زیست سنجش 97 :|
-
سلام بچه ها
داشتم سوالای سنجشو نگا میکردم یه سوالو دیدم که بنظرم اشتباهه :| یکم قاطی کردم شما بیاین کمک :|
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
داشتم سوالای سنجشو نگا میکردم یه سوالو دیدم که بنظرم اشتباهه :| یکم قاطی کردم شما بیاین کمک :|
دانش-آموزان-آلاءمنم این سوال رو دیدم ریختم بهم کامل مطعن شدم اشتباهه. میخواستم جلسه رو ول کنم دنبال طراح بگردم ....
سوال اشتباهه
-
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاءکجاش مشکل داره؟
جواب 2 میشه -
@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
جواب 2 میشه@mafi_mz در زیست سنجش 97 :| گفته است:
@dr-bernosi در زیست سنجش 97 :| گفته است:
سلام بچه ها
جواب 2 میشهالبته درست میگی گزینه های بعدی رو خوندم 4 هم درست میشه
-
EHSAN75 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
این تست ۱۶۸ سنجش بنظرم مشکل داره
گزینه یک و سه هردوش پاسخه ک...گیاهان دارای تخمک هم بازدانگان هست و هم نهان دانگان
درسته بازدانگان ارکگن دارن ولی نهان دانگان ک ارکگن ندارن...EHSAN75 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
EHSAN75 در زیست سنجش 97 :| گفته است:
این تست ۱۶۸ سنجش بنظرم مشکل داره
گزینه یک و سه هردوش پاسخه ک...گیاهان دارای تخمک هم بازدانگان هست و هم نهان دانگان
درسته بازدانگان ارکگن دارن ولی نهان دانگان ک ارکگن ندارن...@Dr-Bernosi نظرت چیه...