جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور
-
mohammadhassan ببخشید اذییتون میکنم برای سرور داخلی فیلتر شکن لازمه؟؟
@afsaneh-m نه. شما 2 راه دارید برای دیدن:
1- یا روی گزینه سرور داخلی کلیک کنید و راحت فیلم رو ببینید.
2- یا روی گزینه یوتیوب کلیک کنید که باید به قند شکن متصل باشید. -
@afsaneh-m نه. شما 2 راه دارید برای دیدن:
1- یا روی گزینه سرور داخلی کلیک کنید و راحت فیلم رو ببینید.
2- یا روی گزینه یوتیوب کلیک کنید که باید به قند شکن متصل باشید.mohammadhassan من با گوشی نگاه میکنما برا فیلم شاید برا همین بالا نمیاره؟؟؟
-
mohammadhassan من با گوشی نگاه میکنما برا فیلم شاید برا همین بالا نمیاره؟؟؟
@afsaneh-m اونو دقیقا نمیدونم. با کامپیوتر امتحان کنید
-
سلام. خسته نباشيد. ضبط اين فيلما متوقف شده؟ لطفا اگه قرار نيست اين مجموعه تكميل بشه، اطلاع بديد كه ما جور ديگه اى برنامه ريزى كنيم.
-
سلام. خسته نباشيد. ضبط اين فيلما متوقف شده؟ لطفا اگه قرار نيست اين مجموعه تكميل بشه، اطلاع بديد كه ما جور ديگه اى برنامه ريزى كنيم.
اره دقیقا
-
حیف که ادامه نداشت
لااقل بقیش رو پولی بزارین
آلا دیگه کم کم تمرکزش میره رو همایش های پولی -
من ترجمه عربیم زیاد خوب نیس...فیلمای اقا ناصح زاده رو هم رو جزوه نوشتم ولی در حد 20 تست از روش زدم.قبلا هم از روی جزوه مهدی جلادتی کار کرده بودم در کل نزدیک به 60 تا 70 تا تست ترجمه زدم
به نظرتون مشکلم چی هستش؟ -
لااقل بگید ادامه میدید یا ن! اخه قبل عید شروع کردید. خداییش اگه همایش پولی بود تمومش کرده بودید
@M-an sohrab -
areza در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
ادامه بدید... خیلیا منتظرن! الان فک کنم تمام تمرکزتون رفت رو همایش پولی
همایش پولی... ! اسم قشنگی نیست چون آلا درآمدی نداره و با همونا پابرجاست ! شاید شما امسال کنکورتون رو میدید و میرید و پشت سرتونم نگاه نمی کنید ولی آلا چندین ساله هوای بچها رو هر سال داره و برای تداوم این امر نیاز به منبع درآمد داره پس خوبه حمایتم بکنیم !
-
امير موسوى در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
دوست عزیز من توصیه میکنم از همایش قبلی استاد استفاده کنید
-
من ترجمه عربیم زیاد خوب نیس...فیلمای اقا ناصح زاده رو هم رو جزوه نوشتم ولی در حد 20 تست از روش زدم.قبلا هم از روی جزوه مهدی جلادتی کار کرده بودم در کل نزدیک به 60 تا 70 تا تست ترجمه زدم
به نظرتون مشکلم چی هستش؟ -
لااقل بگید ادامه میدید یا ن! اخه قبل عید شروع کردید. خداییش اگه همایش پولی بود تمومش کرده بودید
@M-an sohrabareza
صفحه زیر رو نگاه کنید
sanatisharif.ir/donate
کمک های مردمی رو داره نشون میدهدم و دستگاه پول می خواد برای کار کردن، ما که از دولت و حکوت تغذیه نمیشیم، تمامش رو داریم از جیب شخصی برای شما خرج می کنیم.
شما حاضری بخشی از 25 میلیون تومان که هزینه 1 ماهه آلاء هست رو بدی ؟
-
آقا شما و تيمتون كه در كل واقعا دمتون گرمه. تو اين مملكت ديگه هيچ كارِ خوبى، مجانى انجام نميشه! از اين بابت كه واقعا كار بزرگى داريد مى كنيد، درسته.
اما اين پروژه عربى كه شروع شد اولش حرفى از "احتمال نيمه كاره موندن به دلايل مسايل مالى" زده نشد! توى همون فيلم اول هم آقاى ناصح زاده با يه لحن اميدوار كننده اى گفتن كه اگه تا حالا عربى نخونديد، الان وقتشه، و يه ديقه از اين جمعبندى رو هم ازدست نديد. خيلى از بچه ها هم با اعتماد و اتكا به اين صحبت ها اومدن براى عربيشون برنامه ريزى كردن يا حتى برنامه هاى قبليشون رو تغيير دادن كه با استاد ناصح زاده عربى رو بخونن. باز هم ميگم زحماتتون واقعا محترم و قابل تقديره و هيچ منتى هم رو سرتون نيست، ولى نيمه كاره رها كردن اين پروژه ، اين طور يهويى (!) و بدون هيچگونه اطلاع رسانى اى واقعا درست نيست (نبود) ! باز هم ممنون. -
از الا انتظار میره ب قولی که داد عمل بکنه و همایش رو تکمیل بکنه! اگه ادامه نمیدید اطلاع بدید لااقل. ادامه میدید و تا قبل کنکور تموم میکنیدد یا خیر؟؟ @M-an sohrab
areza در جمع بندی ۱۴ ساعته عربی کنکور گفته است:
از الا انتظار میره ب قولی که داد عمل بکنه و همایش رو تکمیل بکنه! اگه ادامه نمیدید اطلاع بدید لااقل. ادامه میدید و تا قبل کنکور تموم میکنیدد یا خیر؟؟ @M-an sohrab
رئیس جمهور مملکت رو یه قولشم نمیتونه بمونه ! آلا ک کلی مشکل داره ولی باز میگم بحث سر رو قول موندن نیست ! بعضی وقتا شراط ناجور میشه
من اطلاعی از کی تموم شدن و حتی نشدن پروژه ندارم ولی باز به نظر من بهتره از ویدیو همایش قبلی استاد استفاده کنید چون وقت طلاست و اگه ویدیو ای دیر آپلود بشه ممکنه استرس و اینا بگیره یه نفری رو ک کنکوریه و این اتفاق اصلا خوب نیست