جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور
-
@afsaneh-m
مشکلی نداره که. قند شکن دارید؟ میتونید از سرور یوتیوب استفاده کنید؟
mohammadhassan یوتویوب نه! قند شکن چیه ببخشید
-
mohammadhassan یوتویوب نه! قند شکن چیه ببخشید
@afsaneh-m منظورم فیلترشکنه :smiling_face_with_open_mouth:
سرور داخلی برای من ک مشکلی نداشت. اگه میتونید از سرور خارجی استفاده کنید. -
دوستان
جلسه 1و2 ترجمه استاد که در جمع بندی 14 ساعته قرار داره با فیلم ترجمشون در کلاس کنکور(2) تفاوت داره؟؟؟؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
SAHAR_BANOO همون نکات رو تو کلاس کنکور گفتن. توی جمع بندی خلاصه همه مطالب رو گفتن.
-
@afsaneh-m منظورم فیلترشکنه :smiling_face_with_open_mouth:
سرور داخلی برای من ک مشکلی نداشت. اگه میتونید از سرور خارجی استفاده کنید.mohammadhassan ببخشید اذییتون میکنم برای سرور داخلی فیلتر شکن لازمه؟؟
-
SAHAR_BANOO همون نکات رو تو کلاس کنکور گفتن. توی جمع بندی خلاصه همه مطالب رو گفتن.
mohammadhassan
ممنون -
mohammadhassan ببخشید اذییتون میکنم برای سرور داخلی فیلتر شکن لازمه؟؟
@afsaneh-m نه. شما 2 راه دارید برای دیدن:
1- یا روی گزینه سرور داخلی کلیک کنید و راحت فیلم رو ببینید.
2- یا روی گزینه یوتیوب کلیک کنید که باید به قند شکن متصل باشید. -
@afsaneh-m نه. شما 2 راه دارید برای دیدن:
1- یا روی گزینه سرور داخلی کلیک کنید و راحت فیلم رو ببینید.
2- یا روی گزینه یوتیوب کلیک کنید که باید به قند شکن متصل باشید.mohammadhassan من با گوشی نگاه میکنما برا فیلم شاید برا همین بالا نمیاره؟؟؟
-
mohammadhassan من با گوشی نگاه میکنما برا فیلم شاید برا همین بالا نمیاره؟؟؟
@afsaneh-m اونو دقیقا نمیدونم. با کامپیوتر امتحان کنید
-
سلام. خسته نباشيد. ضبط اين فيلما متوقف شده؟ لطفا اگه قرار نيست اين مجموعه تكميل بشه، اطلاع بديد كه ما جور ديگه اى برنامه ريزى كنيم.
-
سلام. خسته نباشيد. ضبط اين فيلما متوقف شده؟ لطفا اگه قرار نيست اين مجموعه تكميل بشه، اطلاع بديد كه ما جور ديگه اى برنامه ريزى كنيم.
اره دقیقا
-
حیف که ادامه نداشت
لااقل بقیش رو پولی بزارین
آلا دیگه کم کم تمرکزش میره رو همایش های پولی -
من ترجمه عربیم زیاد خوب نیس...فیلمای اقا ناصح زاده رو هم رو جزوه نوشتم ولی در حد 20 تست از روش زدم.قبلا هم از روی جزوه مهدی جلادتی کار کرده بودم در کل نزدیک به 60 تا 70 تا تست ترجمه زدم
به نظرتون مشکلم چی هستش؟ -
لااقل بگید ادامه میدید یا ن! اخه قبل عید شروع کردید. خداییش اگه همایش پولی بود تمومش کرده بودید
@M-an sohrab -
areza در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
ادامه بدید... خیلیا منتظرن! الان فک کنم تمام تمرکزتون رفت رو همایش پولی
همایش پولی... ! اسم قشنگی نیست چون آلا درآمدی نداره و با همونا پابرجاست ! شاید شما امسال کنکورتون رو میدید و میرید و پشت سرتونم نگاه نمی کنید ولی آلا چندین ساله هوای بچها رو هر سال داره و برای تداوم این امر نیاز به منبع درآمد داره پس خوبه حمایتم بکنیم !
-
امير موسوى در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
دوست عزیز من توصیه میکنم از همایش قبلی استاد استفاده کنید