گپ خونه کنکوری ها
-
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
در مورد آنزیم هاشون اونطوریه ! من دیگه حرفی ندارم
صحنه رو ب نشانه ی بی دقتی ترک میکنم 
آره حدس زدم که پلیمراز هارو با خود rna اشتباه گرفتی ...موفق باشی

-
به به!بوی زیست میومده اینچا :)وقت بخیر
-
دوستان!یه خبر دارم!امشب از زیست چانوری براتون سوال میارم:) الان دارم گردش مواد میخونم!دسم حسابی باز میشه!1 ساله منتظر خوندن این فصل بودم

-
دوستان!یه خبر دارم!امشب از زیست چانوری براتون سوال میارم:) الان دارم گردش مواد میخونم!دسم حسابی باز میشه!1 ساله منتظر خوندن این فصل بودم

-
خخخخخخ!از الان بتون تقلب برسونم!از گردش موادو تنفسو گوارش هسش

-
خخخخخخ!از الان بتون تقلب برسونم!از گردش موادو تنفسو گوارش هسش

-
مهم نکتشو یاد بگیرین که هدف منم اینه!این نکاتو بیشتر از شکلا دارم میگم!الانم دارم در میارم!اصن یه حالی میده!
-
مهم نکتشو یاد بگیرین که هدف منم اینه!این نکاتو بیشتر از شکلا دارم میگم!الانم دارم در میارم!اصن یه حالی میده!
-
@سعیداریایی ب نظرتون این خوبه ؟ http://www.takhtesiah.net/paya/sys/online_shop/products.php?id=8&cat=7
-
تست کلی 2:
چند مورد در مورد جانوران نادرست است؟
*1) آمینو اسیدهای حاصل از تجزیه جانوری که 225 میلیون سال بدون تمایز باقی مانده است را میتوان در معده ی بزرگترین جانور کره زمین یافت.
*2) در جانوری با سیستم تنفسی دارای کیسه هوادار،کیسه های هوایی که فقط در مجاورت هوای سرد هستند را در نزدیکی اولین ذخیره موقتی غذا یافت.
*3)در هر جانوری که دارای طناب عصبی شکمی است، میتوان عضله دارای انقباض ذاتی را در سطح پشتی یافت.
*4)اندام پمپاژ کننده ی مایع دستگاه گردش مواد در جانوری که در معده آن میتوان سوخت سلول حاصل از تجزیه پلی ساکارید رشته ای موجود در دیواره تاژکداران چرخان را یافت،4 حفره ای است.
*5)جانوری با دستگاه گوارشی که جهت حرکت غذا در قسمتی از آن دو طرفه است،میتوان سلول های تاژکدار در دستگاه گوارشش یافت.
*6)جانوری که فاقد معده است برخلاف جانوری که روده محلی برای جذب آب است،طناب عصبی در مجاورت با قلب لوله ای است. -
اول از همه شما نشرالگو بخونین!بعدش تانک!بعدش بتونین آی کیو بخونین عالی میشه!البته اگه سطحتون بالاس از آی کیو بیشتر استفاده کنین!
-
@سعیداریایی در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
اول از همه شما نشرالگو بخونین!بعدش تانک!بعدش بتونین آی کیو بخونین عالی میشه!البته اگه سطحتون بالاس از آی کیو بیشتر استفاده کنین!
الان من سطحم کدومه
باید خودت بفهمی داداش!البته شما که آی کیو کار میکنی بالاس!ولی من آی کیو رو گذاشم برا آخر!نشرالگو خیلی چالشی تره
-
من اینچوری کار میکنم!اول نشر!تستای خودم :)!تانک!آی کیو!
-
@سعیداریایی در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir توچی میخونی برا درسنامه\(inline maths\)
فاگو+کتاب درسی
-
خوبه!اما غلط داره!عاقا راسی کسی چواب نمیده تستو!
ردپا

️
️