زیست سنجش 97 :|
-
@dr-bernosi نگفتی چه جوری عکس بذارم
میخوام یه چیزی نشونت بدم ک باورت شه گزینه چهار درست نیست@اسما-م در زیست سنجش 97 :| گفته است:
میخوام یه چیزی نشونت بدم ک باورت شه گزینه چهار درست نیستعکس بدین خب دیگه ببینم
-
اون عکس کتاب اصلا درست با مطلبی ک زیرش نوشته نیست
مطلب پایینی عکس نوشته هوا از کیسه های جلویی خارج میشه حرفی از اینکه وارد شش میشه بعد خارج میشه نزده
بعدشم اگه سوالات سنجش رو خوب بررسی کرده باشی میدونی اصلا نه استاندارد بو نه با کیفیت بالای چند اشتباه بود مثلن همین ک گفته بود سخت شامه شا مل حفرات کوچک و بزرگه -
مطلب پایینی عکس نوشته هوا از کیسه های جلویی خارج میشه حرفی از اینکه وارد شش میشه بعد خارج میشه نزده
بعدشم اگه سوالات سنجش رو خوب بررسی کرده باشی میدونی اصلا نه استاندارد بو نه با کیفیت بالای چند اشتباه بود مثلن همین ک گفته بود سخت شامه شا مل حفرات کوچک و بزرگه@اسما-م در زیست سنجش 97 :| گفته است:
بعدشم اگه سوالات سنجش رو خوب بررسی کرده باشی میدونی اصلا نه استاندارد بو نه با کیفیت بالای چند اشتباه بود مثلن همین ک گفته بود سخت شامه شا مل حفرات کوچک و بزرگهحرفی دیگه ندارم بزنم
-
@اسما-م در زیست سنجش 97 :| گفته است:
میخوام یه چیزی نشونت بدم ک باورت شه گزینه چهار درست نیستعکس بدین خب دیگه ببینم
-
Omid Asia در زیست سنجش 97 :| گفته است:
@اسمان-ابی هوا وارد کیسه عقبی نمیشه؟ اونم تو دم؟
بله 70%وارد کیسه عقبی و30%وارد شش میشه
-
گزینه 2 و 3 ک کلا نمیشه ولی گزینه 4 یکم سخت گیرانه گفته واقعا
-
سلام بچه ها
داشتم سوالای سنجشو نگا میکردم یه سوالو دیدم که بنظرم اشتباهه :| یکم قاطی کردم شما بیاین کمک :|
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
داشتم سوالای سنجشو نگا میکردم یه سوالو دیدم که بنظرم اشتباهه :| یکم قاطی کردم شما بیاین کمک :|
دانش-آموزان-آلاءمنم این سوال رو دیدم ریختم بهم کامل مطعن شدم اشتباهه. میخواستم جلسه رو ول کنم دنبال طراح بگردم ....
سوال اشتباهه
-
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاءکجاش مشکل داره؟
جواب 2 میشه -
@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
جواب 2 میشه@mafi_mz در زیست سنجش 97 :| گفته است:
@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
جواب 2 میشهالبته درست میگی گزینه های بعدی رو خوندم 4 هم درست میشه
-
EHSAN75 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
این تست ۱۶۸ سنجش بنظرم مشکل داره
گزینه یک و سه هردوش پاسخه ک...گیاهان دارای تخمک هم بازدانگان هست و هم نهان دانگان
درسته بازدانگان ارکگن دارن ولی نهان دانگان ک ارکگن ندارن...EHSAN75 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
EHSAN75 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
این تست ۱۶۸ سنجش بنظرم مشکل داره
گزینه یک و سه هردوش پاسخه ک...گیاهان دارای تخمک هم بازدانگان هست و هم نهان دانگان
درسته بازدانگان ارکگن دارن ولی نهان دانگان ک ارکگن ندارن...@Dr-Bernosi نظرت چیه...