پیشنهاد برای نظام جدید آلاء
-
mohammadhassan در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab@
سـلام ..
هم انتقـاد دارم ، هم پیشنهـآد ..!
آقـا ما حنجـرمون رو از روزِ اولی که اینجا پا گذاشتیم ، پاره کردیم ، که لطفــا برای نظام جدید ، وقتِ بیشتری بزارین ..!
نظامِ قدیم ( طبقِ شواهدی که موجود است ) ، کلی فیلم برایِ دیده شدن داشت ..!
اونقدر فیلم برایِ نظامِ قدیم موجوده که انتخاب کردن برایِ آدم سخت میشه ..!
ورودی هایِ نظامِ جدید ( سال 95 ) به کمک بیشتری نیاز داشتن ..!
اما این کمک بیشتر شاملِ حالِ ورودی هایِ ( سال 96 ) شد ..!
زیستـشون ، به بهترین نحو تدریس شد که تابستونِ الان که کنکور ندارن ، میتونن به راحتی استفاده کنن و لذت ببرن ..!
فیزیک و شیمی و ریاضی ، از اساتیدی براشون استفاده شد ، که واقعا فیلم دیدن برات لذت بخش بود ..!
رسیدیم تابستـونِ 98 و کنکورِ نامعلومی که در راهه ..!
نه از آلایی خبری هست ..!
نه از اساتیدِ برجسته ای که برای ورودی هایِ بعد از ما ،استفاده کردین ، خبری هست ..!
شما برین ، فیلم هایِ نظام جدید (95 ) با (96 ) رو مقایسه کنید , تفاوت موج میزنه ..!
منِ کنکوریِ 98 ، میتونم برم تک تک فیلم ها رو برایِ هر درسِ مخصوصی ، از دهم و یازدهم ، کامل و جامع ببینم و پیشرفت کنم ؟ !
منِ کنکوریِ 98 الـان ، وقت دارم ؟ ! وقتی بیشتر از همیشـ]ه به کمک نیاز داریم :)) ..!
نه تنهـا من ، بلکه خیلی از مَن هایی که به وجودِ شما نیاز دارن ..! معلم خصوصی و کلاس های تستِ آنچنانی براشون یه رویاست ..!
داریم میرسیم به اواسطِ تابستـانِ بی روح ..! کم کم میرسیم به اواخرِ شهریورِ عذاب آور ..!
آره خب ، شاید اگه ماهم تکلیفمون ، معلوم بود ، نه این تابستون برامون سرد و بی روح بود ، نه شهریور عذاب آور ..!
این حرفها رو به حسابِ کم لطفی نزارین لطفا که به خـدا ما بهتر میدونیم چه قدر به آلا مدیونیم ..!
نمیدونین چه برنـامه هایی برایِ آینـدَش داریم ..!
انتقـاد وقتی میشه که اون مورد برات اهمیت داشته باشه ..!
انتقـآد کردم ، چـون آلا برام مهم بود :))
.
نمیـدونم تـآ کِی ، یا چنـد وقتِ دیگه ، قـراره ، به مـا هم نگـاهی انداخته بشه ..!
فقـط لطفـا هر وقت ، خواستین نگـاه کنین ، با دقت بهمـون و به نیـازهـآمون نگاه کنید ..!
دبیری که در هر درسی استفاده میشه ، لازم نیست بهترین باشه ، همین که بهت امید بده و خیالت رو از اون درس راحت کنه ، بهترینه ..!
.
( آقای آقاجانی ( شیمی ) - آقای محمد امین نباخته و آقای امینی راد ( ریاضی ) - آقای موقاری ( زیست ) و خیلی از دبیرانِ برجسته یِ دروسِ دیگر که از قبل نام برده شده ، و شما در جریانین ، دبیرانی بودن که امید رو تو دلِ خیلی ها زنده کردن .. ! لطفـا برای نظام جدید ، ازشون استفاده کنین .. )
.
#لطفـا این یک سـآل رو صفـر تا صـد با مـا باشین ..!
.
#لطفا -
خسته نباشید
بنظرم بهتره از الان تا کنکور 98 یه کلاس نکته و تست(فقط نکته و تست باشه نه تدریس) برای درس زیستشون بذارین
خیلی میتونه کمکشون کنه -
با سلام.
ازتون خواهش میکنم جلسات فیزیک یازدهم رو کامل کنید.
لطفا زمان تکمیلش رو هم بگید... -
sohrab
با سلام...
اولا:سپاس بابت زحماتتون...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده رو هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
نهایتا:از شما خواهشمندم که برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم آقای جلال موقاری و فیزیک دوازدهم آقای پیمان طلوعی را دعوت کنید.
با تشکر...Kaveh در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab
@ilgharadeli
ادمین
با سلام...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده رو هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
نهایتا:از شما خواهشمندم که برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم آقای جلال موقاری و فیزیک دوازدهم آقای پیمان طلوعی را دعوت کنید.
با تشکر... -
sohrab سلام وقتتون بخیر.بازم ممنون از تمام زحماتتون یه خواهشی داشتم فیلم های دهم(فیزیک)و یازدهم اغلب دروس ناقص تدریس شده لطفا تا مدرسه ها باز نشده تکمیلش کنید.خیلی ممنونم
@mobi_ka25 سلام.بله منم موافقم.بیشتر فیلم های دهم ناقص اند مثل فیزیک و هندسه.لطفا کاملشون کنید.یازدهمم فیزیک و شیمی کامل نیست.لطفا آمار یازدهم و هندسه یازدهمم تدریس کنید.لطفا یکمی هم به ما بچه های ریاضی توجه کنید.یه خواهش دیگه هم داشتم فیزیک دهم و یازدهم فصل هایی که برای رشته ریاضیا هست هم تدریس کنید.مثل ترمودینامیک دهم
-
Kaveh در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab
@ilgharadeli
ادمین
با سلام...
با تشکر... -
برای اقتصاد
ویدیو نمیزارید؟؟؟ -
و همین طور منطق چی؟؟؟ ما
انسانی بد مظلومیم
کمک کنید
جواب لطفا؟! -
سلام لطفا هر چه سریعتر زیست یازدهم اقای موقاری در اختیارمون بذارید تا تابستون تموم نشده
-
Kaveh
سلام
لینک زیر پیامی به فرمت زیر ارسال کنید :
https://forum.alaatv.com/topic/4893/فیزیک-دهم-آقای-فرشید-داداشی-97-96_شماره و عنوان جلسه
_ لینک صفحه تماشای جلسه مد نظر
_ دقیقه و ثانیه از فیلم
_ اشکال موجود -
برخی تدریس ها اشکال دارند مثل برخی مطالب زیست دهم کاش میشد در پایین هر فیلم اونها رو ذکر کنیم تا در صورت صحیح بودن اطلاع داده شود
@ilgharadeli در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
برخی تدریس ها اشکال دارند مثل برخی مطالب زیست دهم کاش میشد در پایین هر فیلم اونها رو ذکر کنیم تا در صورت صحیح بودن اطلاع داده شود
سلام عزیز جان، اضافه می کنیم تو آپدیت بعدی
-
سلام امسال دو تا کنکور برگزار میشه
یکی کنکور نظام قدیم و یکی هم نظام جدید
برای نظام قدیم آلاء فیلم های زیادی داره که همه مطالب رو کامل پوشش میده و پک همایش هاش هم تو دروس مهم کنکور تقریبا کامله.برای نظام جدید خیلی از فیلم های نظام قدیم که مبحث مشترک هستند قابل استفاده هست و کمک زیادی می تونه بهتون بکنه
ولی آلاء داره شروع می کنه که برای نظام جدید پک های صفر تا صد جدید ضبط کردن.اگه پیشنهادی دارید اینجا بنویسید که بررسی کنیم.
sohrab
سلام خیلی عالی میشه که معلم فیزیک آقای طلوعی
شیمی اقای صنیعی
ریازدهم هاشون رو زودتر تکمیل کنن
ر -
@mobi_ka25 سلام.بله منم موافقم.بیشتر فیلم های دهم ناقص اند مثل فیزیک و هندسه.لطفا کاملشون کنید.یازدهمم فیزیک و شیمی کامل نیست.لطفا آمار یازدهم و هندسه یازدهمم تدریس کنید.لطفا یکمی هم به ما بچه های ریاضی توجه کنید.یه خواهش دیگه هم داشتم فیزیک دهم و یازدهم فصل هایی که برای رشته ریاضیا هست هم تدریس کنید.مثل ترمودینامیک دهم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده! -
و همین طور منطق چی؟؟؟ ما
انسانی بد مظلومیم
کمک کنید
جواب لطفا؟!6660393171
من با اجازه از sohrab و به نقل از ایشون جواب شما رو میدم:
ایشون خودشون رشتشون ریاضی بوده و دبیرستان صنعتی شریف هم دبیرستانی هست که رشته های ریاضی و تجربی رو داره. از اونجایی که دروس انسانی تخصصی هستند نیاز به یه تیم متخصص برای این رشته هست که متاسفانه ندارن. -
با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان تیم آلا
واقعا ازتون ممنونم بخاطر زحماتتون
ببخشید من چند تا پیشنهاد داشتم ،
یکی اینکه لطفا از آقای موقاری برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم استفاده کنین ایشون خیلی کامل و مفهومی توضیح میدن...
بعد اینکه اگه بشه تست های جدید کنکور هم همزمان در فیلم ها حل کنن فکر کنم خیلی خوب میشه...
اگر براتون مقدور باشه یکم جلوتر از سال تحصیلی فیلم ها شروع بشن که بتونیم یکم پیشخوانی کنیم دیگه محشره...بازم ازتون متشکرم؛ اجرتون با خانم فاطمه زهرا
-
با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان تیم آلا
واقعا ازتون ممنونم بخاطر زحماتتون
ببخشید من چند تا پیشنهاد داشتم ،
یکی اینکه لطفا از آقای موقاری برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم استفاده کنین ایشون خیلی کامل و مفهومی توضیح میدن...
بعد اینکه اگه بشه تست های جدید کنکور هم همزمان در فیلم ها حل کنن فکر کنم خیلی خوب میشه...
اگر براتون مقدور باشه یکم جلوتر از سال تحصیلی فیلم ها شروع بشن که بتونیم یکم پیشخوانی کنیم دیگه محشره...بازم ازتون متشکرم؛ اجرتون با خانم فاطمه زهرا
-
سلام خسته نباشید
لطفا و خواهشا آقای موقاری دبیر زیست دوازدهم باشن
ایشون واقعا بینظیر تدریس میکنن