاه میکردم که دیدم کلاغه یدونه زد گنشجک در جا افتاد رو زمین. صدای افتادنش هم اومد. من هی گشتم که پیداش کنم پیدا نکردم .اخرش بیخیال شدم که برم یه لحظه چشمم افتاد به گنجشک بیچاره. بیچاره تکون نمیخورد. برداشتمش بردمش جلوی یه خونه قدیمی و تکیه اش دادم به دیوار و رفتم اب اوردم که بخوره ولی نمیخورد انگار مرده بود ...دو تا تکه چوب خیلی کوچیک در حد دو تا چوب کبریت اوردم
شروع کردم به جراحی شکم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: دقیقا عین فیلما داشتم عمل میکردم. جو گیر شده بودم میگفتم الان میمیره. رفتم یه سنگ ریزه برداشتم شکمش رو مثلا برش دادم خون اومد شروع کردم جراحی دوباره ... ولی دار فانی رو وداع گفته بود
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: از اون وقت من عاشق این بحث شدم. اون وقت که گفتم سنم کم بود در حد 7-8 سال.
-
آشفته ام خیلی آشفته
حتی خسته هم هستم
مثل این میمونه میخوام فرار کنم
میخوام
مثل خواب باشه و در یک لحظه بیدار بشم و یه نفس عمیق بکشم و بگم آخیییش خواب بود
ولی نیست
من برای بعد کنکور واقعا برنامه خاصی نداشتم اونایی هم که نوشتم یکسری فکر بود که همون لحظه به ذهنم رسید
به قول شاعر
چو فردا شود فکر فردا کنیم
چرا غم بیهوده حالا خوریم؟
و خیام هم که میاد کلا بست میده به کل زندگی
چون عاقبت کار جهان نیستی استانگار که نیستی چو هستی خوش باش
زندگی همینه واقعا
من تا دی ماه باشگاه میرفتم گردش میرفتم و کل مثل یه نفر که انگار کنکور ندار زندگی میکردم و درس هم میخوندم
ولی هیچ لذتی نمیبردم
یه حرفی هست میگه ادما فکر میکنند باید موفق شوند تا شاد باشند در حالی که باید شاد باشند تا موفق بشوند
منم دنبال تفریح و باشگاه کار هایی که دوست داشتم بودم ولی معنی نداشت
هیچ لذتی نمیبردم از اینکه ورزش میکنم از اینکه با رفقا میریم بیرون و...
ولی لذت بردنم اونجا بود صبح تا شب خیلی عالی میخوندم و یه ساعت نجومی مطالعه و بعد شب از کمر درد نمیتونستم بخوابم بالاخره این همه ساعت پشت میز مغزمم درد میکرد حتی
ولی جالب اینجاست که من واقعا لذت میبردم
راااضی بودم از خودم
این رضایت واقعا خیلی هست
درسته کلش رنج و عذاب بود ولی ته شب راضی بودم این کافی بود
درحالی که قبلا همش میگشتم و میچرخیدم ولی اخر شب اصن هم راضی نبودم
میخوام اینو بگم
در هر برهه از زندگی رضایت و شادی معناش فرق داره
من مثلا الان بگم بعد کنکور دوباره میرم باشگاه ولی خب اگه قبل کنکور برم هیچ لذتی نداره تازه اصلا حال نمیده
ولی همین باشگاه رفتن بعد کنکور خیلی میچسبه
کار همون کار هستااا
یعنی ثابت هست! باشگاه رفتن تغییر نکرده که
این زمانش هست که مهم هست و واقعا هر چیزی زمانی داره قبل از زمانش و بعد از زمانش بی فایده است
مثل یه میوه که اگه زودتر بچینی کال هست و اگه دیرتر بری دیگه خراب شده
من در کل زندگیم میخوام از خودم راضی باشم! ماجراجویی و ...
و این تصمیم برای کنکور و قبل کنکور و بعد کنکور هم درسته
مطمئنا راضی شدنم و کار های قبل کنکورم در یک راستا هستند
یعنی تلاش خستگی ناپذیر!
خستگی ناپذیر دروغ هستااا
خسته میشم ولی این خستگی لذت داره و باعث نمیشه که جا بزنم.خسته شدن طبیعی هست ولی وقتی از خستگی لذت ببری دیگه اونجا شرایط فرق داره ...جا نمیزنی...
امروز ترا دسترس فردا نیست
و اندیشه فردات به جز سودا نیست
ضایع مکن این دم ار دلت شیدا نیست
کاین باقی عمر را بها پیدا نیست
#خیام -
آشفته ام خیلی آشفته
حتی خسته هم هستم
میخوام
ولی نیست
من برای بعد کنکور واقعا برنامه خاصی نداشتم اونایی هم که نوشتم یکسری فکر بود که همون لحظه به ذهنم رسید
به قول شاعر
زندگی همینه واقعا
من تا دی ماه باشگاه میرفتم گردش میرفتم و کل مثل یه نفر که انگار کنکور ندار زندگی میکردم و درس هم میخوندم
ولی هیچ لذتی نمیبردم
یه حرفی هست میگه ادما فکر میکنند باید موفق شوند تا شاد باشند در حالی که باید شاد باشند تا موفق بشوند
ولی لذت بردنم اونجا بود صبح تا شب خیلی عالی میخوندم و یه ساعت نجومی مطالعه و بعد شب از کمر درد نمیتونستم بخوابم بالاخره این همه ساعت پشت میز مغزمم درد میکرد حتی
راااضی بودم از خودم
این رضایت واقعا خیلی هست
میخوام اینو بگم
من مثلا الان بگم بعد کنکور دوباره میرم باشگاه ولی خب اگه قبل کنکور برم هیچ لذتی نداره تازه اصلا حال نمیده
کار همون کار هستااا
این زمانش هست که مهم هست و واقعا هر چیزی زمانی داره قبل از زمانش و بعد از زمانش بی فایده است
یعنی تلاش خستگی ناپذیر!
خستگی ناپذیر دروغ هستااا
خسته میشم ولی این خستگی لذت داره و باعث نمیشه که جا بزنم.خسته شدن طبیعی هست ولی وقتی از خستگی لذت ببری دیگه اونجا شرایط فرق داره ...جا نمیزنی...
#خیام@javadm328 چقدر حرفاتون خوب و امید بخش بود...واقعا تا حالا این جوری نگاهش نکرده بودم...فکر کنم خودمو گول میزدم
-
آشفته ام خیلی آشفته
حتی خسته هم هستم
میخوام
ولی نیست
به قول شاعر
زندگی همینه واقعا
ولی هیچ لذتی نمیبردم
راااضی بودم از خودم
این رضایت واقعا خیلی هست
میخوام اینو بگم
کار همون کار هستااا
یعنی تلاش خستگی ناپذیر!
خستگی ناپذیر دروغ هستااا
#خیام -
بعللههههه این شما و این ورژن قبل کنکور
به در خواست یکی از دوستان تاپیک قبل کنکورم زدیم ک برنامه هاتونو تا قبل کنکور اینجا با بقیه در میان بزارید
از اونجایی که تو دوران جمعبندی به سر میبریم موضوع اصلی نحوه جمعبندی کردنتون هستش
اگه برنامه ای دارین ک به نظرتون به درد بخور هستش اینجا بیان کنید که هم نظرات بقیه رو در موردش بدونید و به نحوی اصلاح بشه و هم اینکه روش های بهتر مشخص شنامیدوارم دوتا تاپیک قبل و بعد کنکور برای رستگاریتون کافی باشه:)
-
@mafi_mz داداش اگه صلاح میدونی یه تایپیک بزن با موضوع خود کنکور!
تا بچه ها برنامه هاشون رو در سر جلسه کنکور بگن