نوار قلب
-
روی این شکل بالا توضیحات ارائه میدم اول سعی می کنم کلیت نوار قلب بگم بعد نکات خاصی که در پاسخ دهی سریع تر کمک تون کنه پس لطفا صبور باشید وگام به گام جلو بیاید امیدوارم این مبحث تبدیل به نقطه قوت بشه براتون
@zahra-m1999 در نوار قلب گفته است:
روی این شکل بالا توضیحات ارائه میدم اول سعی می کنم کلیت نوار قلب بگم بعد نکات خاصی که در پاسخ دهی سریع تر کمک تون کنه پس لطفا صبور باشید وگام به گام جلو بیاید امیدوارم این مبحث تبدیل به نقطه قوت بشه بر
ممنون من یک سری تست ها رو می دیدم که در اونا وضعیت خون در حفره ها وضعیت دریجه ها بود و من ضعف دارم اگه تو این مبحث باشن منون میشم . و تا اینجا من از شما تشکر می کنم .
-
روی این شکل بالا توضیحات ارائه میدم اول سعی می کنم کلیت نوار قلب بگم بعد نکات خاصی که در پاسخ دهی سریع تر کمک تون کنه پس لطفا صبور باشید وگام به گام جلو بیاید امیدوارم این مبحث تبدیل به نقطه قوت بشه بر
ممنون من یک سری تست ها رو می دیدم که در اونا وضعیت خون در حفره ها وضعیت دریجه ها بود و من ضعف دارم اگه تو این مبحث باشن منون میشم . و تا اینجا من از شما تشکر می کنم .
YAZDAN 0 در نوار قلب گفته است:
من کل عملکرد قلب رو براتون توضیح میدم ازمار بافت گرهی تا همه چی همین الان هم شروع می کنم تایپ قسمت به قسمت تا هرجا تونستیم پیش می بریم اگه تموم شد که عالی نشد فردا
-
-
YAZDAN 0 در نوار قلب گفته است:
در عکس دوم من به نقاط توجه کنم چون شما وضعیت در اون نقطه توضیح میدید؟
بله درعکس البته این درنظر بگیرید چون یه تغییر مثبت تو شکل کتاب دادم بعد چون تایپ می کنم طول می کشه می خواید اگه درس دارید برید من می نویسم هر وقت اومدید بخونید ??!!
نه عجله ای در کار نیست . صبر می کنم تا شما تایپ کنید . باز هم ممنون
-
اول مراحل قلب
مرحله استراحت عمومی
رو شکل نگاه کنید ما یه مرحله مثل fتاgقبل aداریم (شکل دو تا دوره کار قلبه ) از مرحله fکه خون از بطن ها خروجش تموم میشه تا نقطه یaکه دهلیز ها شروع به انقباض می کنن مرحله استراحت عمومی هستش تو این مرحله خون از سیاهرگ های ششی وزیرین وزبرین وارد دهلیز ها میشه واز دهلیز ها وارد بطن تو این مرحله دریچه دو لختی وسه لختی بازن ودریچه های سینی بسته -
-
توضیح اول گفتم هر قسمت اگه مشکل نداشتید یه اوکی بدید بریم قسمت بعدی
من اینو برداشت کردم که fپایان کار قلب و شروع استراحت عمومی تو استراحت عمومی خون وارد دهلیز ها میشه و دریچه های سینی بسته و دو لختی و سه لختی باز هستند اگه تا اینجا درست باشه من فقط نمی دونم در نقطه ی g خون از دهلیز به بطن میره یا تو استراحت عمومی .
-
مرحله بعدی مرحله سیستول یا همون فعالیت دهلیز هاست
که از نقطه bشروع میشه تا cتو این مرحله دهلیز ها منقبض میشن تا خونی که درشونه رو وارد بطن ها کنن (دقت کنید مرحله قبل هم وارد بطن می شد ) تو این مرحله دریچه های سینی باز بسته اند ودریچه دو لختی وسه لختی بازن تو این بازه دهلیز ها خالی وبطن از خون پر میشه اما از نطقه ی cبه بعد تا نقطه ی bپریم (همون نقطه ی b اما تودوره بعدی منظورمه )حدود 0/7ثانیه مرحله دیاستول دهلیزی هستش که دهلیز در حال استراحت وخون واردش میشه -
مرحله بعدی سیستول بطنی هست که از نقطه dشروع میشه تا fتو این مرحله بطن ها خون درونشون تخلیه می کنن
پس دریچه ها ی سینی باز اند وبرایی حلو گیری ازبرگشت خون دریچه های دولختی سه لختی بسته اند الان بطن ها خالی شدند از نقطه fتا نقطه یdپریم (معادل dاما در دوره بعدی کار قلب ) بطن ها دیاستول دارن که حدود 0/5ثانیه است که موقع دیاستول دوباره خون واردشون میشه تا برای سیستول بعدی تخلیه شن -
چند تا نکته
الان
دهلیز یا بطن کی پر خون ?!!!!وقتی تو دیاستولش باشه
دهلیز یا بطن کی خالی ???وقتی تو سیستولش باشه
کی های تو سیستول ودیاستول رو هستم رو که گفتم پس وقتی یه نقطه دادن رو شکل درمورد وضع دهلیز یا بطن پرسیدن باید ببینید جز کدوم مرحله است