قبل کنکور
-
@پشت-کنکوریه-خسته امید است همگی رستگار شویم...خدا هممون رو بیامرزه :expressionless_face: :persevering_face:
-
astronautsarah
تو الگوی ما بودی لاقل مراعات مارو کن:face_with_tears_of_joy:@mafi_mz عه واااقعی؟ چ باحال که ! نمیدونستم الگوی کسی هستم...ازین ب بعد سعی میکنم الگوی خوبی واستون باشم فرزندم:smiling_face_with_halo: :face_with_tears_of_joy: :relieved_face:
-
astronautsarah در قبل کنکور گفته است:
@پشت-کنکوریه-خسته امید است همگی رستگار شویم...خدا هممون رو بیامرزه :expressionless_face: :persevering_face:
:') :')
آمین:))@faezeh-r :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_halo: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@mafi_mz عه واااقعی؟ چ باحال که ! نمیدونستم الگوی کسی هستم...ازین ب بعد سعی میکنم الگوی خوبی واستون باشم فرزندم:smiling_face_with_halo: :face_with_tears_of_joy: :relieved_face:
astronautsarah
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دروود مادر -
astronautsarah
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دروود مادر@mafi_mz :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face: :smiling_face_with_halo:
-
:face_with_raised_eyebrow: چقدر بحثای جالبی اینجا رخ میده 😍 من همیشه بحثهای جذاب رو دنبال میکنم 🙂🤗
پ ن : 😕@soheil95s95 ما هم خوشحالیم از حضور شما :neutral_face: :raised_hand_light_skin_tone:
-
@mafi_mz در قبل کنکور گفته است:
@faezeh-r
ناراحت نشو شوخی کردم:confused_face:ناراحت؟ :')
نو پرابلم :))
ازهر کسی ناراحت نمیشم :))
موفق باشید:)) -
:face_with_raised_eyebrow: چقدر بحثای جالبی اینجا رخ میده 😍 من همیشه بحثهای جذاب رو دنبال میکنم 🙂🤗
پ ن : 😕 -
@mafi_mz تراژدی جذابیه:face_without_mouth:
-
@mafi_mz تراژدی جذابیه:face_without_mouth:
astronautsarah
اره دقیقا:face_with_tears_of_joy: -
آخرشم یکی خودشو از یه جا بندازه پایین جذاب تر هم میشه:face_with_tears_of_joy:
-
@soheil95s95
کجاش جذابه همه نا امید معتکف افتادن گوشه دیوارمعتکفو خوب اومدی :((
ما را به همگان چ خدایا ما را مگذار به که و مه و ما را آن ده که آن به 😂😂 خواجه رو یه مدته بهش علاقه پیدا کردم:///
خب همین که من نا امید نیستم همتون باید خوشحال باشید خب پاشو بر طبل شادانه بکوب :/ -
آخرشم یکی خودشو از یه جا بندازه پایین جذاب تر هم میشه:face_with_tears_of_joy:
astronautsarah
اره میخوام به سهیل بگم ببینم داوطلب میشه
@Soheil95s95 یا سهیل میتونی این کارو بکنی؟:face_with_tears_of_joy: -
@soheil95s95
کجاش جذابه همه نا امید معتکف افتادن گوشه دیوارمعتکفو خوب اومدی :((
ما را به همگان چ خدایا ما را مگذار به که و مه و ما را آن ده که آن به 😂😂 خواجه رو یه مدته بهش علاقه پیدا کردم:///
خب همین که من نا امید نیستم همتون باید خوشحال باشید خب پاشو بر طبل شادانه بکوب :/@soheil95s95 چ هیجان انگیز:confused_face:
-
astronautsarah
اره میخوام به سهیل بگم ببینم داوطلب میشه
@Soheil95s95 یا سهیل میتونی این کارو بکنی؟:face_with_tears_of_joy:@mafi_mz این خیلی هیجان انگیز تره واااقعا:confused_face: :smiling_face_with_open_mouth:
-
@mafi_mz این خیلی هیجان انگیز تره واااقعا:confused_face: :smiling_face_with_open_mouth:
-
astronautsarah در قبل کنکور گفته است:
@mafi_mz این خیلی هیجان انگیز تره واااقعا:confused_face: :smiling_face_with_open_mouth:
:face_with_tears_of_joy: خیلی از مرگ لذت میبریا
@mafi_mz خیلی ...میدونی فوق العاده لذت میبرم:relieved_face: :smiling_face_with_sunglasses: :sign_of_the_horns_light_skin_tone: