⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛
-
@M-an در ⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛ گفته است:
Vezra
قرمز
سنجاب اما اونا جاشون تو خونه نيست بايد تو جنگل باشن:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: تو رنگ باهم تفاهم دااریمم
-
Vezra در ⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛ گفته است:
@Dr-Bernosi در ⬛⬛⬛⬛صندلی داغ ⬛⬛⬛⬛ گفته است:
@Dr-Bernosi
من ديگه بلند شدمصندلی پیدا نشدش
بعدم خانوما احترامشون واجبه :joy:من به نمایندگی از جامعه خانوما
برای چنددقیقه ای یکم از احتراممونو قرض میدیم به شما:face_with_tears_of_joy::joy: سوالاتون که مشخصه شماها :joy:
من حاضرم همین الان :joy: -
@Dr-Bernosi
میشه بفرمایین در چه حیطه ای هست سوالامون؟:face_with_tears_of_joy:سوالای خودمه دیگه :joy:
-
تازه حق خوری میشه!
اول نوبت ایشونه Vezra -
@Dr-Bernosi
میشه بفرمایین در چه حیطه ای هست سوالامون؟:face_with_tears_of_joy:سوالای خودمه دیگه :joy:
-
تازه حق خوری میشه!
اول نوبت ایشونه Vezra -
یه سوال روانشناسی یادم اومد :|
ممکنه مذاقتون خوشش نیاد! بپرسم :| ؟ -
@M-an عه عه تازه بستنی برات اوردما:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: ولی ازونجایی که بنده بسی مهربانم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اینم کیک :shortcake: فقط اگه اون توف ترنگیشو نمیخوای قبلش بده به من:face_with_tears_of_joy:
-
یه سوال روانشناسی یادم اومد :|
ممکنه مذاقتون خوشش نیاد! بپرسم :| ؟ -
-
@M-an عه عه تازه بستنی برات اوردما:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: ولی ازونجایی که بنده بسی مهربانم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اینم کیک :shortcake: فقط اگه اون توف ترنگیشو نمیخوای قبلش بده به من:face_with_tears_of_joy:
-
-
-
@M-an اره اره:face_with_tears_of_joy: دستت طلا:face_with_tears_of_joy:
-
-
نگین من خشنما :| یجا خونده بودم!
اگه زبونم لال،فلج بشم، بمیرم، برم زیر تریلی! 10000 سال بعد! توسط یه نفر کشته بشین! میبخشینش!؟ -
انگار نه انگارساعت نزدیکه ۲یه الان کافی بود کتاب فیزیکو بگیرم جلوم:face_with_tears_of_joy:
-
نگین من خشنما :| یجا خونده بودم!
اگه زبونم لال،فلج بشم، بمیرم، برم زیر تریلی! 10000 سال بعد! توسط یه نفر کشته بشین! میبخشینش!؟ -
@Dr-Bernosi
:/ :/لازم به اخراج نیس :| خودم میرم!
ولی گفتم یه سوال روانشناسیه!
غلط کردم مدیر اخراجم نکن :face_with_open_mouth_cold_sweat: -
خب بنظرم بهتره دیگه من برم
شبتون خوش دوستان :raised_hand: